mam i ja Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Przetargi to wierzchołek góry lodowej.Polecam sprawy zlecane i budowlane ;) Odnośnik do odpowiedzi
tradycja Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 masz rację - TO Ińsko WILKOWYJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kto bierze najwięcej to wiadomo !!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
lody Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No tak ale tam burmistrz Kozioł kręci lody a u nas inspektor Kłak. Odnośnik do odpowiedzi
EKO Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 nie inspektor Kłak , tylko JURAND z Ińska !!!! Odnośnik do odpowiedzi
adwokat Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Teraz nastąpi dopiero grabież gminy , począwszy od Kudły ,Terebeckiego , Palucha , Racina , oni doskonale zdają sobie sprawę że to ich ostatki , i ostatnia szansa łatwego zarobku . Później muszą sobie szukać ci krętacze nowego zajęcia ........ KONIEC - FIN - GAME OVER - Odnośnik do odpowiedzi
aplikant Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. To ludzie, którzy zamiast rozwijać gminę , doprowadzają do jej upadku. Niestety należy ubolewać nad krótkowzrocznością i głupotą mieszkańców. Oni też są odpowiedzialni za białoruski wygląd gminy. Odnośnik do odpowiedzi
apsztyfikant Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 dureń pisze sam ze sobą i dlatego się zgadza Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 dureń pisze sam ze sobą i dlatego się zgadzaTo, że ty tak robisz nie oznacza, że inni tak robią. Odnośnik do odpowiedzi
Kos Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 robią, robią i bardzo dobrze im to wychodzi Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 robią, robią i bardzo dobrze im to wychodziChwalisz się czy żalisz? Odnośnik do odpowiedzi
ja Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 stwierdzam fakt Odnośnik do odpowiedzi
aplikant Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Nie wiem jaki sługus buraka decyduje za mnie i mój wpis. Zgadzam się z poprzednikiem , ponieważ gminni urzędnicy są najbardziej głupią władzą jaką kiedykolwiek ta gmina miała. To moje zdanie a żaden sługus burka nie będzie za mnie decydował jak mam myśleć. Odnośnik do odpowiedzi
a fe Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 nie rzucaj sie gnido Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 nie rzucaj sie gnidoTW opanuj emocje bo nie ładnie wyzywać kogoś od gnid. Finezyjny slogan nienawiści praktykuj na vcity. Odnośnik do odpowiedzi
władzunia Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Przecież kapuś i terebecki nie przyznają się do swoich numerów.Sami widzicie jak pokazał swój PIT z lewą rentą. Odnośnik do odpowiedzi
oko Napisano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 nie rzucaj sie gnidoPrzecież "a fe" to żona "władzy" znam ją!!!Łazisz lewusko z tym pieskiem nigdy w życiu się nie na pracowałaś i jeszcze tu fukasz!!! Chyba wystarczy , że mąż jest gminnym pieskiem. Odnośnik do odpowiedzi
poker Napisano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Burak im ciemniej w Ińsku, tym lepiej dla was, prawda???? :D Łatwiej się przemykać do "swoich" i ustalać gdzie jeszcze można coś zapierdolić. :lol: Ciemnoto, będziesz jeszcze ciemniejsza!!! ;) Odnośnik do odpowiedzi
live Napisano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Od 350 do 1500 zł karpiówki dostaną w grudniu pracownicy administracji - ujawnia "Dziennik Gazeta Prawna"W grudniu urzędnicy otrzymają od 350 zł do 1,5 tys. zł nagrody, tzw. karpiówki, na osobę - wynika z sondy dziennika przeprowadzonej w ministerstwach, urzędach wojewódzkich i ponad 120 samorządach. W urzędach niewydanie wszystkich pieniędzy grozi nie tylko ich obcięciem w kolejnym roku, ale powoduje też konieczność zwrotu nadwyżki do budżetu państwa. Nieco inaczej jest w samorządach. Tu zaoszczędzone na płacach pieniądze można by było przeznaczyć w przyszłym roku na m.in: edukację, ochronę zdrowia, drogi. "Dlatego, o ile rozumiem zachowanie szefów urzędów centralnych, o tyle postawy samorządowców pojąć nie mogę" - mówi dr Stefan Płażek, adwokat z Katedry Prawa Samorządu Terytorialnego Uniwersytetu Jagiellońskiego. "Dlatego, o ile rozumiem zachowanie szefów urzędów centralnych, o tyle postawy samorządowców pojąć nie mogę" - mówi dr Stefan Płażek, adwokat z Katedry Prawa Samorządu Terytorialnego Uniwersytetu Jagiellońskiego.Żeby tak ińskie władze myślały o "edukacji,grogach,ochronie zdrowia, itp". Ale do tego trzeba nie burka i jego styropianu lecz myślących ludzi. Tutaj wszystko podporządkowane jest po istniejący układ.Niestety "śmierdzący" pewnymi , cichymi porozumieniami z co niektórymi inwestorami.A gdzie w tym wszystkim mieszkańcy i rynek pracy/ Wszyscy będą wydobywać żwir łopatami? Odnośnik do odpowiedzi
Tik tak Napisano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A kto powiedział, że po wyborach władza ma myśleć? Oni mają zagwarantowane ustawą pensje! Reszta to głupota wyborców. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Żeby tak ińskie władze myślały o "edukacji,grogach,ochronie zdrowia, itp". Ale do tego trzeba nie burka i jego styropianu lecz myślących ludzi. Tutaj wszystko podporządkowane jest po istniejący układ.Niestety "śmierdzący" pewnymi , cichymi porozumieniami z co niektórymi inwestorami.A gdzie w tym wszystkim mieszkańcy i rynek pracy/ Wszyscy będą wydobywać żwir łopatami? Jeżeli chodzi o myślenie to wystarczyłoby żeby nasza aktualna władza nie myślała o sobie. Odnośnik do odpowiedzi
oko Napisano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Nic dodać,nic ująć. Cudo wiedzy i praworządności. Odnośnik do odpowiedzi
widzę Napisano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Właśnie widzę :D Przy tak zastawionym stole można żyć :D myślenia nie widać ;) czekają kiedy się rzucić na to żarło Odnośnik do odpowiedzi
półwysep Napisano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Gdzie są zdjęcia ze spotkań na Wisoli? Pokażcie jak IFS bawilo się na andrzejkowej zabawie!!!! Na pewno tak sztywno nie było. Pełen luz high life!!!!!! Dajcie choć popatrzeć...................... Odnośnik do odpowiedzi
Do półwyspu Napisano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Popiliśmy, pojedliśmy, pogadaliśmy, ustaliliśmy gówno wam do tego. Odnośnik do odpowiedzi
mokka Napisano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Popiliśmy, pojedliśmy, pogadaliśmy, ustaliliśmy gówno wam do tego.To gminna małpo,że żrecie i pijecie z naszych podatków.Zaróbcie uczciwie pracą i możecie nawet leżeć w swoich rzygowinach. Tam chlasz , bo masz łatwy dochód z naszych pieniędzy.Klika złodziei. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi