Cho cho Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 15 minut temu, fakt napisał: Myślałem że Ińsko Plus bardziej zorientowane a oni dalej narrację ciepłych kluch. Pytanie mam do tych cepów co tu piszą czy wiedzą o jakiej drodze piszę. Kto pierwszy odpisze poprawnie ziernko żwiru dostanie. Jak widzisz nic nie wiedzą a cały dzień tu pyszczą. Załamać się idzie. Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 1 godzinę temu, Cho cho napisał: Jak widzisz nic nie wiedzą a cały dzień tu pyszczą. Załamać się idzie. Widocznie nie siedzą cały dzień przed monitorem bo by wiedzieli o którą drogę chodzi Odnośnik do odpowiedzi
Cho cho Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 3 minuty temu, żwir napisał: Widocznie nie siedzą cały dzień przed monitorem bo by wiedzieli o którą drogę chodzi No to pytam czy wiesz o czym piszę? Odnośnik do odpowiedzi
żwir Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Teraz, Cho cho napisał: No to pytam czy wiesz o czym piszę? Ja wiem Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Jak ludzie burmistrza mogą tak się zachowywać, okropność.Czy ich władny im pozwala na takie wpisy.Czy ludzie mieszkający w tej samej gminie muszą w taki sposób się zachowywać wobec kolegów .Dla mnie jest to nie dopuszczalne.P.Burmistrzu ma Pan radnych chorych,i nie kompetentnych ,jak mogą ludzie dorośli tak się zachowywać ,takim sposobem pisać.WSTYD radni. Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Godzinę temu, żwir napisał: Ja wiem Wiedzą, ale nie chcą "nagrody", bo jeszcze chwila a ten żwir będą mieli w oczach,uszach,dłoniach. Odnośnik do odpowiedzi
Aleksandra Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 3 godziny temu, Radny napisał: Ty kibic uważajcie bo kasy nibedzie. I klis z nadkiernicznym będą musieli na cały etat pójść do bielacha Człowieku a co ty masz do chłopaków, piszesz żeby pisać oni w d**** mają Bielaszewskiego robią to do lubią. Dla twojej wiedzy kiedy ty siedziałeś i pierdziałes chłopaki byli z dzieciakami na turnieju w Łódź. Odnośnik do odpowiedzi
Kibic Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 49 minut temu, Aleksandra napisał: Człowieku a co ty masz do chłopaków, piszesz żeby pisać oni w d**** mają Bielaszewskiego robią to do lubią. Dla twojej wiedzy kiedy ty siedziałeś i pierdziałes chłopaki byli z dzieciakami na turnieju w Łódź. Ciekawe ile kasy zebrali bo na pewno za Freee nie pojechali. Odnośnik do odpowiedzi
Aleksandra Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 17 minut temu, Kibic napisał: Ciekawe ile kasy zebrali bo na pewno za Freee nie pojechali. A żebys wiedział że za darmo myślisz że kasa jest najważniejsza, chyba tylko u ciebie, ja jako rodzic jestem dumna z chłopaków i trenerów. Ps ty pewnie nigdy nie byłeś nigdzie poza Ińskiem. Odnośnik do odpowiedzi
Kibic Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 2 minuty temu, Aleksandra napisał: A żebys wiedział że za darmo myślisz że kasa jest najważniejsza, chyba tylko u ciebie, ja jako rodzic jestem dumna z chłopaków i trenerów. Ps ty pewnie nigdy nie byłeś nigdzie poza Ińskiem. Podpisz się z imienia i nazwiska to.ci na widosci prywatnej pokaże jak zadarmo. Chyba że pekasz albo wiesz jak było naprawde Odnośnik do odpowiedzi
Kibic Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Pani Aleksandrów to jak ?? Odnośnik do odpowiedzi
Kibic Napisano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Widzę że jesteś tak samo mądra jak ten rudy policjant co go klis za zboże przekupił i wydar innym pieniądze. Ale klisa szef się tym zajmie że zboże idzie na lewo Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 9 godzin temu, Kibic napisał: Widzę że jesteś tak samo mądra jak ten rudy policjant co go klis za zboże przekupił i wydar innym pieniądze. Ale klisa szef się tym zajmie że zboże idzie na lewo Zapodaj coś więcej o tym zbożu ? To może być ciekawe? Odnośnik do odpowiedzi
Kibic Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 2 godziny temu, Jan napisał: Zapodaj coś więcej o tym zbożu ? To może być ciekawe? Co że kradnie i sprzedaje na boku. To każdy wie. Że jeździ służbowym autem na lewo to każdy widzi Odnośnik do odpowiedzi
Niesamowite Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 59 minut temu, Kibic napisał: Co że kradnie i sprzedaje na boku. To każdy wie. Że jeździ służbowym autem na lewo to każdy widzi A co robi RUDY? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 14 minut temu, Niesamowite napisał: A co robi RUDY? Podrzućcie coś dziadkom z IŃSKO PLUS . Zrobiom z tego użytek jak tra la la ! Odnośnik do odpowiedzi
darek Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Zniszczyłes ludzi kultury ,teraz niszczysz kretynie radnych .Jestes obslizglym gnojem Michal Odnośnik do odpowiedzi
Kibic Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 4 godziny temu, Niesamowite napisał: A co robi RUDY? 5 godzin temu, Kibic napisał: Rudy pewnie machloje wali z drzewem Odnośnik do odpowiedzi
Aferzysta Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Co ty rudy teraz zebrał ciemne towarzystwo Ińska i założył klub kibica gdzie jest prezesem. 20tys zabrał innym towarzystwom żeby Ina przekazane je na klub kibica Odnośnik do odpowiedzi
Soltys Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Kto go wybrał na prezesa . Przecież to ciemna masa Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 No w tej inie to jakaś parodia pralnia pieniędzy rudy, Nadkierniczny klis ładna ekipa. Odnośnik do odpowiedzi
Karate Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 No giną jest niesprawiedliwa na karate grosze OSP grosze kino grosze a na Ine 200tys. Odnośnik do odpowiedzi
One Napisano 28 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 W dniu 25.11.2022 o 15:36, fvfgyj napisał: W dniu 26.11.2022 o 17:46, Janka napisał: Odnośnik do odpowiedzi
oko Napisano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 A obecna sitwa podnosi swoje apanaże,chociaż za krętactwa i nieróbstwo powinno wszystkim obciąć zarobki.Niestety to lokalna mafia. Podatek od nieruchomości to opłata lokalna, do której regulowania zobowiązani są właściciel, współwłaściciele i użytkownicy wieczyści budynków oraz gruntów. Zasila budżet gminy, na terenie której znajduje się nieruchomość. Odnośnik do odpowiedzi
kasa Napisano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2022 19 godzin temu, oko napisał: A obecna sitwa podnosi swoje apanaże,chociaż za krętactwa i nieróbstwo powinno wszystkim obciąć zarobki.Niestety to lokalna mafia. Podatek od nieruchomości to opłata lokalna, do której regulowania zobowiązani są właściciel, współwłaściciele i użytkownicy wieczyści budynków oraz gruntów. Zasila budżet gminy, na terenie której znajduje się nieruchomość. Przecież im tylko na kasie zależy, interes mieszkańców mają tam gdzie słonko nie dochodzi Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi