Kod Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 4 godziny temu, teresadec napisał: Tak niedawno ktoś bez imienia opisywał p Działszewska jaka z niej komusza pokraka i komuszka to są słabe epitety przypomnij sobie jeden z drugim ja się tym nie zajmowałam bo rozmówcy to ludzie którzy swoją ogładę i wiedze mierzyli wysokością pięter Uczelni, A do jakieś partii zawsze można wstąpić nie tracąc swojej osobowości. dla mnie to bardzo ważne by być człowiekiem w pełnym tego słowa znaczeniu mieć godność . …. marna z Ciebie sąsiadka ….pozdrów mamę Pani Tereso, takie sprawy należy rozwiązywać z psychiatrą, do którego powinna Pani się jak najszybciej udać, a nie na stronach tego typu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barburka Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 25 minut temu, BABA JAGA napisał: Agnisia znowu robisz błąd.... widać braki w uzębieniu …. podpisz się wszak masz po chłopie nazwisko Co za płoty ,babyleczyc się psychiatra czeka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kod Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 23 minut temu, Barburka napisał: Co za płoty ,babyleczyc się psychiatra czeka. Im starsze, tym głupsze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teresadec Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Godzinę temu, Kod napisał: Pani Tereso, takie sprawy należy rozwiązywać z psychiatrą, do którego powinna Pani się jak najszybciej udać, a nie na stronach tego typu. Pozdrawiam oj uważaj !na twoje polecenie miałam szczegółowe badania zamówiłaś mi aż trzech lekarzy "Certyfikat" mam do wglądu a kto narobił smrodu ten niech wacha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kod Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 2 minuty temu, teresadec napisał: oj uważaj !na twoje polecenie miałam szczegółowe badania zamówiłaś mi aż trzech lekarzy "Certyfikat" mam do wglądu a kto narobił smrodu ten niech wacha Pani Tereso naprawdę powinna się Pani leczyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teresadec Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 1 minutę temu, teresadec napisał: oj uważaj !na twoje polecenie miałam szczegółowe badania zamówiłaś mi aż trzech lekarzy "Certyfikat" mam do wglądu a kto narobił smrodu ten niech wacha Ludzie nie mający nić za uszami nie namawiają do psychiatry na siłę .Moja córka była przy badaniu a TY ją k jeszcze atakujesz …. dlaczego się boicie mleko się rozlało a był czas by porozmawiać . a mówiłam dlaczego się podszyłaś pod moje fotografie na FBi chciałaś zagrać za mnie sesje już miałaś ale on Ciebie osrał nie wstyd wam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kod Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 9 minut temu, teresadec napisał: Ludzie nie mający nić za uszami nie namawiają do psychiatry na siłę .Moja córka była przy badaniu a TY ją k jeszcze atakujesz …. dlaczego się boicie mleko się rozlało a był czas by porozmawiać . a mówiłam dlaczego się podszyłaś pod moje fotografie na FBi chciałaś zagrać za mnie sesje już miałaś ale on Ciebie osrał nie wstyd wam To Pani powinno być wstyd za to, co Pani tutaj wypisuje. Tu nie ma miejsca na takie wpisy. Same bzdury. Nie wiem czy zdaje sobie Pani sprawę z tego, że obrażanie ludzi w Internecie (tzw. Hejt) jest karalne. Zalecam wizytę u lekarza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badanie Napisano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 1 godzinę temu, Kod napisał: Pani Tereso naprawdę powinna się Pani leczyć. Która Teresa? Bo obie się kwalifikują. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teresadec Napisano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 18 godzin temu, Kod napisał: To Pani powinno być wstyd za to, co Pani tutaj wypisuje. Tu nie ma miejsca na takie wpisy. Same bzdury. Nie wiem czy zdaje sobie Pani sprawę z tego, że obrażanie ludzi w Internecie (tzw. Hejt) jest karalne. Zalecam wizytę u lekarza. no tak ja nazwiskiem nie operuje za pisanie prawdy nie idzie się za kratki a Pani podszywając sie na mój wizerunek może odpowiadać przed obliczem sprawiedliwości ma pani męża i w internecie z chęci zysku na gruba kase zrobiła z siebie potwora pomógł pani we wszystkim Jurek-ogórek . zapytam jeszcze o wode która o 12 w nocy pani męzulek lał wężem z piwnicy w baniaki , które przywiózł z Węgorzyna chciał wyrównać liczniki za które przyszło mi zapłacic ..... to też trzeba leczyć .....prawda bardzo boli byłam cały czas w domu i nie raczyła pani wejść na góre ...... żałosne!!!! robi sie gorąco . wczoraj jeździł żótty samochód ale tylko gówna ulica tego miasta sprawdzał kto ma gaz dziwne wywalono mi butlę z gazem żostawiono gorący węgiel była pani w domu i nie podjeła pani decyzji żadnej prze 10 dni nie miałam na czym ugotować sobie jedzenia bo pani ugadała się kiedy była interwencja .... przebiegłosć pani jest niewobrażalna dla przeciętniaka na cy cały dzięń jest pani w Węgorzynie tam ma pani swój kościółek i tam robi zakupy a w Ińsku udaje damę która robi tylko smród czekam kiedy złoży pani pozew chętnie podzele się wiedzą na szerszym forum Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2020 W dniu 10.03.2020 o 18:11, badanie napisał: Która Teresa? Bo obie się kwalifikują. Oj!.... to było tak dawno że naprawdę nie mam czasu się zastanowić ale widzę p. Tereskę ta mniejszą!!!1 ciągle z uśmiechem na twarzy zawsze zagada i zapyta "co tam słychać ,,,, jak zdrowie? i za to ją lubię a ta z góry czy z dołu to nie wiem ale ta większa to nie dla przeciętniaka ... jeździ kolumbryną d*** nie wysadza ma dwie córy królewny i chłopa rogacza... tak słyszałam ale kto ją zruchał to zagadka... a do psychiatry to sama latała jak raczysko jej dupsko żarło Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klos Napisano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Ja pitoleco tu piszą ,ja tylko wiem że ciotka jak przybyła do Ińska to rozzeslala zło i to toczy się do tej pory .Liwak powinnien skończyć z tym babsztylem raz na zawsze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi