Skocz do zawartości

COVID - 19

korona

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.04.2020 o 20:30, Oleńka napisał:

Mi nie przeszkadzają drony ani kamery ,będzie wiadomo kto zrobi coś złego.Jesli mi dobremu nie wadzacemu obywatelowi nie przeszkadza to innym to też powinno być objęte.

Rozwiń  

Tak? A gdzie moje wolności!? Ponoć to PIS nas ogranicza a co ty robisz cwelu?

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.04.2020 o 20:30, Oleńka napisał:

Mi nie przeszkadzają drony ani kamery ,będzie wiadomo kto zrobi coś złego.Jesli mi dobremu nie wadzacemu obywatelowi nie przeszkadza to innym to też powinno być objęte.

Rozwiń  

To jeszcze wcisną ci chipa w d*** i będą wiedzieli kiedy idziesz do kibla albo na seks.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.04.2020 o 19:38, tak,tak napisał:

Dron jest bezzałogowy.Steruje nim przeważnie właściciel.W Ińsku jest kilku właścicieli i każdy z nich ma prawo go używać.Inną kwestią jest ewentualne upowszechnianie nagranego materiału.

Rozwiń  

Dron to łatwy cel dla rakiety ziemia-powietrze...

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.04.2020 o 21:00, barany napisał:

To jeszcze wcisną ci chipa w d*** i będą wiedzieli kiedy idziesz do kibla albo na seks.

Rozwiń  

Gdy chip wcisną,to nieważne co ty zrobisz,ale co z tobą zrobią.Wyłącza ci mózg,albo też zainfekują nieuleczalną chorobę,albo też spowodują zawał serca.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 10.04.2020 o 18:52, promocja napisał:

Burki się promują nawet przy pomocy masek.Zapominają jednak,że nie zapłacili za nie z własnych środków. A środki budżetowe pochodzą od mieszkańców.Nie zamierzają jednak zrezygnować np: opłat za śmieci na okres 3 m-cy.

Rozwiń  

A niech firma "Remondis" przez 3 m-ce nie wystawia gminie faktur,to i gmina odpuści.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 10.04.2020 o 18:52, promocja napisał:

Burki się promują nawet przy pomocy masek.Zapominają jednak,że nie zapłacili za nie z własnych środków. A środki budżetowe pochodzą od mieszkańców.Nie zamierzają jednak zrezygnować np: opłat za śmieci na okres 3 m-cy.

Rozwiń  

Porządne maseczki kupiłam dziś w zakładzie Pani Wioletty Stark. Nie są to jednorazówki.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...