Skocz do zawartości

COVID - 19

korona

Rekomendowane odpowiedzi

23 minut temu, Helka napisał:

Ten chłopaczek chce szmal i nie wie w jaki sposób wyciągnąć,może gmina by dała biedaczkowi dała bo się zwolnił sam i teraz do wszystkich protensje.Chlopie rękawy  zadzieraj i do roboty.

A co podał do sądu pracy😆😆😆

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, pisior napisał:

Czyli wyborów nie będzie. Bardzo dobrze niech PAD rządzi kolejne 5 lat!

Bardzo dobrze tylko Duda i nikt inny. Ale władza Ińska zabłyszczała w gazecie żydorczej. Brawo wy! Tęczowo - lewackie słoniami!!!

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, wyborca napisał:

Tak postępują lenie i słoma. Nie dość że gmina zamknięta i telefonów nikt nie odbiera to pod płaszczykiem choroby nie chce się wyborów zorganizować. 

Screenshot_20200326-124629.jpg

Panie Jacku Liwaku i Michału Kupczyńsku wy możecie pisać a ze swoich obowiązków wywiązać się musicie. Ale Rzepa wami steruje jak prawdziwi pływacy. Jak wam nie wstyd wypowiadać się za mieszkańców nie pytając ich o to. Nie ma siły łajdaki żeby wygrał układ POPSL. Bo to już było i nie wróci więcej.

Odnośnik do odpowiedzi
Nie kłamcie gm.decydenci
23 minut temu, buraki napisał:

Panie Jacku Liwaku i Michału Kupczyńsku wy możecie pisać a ze swoich obowiązków wywiązać się musicie. Ale Rzepa wami steruje jak prawdziwi pływacy. Jak wam nie wstyd wypowiadać się za mieszkańców nie pytając ich o to. Nie ma siły łajdaki żeby wygrał układ POPSL. Bo to już było i nie wróci więcej.

Tak gumiakowa opozycja z Ińska wypowiada się w imieniu mieszkańców.To zwykła manipulacja i oszustwo lokalnej sitwy.Tak tworzy się propagandę na skalę totalnej opozycji.Zwykły nie mający nic wspólnego z polityką mieszkaniec gminy jest tutaj wrabiany w "układ" PSL.

https://24kurier.pl/aktualnosci/wiadomosci/insko-pisze-w-sprawie-wyborow-nie-chcemy-narazac-mieszkancow-na-zakazenie/

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, brawo napisał:

Bardzo dobrze tylko Duda i nikt inny. Ale władza Ińska zabłyszczała w gazecie żydorczej. Brawo wy! Tęczowo - lewackie słoniami!!!

Zdecydowanie popieram burmistrza Jacka Liwaka za przeciwstawienie się "jedynej słusznej sile narodu".

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, tak,tak napisał:

Zdecydowanie popieram burmistrza Jacka Liwaka za przeciwstawienie się "jedynej słusznej sile narodu".

A mi twoje poparcie dla Liwaka wisi. Ja wiem że ty i twój Liwak tylko robicie politykę. Może tak zająć się bardzo wysoką opłatą abonamentową za wod-kan rachunek szokuje. A wina jest po stronie gminy która nie ustaliła nic i wody polskie za gminę podjęły decyzję. Wszystkie gminy sąsiednie załatwiły sobie w PUWiS takie zwolnienie. A gdzie byłeś ty i twój Liwak skoro tak dbacie o mieszkańców.

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Nie kłamcie gm.decydenci napisał:

Tak gumiakowa opozycja z Ińska wypowiada się w imieniu mieszkańców.To zwykła manipulacja i oszustwo lokalnej sitwy.Tak tworzy się propagandę na skalę totalnej opozycji.Zwykły nie mający nic wspólnego z polityką mieszkaniec gminy jest tutaj wrabiany w "układ" PSL.

https://24kurier.pl/aktualnosci/wiadomosci/insko-pisze-w-sprawie-wyborow-nie-chcemy-narazac-mieszkancow-na-zakazenie/

Kto tutaj jest tą jedyną,słuszną partią?Słoma w obecnym wydaniu?Przecież to pseudoopozycja taka sama jak w Sejmie.Im gorzej w Polsce,tym lepiej dla kliki.

Odnośnik do odpowiedzi
bractwo z Ińska
1 minutę temu, sądzę napisał:

Kto tutaj jest tą jedyną,słuszną partią?Słoma w obecnym wydaniu?Przecież to pseudoopozycja taka sama jak w Sejmie.Im gorzej w Polsce,tym lepiej dla kliki.

Masz rację. Wpełni popieram twoją wypowiedź. Tak to z tą opozycją jest nie mają pomysłu ale kłapią ile się da. A ja pytam raz jeszcze gdzie był Liwak, Kupczyński i Szafran jak podnoszono nam opłatę abonamentową za wodę i ścieki? Stała opłata za wodę to ponad 16 zł natomiast za ścieki 18 ponad. Tylko te stałe czynniki dają już rachunek 34 zł o użyciu wody i ścieków nie wspomnę. A te gminne padalce mówią coś że myślą o mieszkańcach. Rachunek za wod-kan na rodzinę teraz to ok 150 do 200 zł. Za śmieci też prawie 100 zależy ile osób. I to mają być ludzie dbający o mieszkańców? Tych wszystkich tłuków z ff sprowadzam na ziemię! Te słówka "brawo, super, exstra itd" pytam czy to dobro gminy.

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, prawda napisał:

Ceny wody i ścieków ustala firma z pisowskimi Wodami Polskimi, pisowcy to utworzyli obiecując, że nie będzie podwyżek, a wyszło jak zawsze, czyli  drogo. Amen!

Szafran puknij się w czoło. Nie ustalaliście ceny z PUWiSem nawet do stołu nie usiedliście. Dopiero ten fakt niedogadania za was zrobiły WP. Rada i radni nawet się nad tym nie pochylili. Wszędzie gdzie dostarcza PUWiS gminy się dogadały i ceny są o połowę a nawet mniejsze niż połowę. Kłamcy! Oszuści !

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, prawda napisał:

Ceny wody i ścieków ustala firma z pisowskimi Wodami Polskimi, pisowcy to utworzyli obiecując, że nie będzie podwyżek, a wyszło jak zawsze, czyli  drogo. Amen!

Nie słuchajcie tego kłamcy. To nie wody polskie tylko niedopełnienie obowiązków przez gminnych samorządowców. Wody Polskie z urzędu musiały to zrobić za nierobów bo spółka dająca usługi musi mieć potwierdzenie. Głupie PSLe myślały że nie uzgadniając ceny opłaty abonamentowej to PUWiS jej nie wprowadzi. Ale głupki przecwaniaczyły.

Odnośnik do odpowiedzi

Ceny wod-kan w całej Polsce zatwierdza i negocjuje z dostawcami Woda Polska. Pisowski twór który był szumnie zapowiadany jako stoper dla podwyżek. Kiedyś to samorządy negosjowały i zatwierdzały ceny a teraz robi to pisowski Woda Polska. 

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, radny napisał:

Nie słuchajcie tego kłamcy. To nie wody polskie tylko niedopełnienie obowiązków przez gminnych samorządowców. Wody Polskie z urzędu musiały to zrobić za nierobów bo spółka dająca usługi musi mieć potwierdzenie. Głupie PSLe myślały że nie uzgadniając ceny opłaty abonamentowej to PUWiS jej nie wprowadzi. Ale głupki przecwaniaczyły.

Bogdan kapnij ich do prokuratora

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, lol napisał:

Głupotami się zajmujecie ,a może w kinie byście zrobili akcje szycia masek, tak jak to robią w Radowie.Bo tutaj w kinie i tak te Panie nic nie robili,to może by coś zrobić dobrego pożytecznego dla innych.W Radcowie  szyja Panie na rzecz potrzebujących .W Ińsku kino jest wolne ,chyba że komuna je zajęła.

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu się wyrabia? Liwak z bujnym i banasiewiczem szyją maseczki, kupczyński jeździ w wozie strażackim z megafonem, a doktor Ewa robi testy na koronawirusa. Ja nie wiem czy mam z gminy już wiać czy w kwarantannę iść. Umieją PSLe propagandę robić. Od razu mówię...ciemny lud tego nie kupi.

Odnośnik do odpowiedzi
O 26.03.2020 o 22:48, niestety napisał:

Co tu się wyrabia? Liwak z bujnym i banasiewiczem szyją maseczki, kupczyński jeździ w wozie strażackim z megafonem, a doktor Ewa robi testy na koronawirusa. Ja nie wiem czy mam z gminy już wiać czy w kwarantannę iść. Umieją PSLe propagandę robić. Od razu mówię...ciemny lud tego nie kupi.

Magafony, magafony.....a ludzi w kwarantannie przebywa! Już 17 osób. Ludzie łażą jak durnie nic nie daje darcie ryja przez megafon i tracenie paliwa. 

Odnośnik do odpowiedzi
O 26.03.2020 o 12:51, wyborca napisał:

Tak postępują lenie i słoma. Nie dość że gmina zamknięta i telefonów nikt nie odbiera to pod płaszczykiem choroby nie chce się wyborów zorganizować. 

Screenshot_20200326-124629.jpg

Tyle wart wasz protest dopóki nie zawiśnie nad wami widmo utraty stołków. Ta krowa co dużo ryczy mało mleka daje. Słoma i gumiak duet.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie
  • Dodaj nową pozycję...