gość Napisano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 3 godziny temu, fakt napisał: No tak w W-wie zdrada i przetasowania.A w Ińsku stara grupa dalej żre za darmo.A wybory tuż,tuż.trzeźwiejcie Ińszczanie bo znowu was kupią. Ińsko to nie Warszawa.W Warszawie robią co chcą,rozdają szmal swoim i "ojcu".Na naszych "nizinach"ani szmalu,ani na szczęście " ojca." Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Na dzień 18 01.2018 zwołano komisje i sesję tylko po to by zatwierdzić uchwałę o Rewitalizacji naszej gminy....dokument jest tak szajsowato zrobiony i ogólnikowo że nic z tego dokumentu nie wynika....dla tej jednej uchwały radni skasują po 3 stówki a przewodniczący 1.5 kafla na te okoliczność....czy to się godzi panowie radni? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Godzinę temu, Olo napisał: Na dzień 18 01.2018 zwołano komisje i sesję tylko po to by zatwierdzić uchwałę o Rewitalizacji naszej gminy....dokument jest tak szajsowato zrobiony i ogólnikowo że nic z tego dokumentu nie wynika....dla tej jednej uchwały radni skasują po 3 stówki a przewodniczący 1.5 kafla na te okoliczność....czy to się godzi panowie radni? Olo nie ośmieszaj się.Radni kasują dietę raz w miesiącu bez względu na ilość komisji i sesji. Tak stanowi prawo i tak jest w całej Polsce.Jeśli jednak radny jnie przybedzie na sesję i nie usprawiedliwi swojej nieobecności,,dieta mu przepada. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 2 godziny temu, Olo napisał: Na dzień 18 01.2018 zwołano komisje i sesję tylko po to by zatwierdzić uchwałę o Rewitalizacji naszej gminy....dokument jest tak szajsowato zrobiony i ogólnikowo że nic z tego dokumentu nie wynika....dla tej jednej uchwały radni skasują po 3 stówki a przewodniczący 1.5 kafla na te okoliczność....czy to się godzi panowie radni? Nie możesz wytrzymać chwili bez szczekania gudłaju gminny ? Weź poprawkę w swojej mózgownicy, opanuj trochę drżenie łap i pomyśl o innych, którzy nie chcą oglądać twoich nic nie wnoszących, wypocin. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Nie wiem skąd u ciebie wiedza że mi ręce drżą....nie mam z tym problemu ale ty widzę drżysz na mój każdy wpis....masz zaburzenia wzrokowe... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 mam pytanie a co tu u nas rewitalizować ,to co było już poginęło a pozostałe domy styropianem sami mieszkańcy okleili . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Te zasługi to Zimnickiego....zniszczył całą historię Ińska...zburzył wszystko co jeszcze pozostało...bufon i kanciarz... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
fakt Napisano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 5 godzin temu, Olo napisał: Na dzień 18 01.2018 zwołano komisje i sesję tylko po to by zatwierdzić uchwałę o Rewitalizacji naszej gminy....dokument jest tak szajsowato zrobiony i ogólnikowo że nic z tego dokumentu nie wynika....dla tej jednej uchwały radni skasują po 3 stówki a przewodniczący 1.5 kafla na te okoliczność....czy to się godzi panowie radni? Rewitalizacja w Ińsku? Proponuję jako pierwszy bioetanol a następnie tuż obok żwirownię.Nic innego nie ma.Nawet po ciuchci nie wszędzie pozostał nasyp.Tutaj nie ma co rewitalizować.Ta gmina musiała by powstać od nowa.A jak od nowa to może w kierunku od lat planowanych inwestycji proinwestycyjnych jak np:droga wojewódzka i chodnik do domkó komuchów.Idealnie przed wyborami i to bez wydatków.Proponuję także w ramach rewitalizacji zamknąć całkowicie Młynarską bo to prominencka droga Zimnickich i ich wyznawców.Dobrze by było przywrócić też częściowo odebrane komusze emerytury.Rada może zostać a sama,nie ma w niej nowych twarzy.Można jedynie poprzestawiać na stołkach i będzie jak za naczelniczki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
trzeba Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Koniecznie trzeba zrewilitalizować obecną władzę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Myślę, że nie będzie problemu z rewitalizacją obecnej władzy, bo ludzie strasznie narzekają na nich. Szanse mają małe na reelekcję. Ktoś nowy musi wygrać, Ci mieli szansę, ale nie wykorzystali jej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 4 godziny temu, Ińszczanin napisał: Myślę, że nie będzie problemu z rewitalizacją obecnej władzy, bo ludzie strasznie narzekają na nich. Szanse mają małe na reelekcję. Ktoś nowy musi wygrać, Ci mieli szansę, ale nie wykorzystali jej. Rewitalizacja obecnej władzy,to znaczy doprowadzić tę władzę do stanu pierwotnego.Nieżle.Proponujesz nam władze z 1945-46r.? Pogięło ciebie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Od tygodnia mój sprzęt dostaje po pi#ździe bo gnoje z energetyki mają w d**** oni co miesiąc dostają po 5-6 tys. Oby nie więcej i nic nie robią. Prądu nie ma! Nic nie odświeżone na drogach konary drzew. Taka to władza lepsza od poprzedniej. A poprzednia odśnieżała wszystkie ulice. Nieroby z Ińsko Razem do łopaty. Bo Skonieczkowa w gabinecie a Skonieczko radny też nie odśnieża. Taki to gminny układ swojaków co umówili się na nic nierobienie łącznie z zubikiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 1 godzinę temu, hahaha napisał: Od tygodnia mój sprzęt dostaje po pi#ździe bo gnoje z energetyki mają w d**** oni co miesiąc dostają po 5-6 tys. Oby nie więcej i nic nie robią. Prądu nie ma! Nic nie odświeżone na drogach konary drzew. Taka to władza lepsza od poprzedniej. A poprzednia odśnieżała wszystkie ulice. Nieroby z Ińsko Razem do łopaty. Bo Skonieczkowa w gabinecie a Skonieczko radny też nie odśnieża. Taki to gminny układ swojaków co umówili się na nic nierobienie łącznie z zubikiem. A ty po odśnieżałeś wokół swojej posesji ? Tak, to popracuj na innych potrzebujących posesjach i nie pal głupa ! Sprzęt dostaje po pi... ale masz jeszcze na czym głupoty bazgrać ??! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 22 minut temu, gość napisał: A ty po odśnieżałeś wokół swojej posesji ? Tak, to popracuj na innych potrzebujących posesjach i nie pal głupa ! Sprzęt dostaje po pi... ale masz jeszcze na czym głupoty bazgrać ??! Ty c**** nie odśnieżyłeś miasta wszędzie kaszana. Prądu nie ma! A rano o 7 jechałem do Stargardu gmina Chociwel, Starzyce, Gogolewo,Dalewo wszystkie nie tylko drogi ale chodniki do czysta odśnieżone. Wiesz co to znaczy że tam władza jest zorganizowana działa dla dobra społeczeństwa.Liwak ma dwa kroki do gminy podobnie jak Kupczyk i nic nie robią bo ich rola to trwać. A radny Skonieczko skoro wygrał przetarg nie wiedzieć dlaczego to niech żonę do łopaty zagoni. Ciekawe czy to nie konflikt interesu? Czy to nie patologia? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 4 godziny temu, hahaha napisał: Ty c**** nie odśnieżyłeś miasta wszędzie kaszana. Prądu nie ma! A rano o 7 jechałem do Stargardu gmina Chociwel, Starzyce, Gogolewo,Dalewo wszystkie nie tylko drogi ale chodniki do czysta odśnieżone. Wiesz co to znaczy że tam władza jest zorganizowana działa dla dobra społeczeństwa.Liwak ma dwa kroki do gminy podobnie jak Kupczyk i nic nie robią bo ich rola to trwać. A radny Skonieczko skoro wygrał przetarg nie wiedzieć dlaczego to niech żonę do łopaty zagoni. Ciekawe czy to nie konflikt interesu? Czy to nie patologia? Co ty pierdo.. nawiedzony idioto, że rano wszędzie były drogi odśnieżone ! Mogłeś jechać do Stargardu przez Recz to za Ciemnikiem, na wojewódzkiej byś stał w rządku TIR-ów pod górkę do 10-tej ! Tak było pozamiatane, kretynie ha ha ha !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Picu picu pierdu pierdu.....jakiś tam"haha" ma rację... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Nie bądźcie ogrodnikami i nie przesadzajcie.Jest zima ,więc nie powinno się chodzić w szpilkach.Nie porównujcie odśnieżania dróg na drogach krajowych i wojewódzkich do powiatowych,które sa w wiekszości na naszym terenie.Nazwa dróg to również kolejność odśnieżania.Czasem wystarczy,by wokół swoich posesji odsnieżyli mieszkajacy tam ludzie i każdy swobodnie przejdzie.Niech dzieci pocieszą się sniegiemJeszcze kilka dni i śnieg zniknie.Zrobi się szaro i buro. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
czemu Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Jasne twój sposób na odśnieżanie ha ha ha. Jutro będzie odwilż! Czemu tak nie pisałeś jak był poprzedni Burmistrz cwelu? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Godzinę temu, czemu napisał: Jasne twój sposób na odśnieżanie ha ha ha. Jutro będzie odwilż! Czemu tak nie pisałeś jak był poprzedni Burmistrz cwelu? Nie sądziłem,że jest to forum,z którego korzystają wyłącznie kryminaliści posługujący się językiem z cel,jak choćby"'czemu". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
czemu Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 A to się jeszcze okaże czy tu są kryminaliści czy potencjalni twoi wyborcy. Dlaczego myślę że to jednak Ci drudzy cwelu? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 3 godziny temu, wiem napisał: Nie sądziłem,że jest to forum,z którego korzystają wyłącznie kryminaliści posługujący się językiem z cel,jak choćby"'czemu". Nie ruszaj gów+na, niech nie śmierdzi ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
riposta Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Jak ci śmierdzi to nie wąhaj łakomczuchu na obie dziurki tylko na jedną😉 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tatar Napisano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 13 godzin temu, wiem napisał: Nie bądźcie ogrodnikami i nie przesadzajcie.Jest zima ,więc nie powinno się chodzić w szpilkach.Nie porównujcie odśnieżania dróg na drogach krajowych i wojewódzkich do powiatowych,które sa w wiekszości na naszym terenie.Nazwa dróg to również kolejność odśnieżania.Czasem wystarczy,by wokół swoich posesji odsnieżyli mieszkajacy tam ludzie i każdy swobodnie przejdzie.Niech dzieci pocieszą się sniegiemJeszcze kilka dni i śnieg zniknie.Zrobi się szaro i buro. Zobacz jak wyglądają gminne drogi za które odpowiadasz !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi