Skocz do zawartości

Racin nie moze byc burmistrzem ...

Krzykacz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Ja uważam, że najwyższa pora tym krętaczom rządzącym obecnie uciąć palce. Przecież to skandal, że na nic nie ma pieniędzy. Szkoła do kitu, posterunek do kasacji, cpn już prawie zamknięty, co to ma być???? Dopadniemy was szybciej niż myślicie obiboki z gminy.

Odnośnik do odpowiedzi

no przecież rajca pisze, ze Włodek kury i byki hoduje

Do tego dodaj dietę radnego i można żyć :P A tak krzyczy na sesjach, że na wszystko go stać z emerytury górniczej. To czemu ma parcie na władzę?

Odnośnik do odpowiedzi
pytanie do Michała

Pytanie do sichała. Co z twoim wnioskiem o obniżenie pensji burmistrza? Zapomniałeś złożyć tak samo jak zapomniałeś się zapytać w Stargardzie o nieodśnieżone drogi?

hahahahahah :D :D :D

Odnośnik do odpowiedzi

Do tego dodaj dietę radnego i można żyć :P A tak krzyczy na sesjach, że na wszystko go stać z emerytury górniczej. To czemu ma parcie na władzę?

Powiedz mu jeszcze żeby ujął tą emeryturkę kwotowo w oświadczeniu majątkowym...

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiadając na pytanie co z wnioskiem o obniżenie pensji i inicjatywie uchwałodawczej dla mieszkańców mogę napisać tylko tyle, że otrzymałem pismo od przewodniczącego rady, iż mój wniosek zostanie przedstawiony na grudniowym posiedzeniu wspólnym komisji RM w Ińsku. Kiedy komisje mają się dokładnie odbyć tego jeszcze nie wiem. Natomiast co do dróg powiatowych to wykonałem rozmowę z panem z Chociwla, który odpowiedzialny jest za utrzymanie dróg w okresie zimowym.

Odnośnik do odpowiedzi
Natomiast co do dróg powiatowych to wykonałem rozmowę z panem z Chociwla, który odpowiedzialny jest za utrzymanie dróg w okresie zimowym.

Ja dzisiaj rozmawiałem z prezydentem USA. Mogę tylko powiedzieć, że rozmowa przebiegała w miłej atmosferze.

Odnośnik do odpowiedzi

radny ty lepiej oddaj kontenery co je sprzedałeś bez przetargu na złom

Odpowiadaj na pytanie cymbale. Co ma złom do zadanych pytań. Kontenery sprzedaje Burmistrz a nie ja. On zarządza mieniem gminnym. Każdy ma swoje zadanie do zrobienia. Naucz się, że każdy za coś odpowiada. Ty tylko przed włodkiem i jackiem odpowiadasz.

Odnośnik do odpowiedzi

Michał nie rób siary ;) Tak pisać odpowiedzi to jakby nie odpowiedzieć. Ten z tą rozmową z prezydentem USA określił ciebie DOBITNIE :lol:

Oj tam, oj tam no już daj chłopakowi spokój. On przecież się z imienia i nazwiska wpisuje to mu wolno bzdury pisać a tobie nie :P :P:P .

Ot takie kuriozum ińskie :P :P :P .

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami wystarczy się wysilić i zapytać ja odpowiem na pytania. Jeżeli będziemy się wzajemnie obrzucać inwektywami to nic z dyskusji nie będzie, a z caffe zrobimy to co się z vcity stało

Nie proś się o więcej pytań bo jak zaczną się sypać to skompromitujesz się jeszcze bardziej. Już wystarczy, że racinowski nie odpowiada na pytania albo liwakowi wciska coś czego nie powiedział. Jak ty też pójdziesz w tym kierunku to nie spodziewaj się innego traktowania :D.

Odnośnik do odpowiedzi

ja się pytań nie boję i odpowiadam na nie w przeciwieństwie do burmistrza, ale jak na forum nie będzie dyskusji to pozostaną na nim plujący jadem. Nie zauważyłeś, że wielu użytkowników przestało brać czynnego udziału w rozmowach na forum i może być co raz gorzej, bo komuś ewidentnie zależało na szkalowaniu osób, które coś wnosiły do dyskusji

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to prawda choćby- Olo manolo, gaga zgaga. Tylko ja się pytam kto to pisał tak pięknie? Samo się nie napisało. Jak dla mnie to te osoby właśnie prowadziły realną debatę na tym forum i ich mi brakuje. Czy to się komuś podoba czy nie. Rajca też jak na opozycję do nas pisze rzeczowo i na temat i on też tu za mało pisze. Ja jego lubię czytać bo on ma swój klimat przeciwnika. I jest ok. Tak ma być na forum.

Odnośnik do odpowiedzi

Grudniowe komisje będą w środę 19-tego a sesja 20-tego. "Tajny" klub IFS-u w poniedziałek 17-tego.

Michałowe inicjatywy "rozpatrzone" zostaną na komisjach i sesji z należytą atencją.

Co nowego powiedział Pan z Chociwla (zapewne kierownik odcinka) w sprawie akcji "zima" na drogach powiatowych ?

W Zarządzie Dróg Powiatowych informują "natrętów" , że koniec roku, brak pieniążków, subwencje coraz mniejsze a najlepiej to jak najmniej korzystać z ich dróg ??!!

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...