Mieszkaniec Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ej Ińsko plus tu nie piszą tylko Michał Jacek i bana . Tu pisze sporą część mieszkańców gminy no i wasza 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Scienne Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 No fakt popytajcie u nas o Szafrana to zobaczycie ile ma wrogów. A są niektórzy tacy co mu przy grobie wypomna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elektorat Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ja się przyzwyczaiłam co złego na temat Dca Szafrana Mazurka to Michał Jacek albo Maciek. Weźcie wy się ogarnijcie . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Slezok Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ja zech się przyzwyczil.do nego. On jech tzn Włodek złych człowek. On zech arbajtal zemnoch na chaldzie. I rzesmych do pognały łotra tęgosz z naszej chaldy. Co rzech nas podoinolal i moncil. Też Toch samo co tu uwos Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Edek Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 1 minutę temu, Slezok napisał: Ja zech się przyzwyczil.do nego. On jech tzn Włodek złych człowek. On zech arbajtal zemnoch na chaldzie. I rzesmych do pognały łotra tęgosz z naszej chaldy. Co rzech nas podoinolal i moncil. Też Toch samo co tu uwos Widzę że Włodek wszędzie ma wrogów. Nawet tam u siebie na Śląsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Michał nigdy nie obrazaj ludzi starszych,nigdy nie mów nie prawdę o kim kolwiek.W ten sposób nie wygrasz .Lepiej idź z nimi na kompomis.W ten sposób więcej osiągniesz .Bo gdy będziesz wojowal to przsrasz wszystko.I nie będziesz burmistrzem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Czytacz Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 4 minuty temu, Slezok napisał: Ja zech się przyzwyczil.do nego. On jech tzn Włodek złych człowek. On zech arbajtal zemnoch na chaldzie. I rzesmych do pognały łotra tęgosz z naszej chaldy. Co rzech nas podoinolal i moncil. Też Toch samo co tu uwos A Dziwisz się że wszędzie wrogów ma. To zwykła zachłanna pipa. Ale myślę że w ściennym go rozlicza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ichail nie obrazaj bo to może mieć odwrotny skutek dla ciebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wybborca Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Niee!!!! 3 minuty temu, Mieszkanka napisał: Michał nigdy nie obrazaj ludzi starszych,nigdy nie mów nie prawdę o kim kolwiek.W ten sposób nie wygrasz .Lepiej idź z nimi na kompomis.W ten sposób więcej osiągniesz .Bo gdy będziesz wojowal to przsrasz wszystko.I nie będziesz burmistrzem. Nie róbcie tego. Właśnie dzięki wywaleniu tych trzech wrzodów z rady to wygracie wybory. Posłuchaj tylko ludzi co mówia . I to wystarczy tak opinia ludu już wydała swój zachwyt nad uchwałami odwołującymi tych panow Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rrraaaaccciiinnnn Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 No nie wchodzi że zbychem w układ. Bo cię wydyma jak kiedyś mnie . Opiszę na cafe rozniesie ulotki i się sprzeda za garść władzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jolka Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Teraz, Rrraaaaccciiinnnn napisał: No nie wchodzi że zbychem w układ. Bo cię wydyma jak kiedyś mnie . Opiszę na cafe rozniesie ulotki i się sprzeda za garść władzy. O to mocne ale z opowieści wiem że orawdziwem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ale jadą z tym Ińsko plus. Aż głowa boli. Ale wszystkim prawda. Każdy powinien się dowiedzieć o tych szwindlaxh tych 3 zbujow Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gienek Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Michał twój ojciec żeby wiedział kim będziesz ,szkoda że nie spuścił w pokrzywy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kol Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ińsko nie tak dawno widziało ,jak Pana Michała kuzyna pchało dwa kutasy w d*** ,dołącz do kuzyna ,będziesz zarabiał dużo i bez kurzu .Podobno u was to normalka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kazik Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ja tu przepraszam wszystkich dałem się otumanić zbychowi ale zrozumiałem że źle zrobiłem.i odchodzę z Ińsko plus Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gornik Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ja też źle zrobiłem Michał Jacek wysoka rado przepraszam za żwirownie podwyżki za zmianę statusu. Obiecuję już tak nie będę robil Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkańcy inska Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Teraz, Gornik napisał: Ja też źle zrobiłem Michał Jacek wysoka rado przepraszam za żwirownie podwyżki za zmianę statusu. Obiecuję już tak nie będę robil 1 minutę temu, Kazik napisał: Ja tu przepraszam wszystkich dałem się otumanić zbychowi ale zrozumiałem że źle zrobiłem.i odchodzę z Ińsko plus A my mamy w d**** wasze przeprosiny. Wynocha z inska. Macie czas sami się wyprowadzić albo my was wywieziemy na taczkach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zbych Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Niniejszym rozwiązujemy organizację przestępczą IŃSKO PLUS i schodzimy do podziemia ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elektorat Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 1 minutę temu, Zbych napisał: Niniejszym rozwiązujemy organizację przestępczą IŃSKO PLUS i schodzimy do podziemia ! Brawo. Super. Najlepsza wiadosc dla całej gminnego elektoratu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pleban Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Panie Boże Bóg zapłać . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Apollo13 Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Lepszej nowiny na święta nie można było usłyszeć. Ińsko plus już niema . Super Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 6 minut temu, Apollo13 napisał: Lepszej nowiny na święta nie można było usłyszeć. Ińsko plus już niema . Super Ale się boicie tych super radnych z IŃSKO PLUS. A tak dla waszej wiadomości, IŃSKO PLUS to nie tylko trzech starszych radnych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawdomówny Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 7 minut temu, Gość napisał: Ale się boicie tych super radnych z IŃSKO PLUS. A tak dla waszej wiadomości, IŃSKO PLUS to nie tylko trzech starszych radnych. No plus ten nieudacznik racin. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elka Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 No ich nie jest 3 przecież z nimi trzyma racin. Ale to trzeba mieć tuled. Mazurek się sprzeda Jackowi i zostawił racina na lodzie a teraz z nim walczy o stołek burka. Żenua racin Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Michał ty jesteś j******* w łeb ,to co ty wypisujesz to trzeba leczyć .To już głębia choroba cię ogarnęła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi