tak? Napisano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2020 2 minuty temu, Jaska napisał: Jesteś i analfabetyzm pijacki.......................... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupująca Napisano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Targowisko jest super.Niech inni piszą co chcą.Mi osobiście się bardzo podoba,jest zrobione na poziomie ,a ludziom sprzedającym się należy komfort. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wstyd Napisano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Kupująca napisał: Targowisko jest super.Niech inni piszą co chcą.Mi osobiście się bardzo podoba,jest zrobione na poziomie ,a ludziom sprzedającym się należy komfort. Tobie Włodek wszystko pasuje byle kasa się zgadzała. Podobnie ma Michał i Jacek. Skromnie zapytam kto będzie sprzątał ten kibelek i za czyje pieniądze? Bardzo mnie to ciekawi. Czy będzie jak z wieżą która widokowo straszy, widoków z niej żadnych tylko naprawy zostały dla gminy....a taka miała być hamerykańska jak ta targowisko. Jak to mówią darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AlexRoove Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 niedowiarek7 napisała:Ostatnio zastanawiałem się nad zrobieniem uprawnień do prowadzenia zajęć szachowych i niestety w okolicy z jakiej pochodze woj. podlaskie nie organizuje się żadnych kursów dla nauczycieli. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi