Gość Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 To są realne problemy naszej Gminy! Należy także pisać o takich sprawach. Jest to przykład patologii działań naszych włodarzyPanie Michale, no właśnie, na pisaniu zarówno u Pana jak i u Pana kolegów z rady się kończy. Ja wykonałem dzisiaj kilka telefonów z zapytaniami o sprawę odśnieżania. Tym się niestety różnimy. Ja i wielu innych mieszkańców chcemy tego dobra i dbamy o gminę w ten czy inny sposób. Nasuwa mi się jednak takie pytanie skoro już piszemy poważnie o tych sprawach. Czy zadzwonił Pan do starostwa powiatowego w tej sprawie? Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Nie zadzwoniłem ale prawdopodobnie będę jutro w Stargardzie i mam zamiar odwiedzić Zarządce Dróg Powiatowych Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 To, że tak było i jest nie znaczy, że tak ma być. Trzeba przynajmniej próbować dowiedzieć się czy cokolwiek jest robione w tym kierunku. Niech ten leń "nielot" weźmie się do roboty i coś zrobi w końcu dla dobra wspólnego. Ten pies żwirowni co lata z wywalonym jęzorem i świata poza piaskiem nie widzi. Szkoda tylko że my tego piasku na drodze nie widzimy chociaż żwirownia i jej uciążliwość znosimy. Mieć żwirownię i chodzić po szklanej tafli na drodze!? Takie rzeczy tylko w Ińsku!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 a rajca i radny milczą.................................... Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kuźwa, a ile jest dróg gminnych i co kuźwa, są posypane? nie piltol, nic nie robi, a to mnie wkur... najbardziej że siedzi bierze kase, za co? Jak ma pełnić funkcję reprezentatywną za 6 kafli miesięcznie, to wolę na burmistrza kogoś bez szkoły ale myślącego! Odnośnik do odpowiedzi
Marian Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Kuźwa, a ile jest dróg gminnych i co kuźwa, są posypane? nie piltol, nic nie robi, a to mnie wkur... najbardziej że siedzi bierze kase, za co? Jak ma pełnić funkcję reprezentatywną za 6 kafli miesięcznie, to wolę na burmistrza kogoś bez szkoły ale myślącego! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 burak zarabia 10 kafli brutto Odnośnik do odpowiedzi
podatki , opłaty i kasa Napisano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Samorządy muszą zostać wyposażone w nowe przepisy, pozwalające im bez przeszkód nakładać tzw. podatek deszczowy. Obecnie obowiązujące są bowiem sprzeczne z prawem i uchwały gmin łatwo można zaskarżyć w sądzie. W efekcie po wejściu w życie nowego prawa, tj. zapewne od 2014rNic dziwnego,że taki cymbał jak iński burek nie martwi się o swoje dochody.Państwo dzięki głupocue ustawodawców i pazerności lub też ewidentnej głupocie niektórych samorządów terytorialnych, pozwala na rządzenie ekipom głupków liczących tylko swoje dochdy i mających w poważaniu mieszkańców, którzy tak nawiasem, świadomie lub nie ich wybrali na swoich przedstawicieli. Takim klasycznym przykładem jest ta gmina. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 No tak Racinowski to super burmistrz a jego kumpek z PGR-u to pedagog najlepszy.Reasumując to duet pierwszej klasy!Iński burmistrz będzie wyciągał konsekwencje, w następnej pięciolatce,pod warunkiem ,że gmia jeszcze będzie funkcjonowała.Czyli połowa budżetu jest wydawana na szkołe i gminę.To jak za resztę mają funcjonować:infrastruktura i miejsca pracy?Przecież ledwo ich stracza dla swoich rodzin i znajomych.Jak propaganda, to tylko w ińskiej gminie, tutaj buractwo aż się czerwieni... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 To jeszcze nic, poczytaj co dzisiaj pisze 7dni stargardu, tam dopiero jest jazda Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 To daj linka!!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Nie ma linka, kolega mi przez telefon czytał gazetę, jest tam artykuł o szkole, ja tej gazety nie mam Odnośnik do odpowiedzi
a kuku Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Czy mieszkańcy,ściślej rodzice uczniów rozumieją istniejące w tej gminie układy? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 jest już nowy artykuł ale ja go nie mam Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 http://zapodaj.net/0...e4eadf.jpg.html Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 a gdzie jest początek za strony 1 Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 No i jak? Michał i Włodek zasłużyli na medal? Nic więcej nie wiecie niż wiedzieliście do tej pory. Taka prawda O tych krzykaczach. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 widzisz ty gamoniu? wam najbardziej o to chodzi aby nikt nic nie wiedział, to dla was najwazniejsze Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Michał nie śliń się bo ci gil pod nosem zamarznie ;) Ty młody butny chłopku B) Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 W przeciwieństwie do ciebie i innych twoich kolegów nie pisze tu pod kilko nickami. Mam odwagę się podpisać ty strachliwy mały człowieczku Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Każdy jest kim chce! Każdy ma wybór! Ty mnie do tego nie zmusisz. Możesz być kim chcesz to prawo demokracji. Myślałem, że politolodzy to wiedzą!!!! Słabo was uczą na tych uczelniach. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 radny nie bądź taki arogancki, pamiętaj że żyjesz za nasze podatki Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Dobrałeś sobie takiego "starego grzyba" do współpracy, że tylko straciłeś a nie zyskałeś. Przelicz wynik zysków i strat a zmądrzejesz. Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 pisz jak chcesz twoja sprawa przyjdzie dzień, w którym wszyscy poznają kim jesteś. Natomiast nie musisz wmawiać inny, że ja pisze pod innymi nickami bo to prędzej ty piszesz nie ja Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi