Olo Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nie tylko "rajca" nie ma wstydu ale takie persony jak Michał czy Włodek też nagle się obudzili, że żwirownia to nie to. szkoda, że w trakcie referendum nie byli tacy zgodni. Jak to obłuda ludzi rwących się do koryta pokazuje się przed wyborami. Michał i Włodek mają parcie na rządzenie tylko jak potem będzie przy dzieleniu stołków? Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Przepraszam Ciebie Olo bardzo ale ja się nagle nie obudziłem. Nie byłem, nie jestem i nie będę za powstaniem żwirowni w Ińsku tyle co do twojego komentarza. Nie mam się zamiaru z nikim bić o stołki. Odnośnik do odpowiedzi
!! Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Olo ty filistynie skąd wyskoczyłeś? z konopi? przecież ty też nic nie zrobiłeś dla referendum a stołek to byś pewnie chciał?? Podlizuj sie do Włodzi i Michałka to moze cos obliżesz gadzie jeden Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Olo ty filistynie skąd wyskoczyłeś? z konopi? przecież ty też nic nie zrobiłeś dla referendum a stołek to byś pewnie chciał?? Podlizuj sie do Włodzi i Michałka to moze cos obliżesz gadzie jedenJak mnie poproszą to czemu nie?! Każdemu się grosz przyda! Widać to intratne miejsce pracy taka gmina skoro najgorsi szubrawcy z tej gminy do niej się pchają. Też jestem przeciw żwirowni - bo mój blok już pęka nawet jak jej nie ma a co będzie jak Endriu ją przepchnie? To już wolę mieć realny wpływ na to. Nie jak Michał który ciągle był tylko tłem w kampanii referendalnej Odnośnik do odpowiedzi
do olo Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Olo ty ciągle zmieniasz zdanie , może się czegoś naćpałeś lub za dużo popijasz ? ! Michała nie łącz z szafranem , to są dwa odmienne tematy . Twoje wypowiedzi często same się zaprzeczają brak w nich jasnego i stałego stanowiska co do poczynań osób i ich wypowiedzi , sorry dla mnie przestałeś się tu liczyć jako kompetentny rozmówca . Co do Michała czy sądzisz że najważniejsze jest tu klepanie publicznie po krokusowemu co on zrobił i kiedy . Gdyby nawet coś napisał i tak byłby przez takich jak ty i podobnych oszczekany . Tu chodzi o to żeby lepiej żyć , a nie zbierać oklaski . Coś za dużo masz chyba do czynienia z szafranową propagandą ! Odnośnik do odpowiedzi
do łysego szwaba Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ty na olo nie najeżdżaj ani na nikogo innego bo ci ta łysa szwabska pała zaparuje Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nie sądzę aby ten człowiek atakował ludzi ukazujących głupotę władzy.Wszyscy powinni ukazywać głupotę urzędników, radnych i burmistrza z zastępcą.Szkoda gadać!!!! Ludzie tutaj nie kumaty. ;) Odnośnik do odpowiedzi
ss Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 nie sadzisz boś głupi Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 nie sadzisz boś głupiNie wyzywaj ludzi iński gnojku, bo ciebie odszukam i potem ciebie znajdą.Rozumiesz judaszu? Odnośnik do odpowiedzi
gwiazda Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Czyżby zaczynał się mecz Ukraina- Szwecja? Więc do oglądania swoich marsz!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
idź Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 olo ty jesteś prymityw , ale do gminy to ty możesz pójść tam mają jeszcze jedną wolną miotłę dla ciebie :lol: :lol: Odnośnik do odpowiedzi
mówię Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Każdy tam może iść ty baranie też. Tylko czy "Olo" ci wyrzuca, że nie możesz? przestań się jego czepiać a prowadź wątek rozmowy. Czy ci przypomnę -dlaczego Michał wspiera krokusa skoro ten radny zrobił najwięcej złego w czasie referendum. dla nie to jest dno!!!! I tyle w temacie! Odnośnik do odpowiedzi
ja też mówię Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 najwięcej złego zrobiło stadko baranów organizujące referendum i obrażające wszystkich dookoła co im zostało do dzisiaj i dlatego nadal są baranami bo nie zmądrzeli Odnośnik do odpowiedzi
bum Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Bo lepiej snuć domysły niż prowadzić konkretną dyskusję. Do tego trzeba i wiedzy w temacie i umiejętności dyskutowania. Takiej obecni rządzący nie posiadają i tyle! Odnośnik do odpowiedzi
nie mówisz a pieprzysz Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 najwięcej złego zrobiło stadko baranów organizujące referendum i obrażające wszystkich dookoła co im zostało do dzisiaj i dlatego nadal są baranami bo nie zmądrzeliWłodek zamilcz chociaż teraz Bo żygać mi się chce na twoje żałosne wpisy Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 żygaj Józek, żygaj!!! Odnośnik do odpowiedzi
ziarno Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 najwięcej złego zrobiło stadko baranów organizujące referendum i obrażające wszystkich dookoła co im zostało do dzisiaj i dlatego nadal są baranami bo nie zmądrzeliTy jak mówisz to mów o kogo ci idzie??????? Wal co masz do organizatorów!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
kloc Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Tak sobie myślę czy mieszkańcy mają świadomość co im grozi jak powstanie żwirownia? Dlaczego tak bezstresowo do tego problemu podchodzą. Tego nie mogę zrozumieć. Odnośnik do odpowiedzi
ciekawy Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 najwięcej złego zrobiło stadko baranów organizujące referendum i obrażające wszystkich dookoła co im zostało do dzisiaj i dlatego nadal są baranami bo nie zmądrzeliTy jak mówisz to mów o kogo ci idzie??????? Wal co masz do organizatorów!!!!!Te "ja też mówię" odpowiedz. Co tak zamilkłeś? Masz żale to mów! co ci nie pasiło w organizacji referendum? Odnośnik do odpowiedzi
mówie Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 jeśli baranie sam nie zrozumiesz to nikt ci tego nie przetłumaczy Odnośnik do odpowiedzi
ha Napisano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Migasz się od odpowiedzi................................ Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 http://insko.pl/aktualnosci/pokaz/713.dhtmlhttp://www.kopalniainsko.pl/Teraz kopalnia funduje nam wielką akcję informacyjną. Chcą rozwiać nasze obawy też mi coś :lol: Odnośnik do odpowiedzi
gaga Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ja jestem ciekawa dlaczego o referendum nie było nic na stronie BIP. Dlaczego organizatorzy musieli założyć własną stronę jak to musiała gmina zapewnić zgodnie z prawem. Za stronę gminną odpowiada Pan Krzysztof Paluch. Czy miał wpływ by utrudniać organizatorom ich działanie. Tak, tak, tak. To co dzisiaj przeczytałam na stronie gminy jest oburzające. Mogli swoją stronę zapromować tu na forum, na vcity, na portalu ale przecież najlepiej współpracować z tym kto daje zgodę i ma realny wpływ na koncesję i tworzony plan na żwirownię. Taki paradoks a pan Paluch jest straszliwie szkodliwym i niebezpiecznym człowiekiem. Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A co taka baba jak ty może wiedzieć o Krzyśku Babo musisz się czepiać wszystkich? Odnośnik do odpowiedzi
lol Napisano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Radny razem z Burmistrzem upadli na głowę tylko jeszcze nie ustalono kiedy. Jeszcze przed wyborami czy już po nich decydując się na żwirownię w Ińsku. Ktoś koniecznie musi do doktora. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi