Mors Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 22 minuty temu, Michał kłamca napisał: Zakaz w statucie to sprawka Michała, on sie strasznie wkurzał bo Halejciowa przychodziła na sesja i mu dawała bobu. P. Halejciowa gdy przychodziła na sesje to Michała trzęsawka brała Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan i jaablko Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Szafran nie przejmuj się tym w ząb czesanie UK ,on nie wart przy Włodku stanąć.kim on jest pedałem Ińska. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca ci radzi Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Michał nigdy nie obrazaj ludzi starszych,nigdy nie mów nie prawdę o kim kolwiek.W ten sposób nie wygrasz .Lepiej idź z nimi na kompomis.W ten sposób więcej osiągniesz .Bo gdy będziesz wojowal to przsrasz wszystko.I nie będziesz burmistrzem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 4 minuty temu, Wyborca ci radzi napisał: Michał nigdy nie obrazaj ludzi starszych,nigdy nie mów nie prawdę o kim kolwiek.W ten sposób nie wygrasz .Lepiej idź z nimi na kompomis.W ten sposób więcej osiągniesz .Bo gdy będziesz wojowal to przsrasz wszystko.I nie będziesz burmistrzem. Jaki kompromis Mazurek warchołem z tobą. A co cykor przed wyborami złapał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elektorat Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Michał nie dogaduje się z nimi bo przegrasz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elektorat Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Tak jest od tych trzech komuszych gnid jak najdalej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jurek Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Obaj burmistrzowie nie szanują starszych ludzi, których jest większość w Ińsku. A już Michał to w szeczególności pogardza starszymi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 No to frajezy. Szafran przed pierwszymi wyborami katal po całej gminie i jebał na Mazurka że h** że gamoń, że sprzedajna szuka pisarz caffe itp. a teraz co głaszcze Mazurka po jajach. Włodek tfuu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawdomówny Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 2 minuty temu, Mieszkaniec napisał: No to frajezy. Szafran przed pierwszymi wyborami katal po całej gminie i jebał na Mazurka że h** że gamoń, że sprzedajna szuka pisarz caffe itp. a teraz co głaszcze Mazurka po jajach. Włodek tfuu Co fakt to fakt. Sam siedział u mnie na kawie i tak na niego nadawał że szok. A teraz ... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 7 minut temu, Jurek napisał: 7 minut temu, Jurek napisał: Obaj burmistrzowie nie szanują starszych ludzi, których jest większość w Ińsku. A już Michał to w szeczególności pogardza starszymi. Zbychu co ty za ferment siejesz . Jacek zawsze kulturalny i pomocny dla starszych zresztą jak Michał. Myślę że jakbyś ich przeprosił to też by ci w życiu pomogli Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Waldek Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Włodek ja już odpaliłem taczkę . Jesteś w baraku?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zbych Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 2 minuty temu, Widz napisał: Zbychu co ty za ferment siejesz . Jacek zawsze kulturalny i pomocny dla starszych zresztą jak Michał. Myślę że jakbyś ich przeprosił to też by ci w życiu pomogli Przepraszam! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Polska prawda Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Prawda jest taka że nie trzeba tu być nie wiadomo jakim myślicielem. Czytając te wiadomości widać od razu dwie ekipy rządząca i opozycja. W opozycji 3stare wyleniale kocury co myślą że stołki to im przyrosły do no pośladków i w trumnie dopiero je oddadzą ale tak nie jest. I formacja rządząca która idzie w stronę rozwoju gminy ale jak pisałam wcześniej 3kocury idą dalej po swoje i tu drodzy państwo jest problem w postaci 3 kocurów Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Ja bym szybko zrobił porządek z tymi arogantami. Zachłanne bydlo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kici Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Teraz, Polska prawda napisał: Prawda jest taka że nie trzeba tu być nie wiadomo jakim myślicielem. Czytając te wiadomości widać od razu dwie ekipy rządząca i opozycja. W opozycji 3stare wyleniale kocury co myślą że stołki to im przyrosły do no pośladków i w trumnie dopiero je oddadzą ale tak nie jest. I formacja rządząca która idzie w stronę rozwoju gminy ale jak pisałam wcześniej 3kocury idą dalej po swoje i tu drodzy państwo jest problem w postaci 3 kocurów Miauuuuu! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ha,ha Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 3 minuty temu, Widz napisał: Zbychu co ty za ferment siejesz . Jacek zawsze kulturalny i pomocny dla starszych zresztą jak Michał. Myślę że jakbyś ich przeprosił to też by ci w życiu pomogli Michaś nie oblał niechcący kawą, ani nie rozsypał cukru. On niszczy ludzi, którzy mu sprzyjali. Utworzył mafię radnych i tępi opozycję szczególnie za sprzeciw w powstaniu żwirowni w Ińsku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wlodarz Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 3 minuty temu, ha,ha napisał: Michaś nie oblał niechcący kawą, ani nie rozsypał cukru. On niszczy ludzi, którzy mu sprzyjali. Utworzył mafię radnych i tępi opozycję szczególnie za sprzeciw w powstaniu żwirowni w Ińsku. A może zamiast pisać te kocopoly to przyj na sesję i zapytaj radnych w prosty jak to było. A nie tam nie jesteś anonimowy jak tu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elka Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Włodka w******* z przewodniczącego za zmianę statutu żeby ludzie na sesję nie mogli przychodzić i za podwyżki dla siebie i zbycha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Prawda Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Teraz, Elka napisał: Włodka w******* z przewodniczącego za zmianę statutu żeby ludzie na sesję nie mogli przychodzić i za podwyżki dla siebie i zbycha Prawda święta prawda . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Elektorat Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Dobrze że reszta radnych obecnie rządzących wzięła sprawy w swoje ręce i cofnęła ta uchwale Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wojt Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 No a później z resztą tdobrze z to zrobili tzn cofnęli że stołków mazurego decego i szafranowe go. To zachłanne i chciwe hjeny. Godbaj Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Tak jest bardzo dobrze. Śmiesza mnie sesje w głosowaniach 12do3. Nie ważne czy chodzi o dobro gminy czy innych mieszkańców zawsze przeciw. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Poczta Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Wiele razy bylem na poczcie lub na pod i słyszałem co Kazik p*******. To jakiś oszołom Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nikt Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 To nikt znaczący dla Ińska . Ja bym mu swojego dziecka nie dał na nauki . To chory gatunek. Ale na szczęście zagrożony wyginieciem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Echo Napisano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2022 Banan znowu dał bobu na nasze miasto Zbyszkowi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi