Olo Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2012 najpierw niech "Dzidek" kupi sobie nowe autko potem zbuduje dom zasadzi drzewko i zrobi synka hihihihi Odnośnik do odpowiedzi
naród Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ten "naród tutaj głupi" pogonił tych "panocków" ze Szczecina dwa razy pod rząd w wyborach samorządowych i sromotnie w referendum.Trzeba mieć trochę pokory przed "prostym ludem" - jaśnie państwo. Za dwa latach z przekory też nie spełnią waszych oczekiwań. Pamiętajcie.. Odnośnik do odpowiedzi
śmiech Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ten "naród tutaj głupi" pogonił tych "panocków" ze Szczecina dwa razy pod rząd w wyborach samorządowych i sromotnie w referendum.Trzeba mieć trochę pokory przed "prostym ludem" - jaśnie państwo. Za dwa latach z przekory też nie spełnią waszych oczekiwań. Pamiętajcie..Mnie tam rybka! Niech fadromy rozjeżdżą to bagno raz na zawsze! Taki dajmy na to 'dzidek' czy 'naród" zdechną śmiercią naturalną. My 'panocki' damy radę! Odszkodowania i tak dostaniemy :rolleyes: A wy'narodzie tutaj głupi' wymrzecie :angry: I tak was coraz mniej. :blink: Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2012 aleś ty głupi cymbał Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2012 aleś ty głupi cymbałPodaj jeden przykład dlaczego!?????? Moim zdaniem dobrze napisał. taka prawda o mieszkańcach reszta sama się obroni i tyle. Wcale nie cymbał tylko logicznie myśli! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2012 spadaj palancie Odnośnik do odpowiedzi
banie Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2012 baumwan w ataku. spadaj na drzewo ty zafajdana gnido. będziesz bronił burka ale to wyjdzie już niedługo. poczekamy gnido. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Co to za baumwan? Bo nie wiem! Chyba chciałeś powiedzieć bałwan? Odnośnik do odpowiedzi
nos Napisano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Co to za baumwan? Bo nie wiem! Chyba chciałeś powiedzieć bałwan?To taki zakamuflowany były ZOMO-wiec........... Resztę sobie dopowiedzcie....... Odnośnik do odpowiedzi
Krzykacz Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2012 JA NIE GŁOSUJĘ NA RACINA BANDYTĘ, UBEKA I BAŁWANA!!!!! PARSZYWCE RZĄDZĄ W TEJ GMINIE!!!!!! NIECH ŻYJE WOLNA POLSKA PRECZ Z KOMUNĄ!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Pozdrawiam Cię uniesioną lewą ręką :D Odnośnik do odpowiedzi
bmw Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Zostaw tego kandydata na kandydata, on i tak na niczym się nie zna....... Umie tylko podstawiać nogę...... Odnośnik do odpowiedzi
TW Janek Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Witaj w klubie TW "Janek" - bez komentarza. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Czy ktoś z taką przeszłością może być Polakiem i Patriotą?Śmiem wątpić, bo świadoma współpraca z SB świadczy o cechach charakteru.Jakimi przesłankami kieruje się obecny kacyk widać na co dzień, obstawił swoją rodziną i ludźmi z kliki wszystkie stołki.Ciemnogród aż piszczy w tej gminie. Odnośnik do odpowiedzi
j23 Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Widzisz baranie "TWJanek", chciałeś czymś zaistnieć to dokończ ! Jest już wyrok sądu Irena Dziedzic nie była współpracownikiem SB !!Ale ty "pewnie" nie chcesz o tym wiedzieć ?? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 No to wystarczy cwaniaku "j23" żebyś poddał się lustracji i po ptokach! Mniej honor i zrób to tak jak Dziedzic i inni którzy samolustrcji żądali dla swojego dobra. Widzisz ! Nie masz odwagi!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
ciekawe Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 jestem ciekaw czy szafran podda się lustracji ? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Dlaczego ma to robić! On żadnych funkcji nie pełni! Czep się rzepa. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Ciekawe czy szafran weźmie przykład z racina i zatrudni swoją córkę w szkole? Odnośnik do odpowiedzi
j23 Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Po kiego mam się poddawać lustracji czy autolustracji, skoro byłem i jestem w "pewnym" środowisku !! Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 po tej gnidzie można się spodziewać wszystkiego , nie tylko zepsutego powietrza na obradach . Pieniacz jak się dorwie do stołka będzie inwigilował i kapował i pisał donosy , robił czarne listy , wtykał wszędzie swój śmierdzący nochal i knuł inne świństwa z których jest znany Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Chcesz pogadać to już! Zadaj mu pytanie o podatki, inwestycje, o budżet ale zamknij na temat który jego nie dotyczy. Mówisz, że rwie się do władzy. Jakby tak było z taką przeszłością by tego nie robił. ma czyste sumienie i robi to co robi. twoje świńskie pogaduchy o wszy i gnidzie są g...warte. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 po tej gnidzie można się spodziewać wszystkiego , nie tylko zepsutego powietrza na obradach . Pieniacz jak się dorwie do stołka będzie inwigilował i kapował i pisał donosy , robił czarne listy , wtykał wszędzie swój śmierdzący nochal i knuł inne świństwa z których jest znanytaka gnida jak ty nie zasługuje na odpowiedź. startuj ty i nie zazdrość ćwoku. jak widać nie sięgasz do pięt Włodkowi. Odnośnik do odpowiedzi
ser Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Zapytajcie Michała dlaczego nie opublikował całego artykułu. Naprawdę warto :) Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Jakiego artykułu ? Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi