Matka Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Niech mi powie jeden czy drugi burmistrz, dlaczego dzieci musieli ponieść taka karę ,żeby nie mogli się uczyć śpiewu pod dobrym okiem Pana Kazimierza i Pana Moroza.Dlaczego ich ukarali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 24 minuty temu, Matka napisał: Niech mi powie jeden czy drugi burmistrz, dlaczego dzieci musieli ponieść taka karę ,żeby nie mogli się uczyć śpiewu pod dobrym okiem Pana Kazimierza i Pana Moroza.Dlaczego ich ukarali. Tego się nie dowiesz bo to niewygodne dla nich Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jednak im coś wyszło Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 41 minut temu, nieudacznicy napisał: Ci dwaj nieudacznicy za co sie wezmą to spierniczą. nic im nie wychodzi no chyba że zagarnianie do siebie Niekoniecznie wszystko. Żwirownia im wyszła i za to bekną w wyborach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prawda Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 1 minutę temu, jednak im coś wyszło napisał: Niekoniecznie wszystko. Żwirownia im wyszła i za to bekną w wyborach. W doopie mam wybory jak żwirownia będzie. Róbcie tak żeby jej nie było. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Małgosia Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 45 minut temu, Matka napisał: Niech mi powie jeden czy drugi burmistrz, dlaczego dzieci musieli ponieść taka karę ,żeby nie mogli się uczyć śpiewu pod dobrym okiem Pana Kazimierza i Pana Moroza.Dlaczego ich ukarali. Pan Kazimierz jest ciągle aktywny Raz za innym razem przeciw.Zdarza mu się filozoficznie wstrzymać od jakiejkolwiek decyzji.Tak czy siak kasa leci Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tatar Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 11 minut temu, prawda napisał: W doopie mam wybory jak żwirownia będzie. Róbcie tak żeby jej nie było. Trzeba jak najszybciej organizować referendum i odwołać tych oszustów, a nowa władza niech próbuje zablokować zawłaszczenie naszej gminy przez żwirków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
czyzby Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 4 minuty temu, Małgosia napisał: Pan Kazimierz jest ciągle aktywny Raz za innym razem przeciw.Zdarza mu się filozoficznie wstrzymać od jakiejkolwiek decyzji.Tak czy siak kasa leci Ma podnosić rączke grzecznie zawszze za jak reszta radnych bezradnych? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 11 minut temu, Małgosia napisał: 59 minut temu, Matka napisał: Niech mi powie jeden czy drugi burmistrz, dlaczego dzieci musieli ponieść taka karę ,żeby nie mogli się uczyć śpiewu pod dobrym okiem Pana Kazimierza i Pana Moroza.Dlaczego ich ukarali. Pan Kazimierz jest ciągle aktywny Raz za innym razem przeciw.Zdarza mu się filozoficznie wstrzymać od jakiejkolwiek decyzji.Tak czy siak kasa leci Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dresik Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Każdy mógł podnieść lub się wstrzymać to była jego decyzja i nie musi się z tego spowiadać.Nic złego nie zrobił.Gorzej z wami burki wy to dużo złego zrobiliście i dalej robicie.I dalej czepiacie się.Odpuscie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Pytanie Matki było całkiem poważnie zadane do burmistrzów. Dlaczego zamiast przedstawicieli władz odpowiada nie na Mołgosia? Pozwólcie odpowiedzieć burmistrzowi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator radnych Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 20 minut temu, czyzby napisał: Ma podnosić rączke grzecznie zawszze za jak reszta radnych bezradnych? Najlepiej byłoby ta nieszczęsną radę całą odwołać. Radni nie poradni. Wybory pokażą wam gdzie wasze miejsce. Obserwuję od lat sesje i ta rada jest najgorsza. Szkoda całej Gminy Ińsko że mają takich przedstawicieli 😥 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 4 minuty temu, Obserwator radnych napisał: Najlepiej byłoby ta nieszczęsną radę całą odwołać. Radni nie poradni. Wybory pokażą wam gdzie wasze miejsce. Obserwuję od lat sesje i ta rada jest najgorsza. Szkoda całej Gminy Ińsko że mają takich przedstawicieli 😥 Jak ktoś Dobrze ogarnia, to Rada udziela absolutorium burmistrzowi, jakoś nie mieli problemu jej nie udzielic. Także Zibi z Wlodkiem umoczeni jesteście po pachy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
odwołać Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Odwołajmy więc radę i dwóch burków Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 11 godzin temu, odwołać napisał: Odwołajmy więc radę i dwóch burków Niestety rady nie można odwołać, ani burka z wyborów. Można zwolnić i to natychmiast vice. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nie ma Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 33 minuty temu, gość napisał: Niestety rady nie można odwołać, ani burka z wyborów. Można zwolnić i to natychmiast vice. Nie kłam kłamco. Można odwołać i radę i burkow. Rozpisać nowe wybory i wybrać nowych radnych i nowego burmistrza a ten wybierze zastępcę. Nie swojego tylko takiego co ma coś pod kopułą. Teraz to nie ani mądrego radnego , burmistrza i zastępcy. Wszystko w coś uwikłane jak nie podarowane stołki, to kasa żwirownię, układy i gminna patologia jakiej nigdy nie znałem. Idźcie precz. Tej żwirowni nikt wam w życiu nie wybaczy. Jeśli ktoś się nie pojawi i głośno nie powie że nie pozwoli by kopalnia tu powstała nie ma o czym gadać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kłamca? Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 9 minut temu, nie ma napisał: Nie kłam kłamco. Można odwołać i radę i burkow. Rozpisać nowe wybory i wybrać nowych radnych i nowego burmistrza a ten wybierze zastępcę. Nie swojego tylko takiego co ma coś pod kopułą. Teraz to nie ani mądrego radnego , burmistrza i zastępcy. Wszystko w coś uwikłane jak nie podarowane stołki, to kasa żwirownię, układy i gminna patologia jakiej nigdy nie znałem. Idźcie precz. Tej żwirowni nikt wam w życiu nie wybaczy. Jeśli ktoś się nie pojawi i głośno nie powie że nie pozwoli by kopalnia tu powstała nie ma o czym gadać. Rozpisać nowe wybory? Przed rozpisaniem wyborów kłania się referendum (skuteczne) dot. odwołania rady i burmistrza. Próbuj szczęścia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
skocz Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 20 minut temu, kłamca? napisał: Rozpisać nowe wybory? Przed rozpisaniem wyborów kłania się referendum (skuteczne) dot. odwołania rady i burmistrza. Próbuj szczęścia. Czyli Jacek silny możesz mu skoczyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Krokodyl Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Panowie burmistrzowie przesraliście z żwirownia,burdelem w kinie,postępowaniem w obec siebie to podle co jeszcze macie w zanadrzu.Takiego burmistrza nie chcemy,takiego giermka Michała nie chcemy.Postepujecie podle ,jesteście zarozumiałymi i bezczelnymi ludźmi ,patrzycie na swoich i swoje kieszenie.Kase macie tak wysoką .Kasiora wam uderzyła w lepetyne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dandie Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 33 minuty temu, Krokodyl napisał: Panowie burmistrzowie przesraliście z żwirownia,burdelem w kinie,postępowaniem w obec siebie to podle co jeszcze macie w zanadrzu.Takiego burmistrza nie chcemy,takiego giermka Michała nie chcemy.Postepujecie podle ,jesteście zarozumiałymi i bezczelnymi ludźmi ,patrzycie na swoich i swoje kieszenie.Kase macie tak wysoką .Kasiora wam uderzyła w lepetyne. W punkt!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
legwan Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 36 minut temu, Krokodyl napisał: Panowie burmistrzowie przesraliście z żwirownia,burdelem w kinie,postępowaniem w obec siebie to podle co jeszcze macie w zanadrzu.Takiego burmistrza nie chcemy,takiego giermka Michała nie chcemy.Postepujecie podle ,jesteście zarozumiałymi i bezczelnymi ludźmi ,patrzycie na swoich i swoje kieszenie.Kase macie tak wysoką .Kasiora wam uderzyła w lepetyne. To prawda. takich dwóch patafianów w gminie jeszcze nie mielismy, nie szanują ludzi, pomiatają kim tylko się da, nie dbają o nas, tylko o własne tyłki, opływają w luksusach a my za to płacimy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jakież Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Jakie to luksusy które posiadamy. Mamy to co każdy mieszkaniec. Nic ponad to Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
a takie Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 31 minut temu, Jakież napisał: Jakie to luksusy które posiadamy. Mamy to co każdy mieszkaniec. Nic ponad to 200 tys. rocznie to rzeczywiście bida aż piszczy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 58 minut temu, Jakież napisał: Jakie to luksusy które posiadamy. Mamy to co każdy mieszkaniec. Nic ponad to Pisz łącznie: ponadto. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jestem z inska Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Jeśli dostają takie pensie wysokie,to powinien jeden z drugim być dla nas ludzi,przede wszystkim nie wadzić bez powodu.A jak słyszałam od wielu ludzi ci panowie burmistrzowie postępują nie zgodnie z ich fikcja.Trzeba być normalnym i szanować ludzi.Wiemy że jesteśmy różni,ale trzeba wysłuchac porozmawiać .A panowie posuwacie się do chwytów niedozwolonych.Nie będę wymieniała ,bo wszyscy wiemy.Ale najgorsze jest nieposzanowanie drugiego człowieka bez przyczyn.To jest nie etyczne,podle.Powinno być karane a też dlatego że burmistrz i wice bierzecie bardzo duzom wypłatę z naszych podatków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
uderz Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 20 minut temu, Jestem z inska napisał: Jeśli dostają takie pensie wysokie,to powinien jeden z drugim być dla nas ludzi,przede wszystkim nie wadzić bez powodu.A jak słyszałam od wielu ludzi ci panowie burmistrzowie postępują nie zgodnie z ich fikcja.Trzeba być normalnym i szanować ludzi.Wiemy że jesteśmy różni,ale trzeba wysłuchac porozmawiać .A panowie posuwacie się do chwytów niedozwolonych.Nie będę wymieniała ,bo wszyscy wiemy.Ale najgorsze jest nieposzanowanie drugiego człowieka bez przyczyn.To jest nie etyczne,podle.Powinno być karane a też dlatego że burmistrz i wice bierzecie bardzo duzom wypłatę z naszych podatków. Najwyraźniej im sodówka uderzyła do głowy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi