Jferuo Napisano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Teraz, Miska napisał: Srac na was .I takich półgłówkiem Michał wziął do kul.To psycholem. Jebać taka kulturę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabelek Napisano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 10 minut temu, Jferuo napisał: Jebać taka kulturę Płaczą za Jakubem te stare Panie .Nie mogą sobie pogodzić .Wróć Kubus, bo stare kwoki po nocach rycza.Staruchy chcą ruchu ruchu po brzuchu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwoka Napisano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 W czym ryja maczales juz brednie, gadaz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciekawski Napisano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Ciekawe ile osób zgłosiło się do konkursu na dyrektora? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jak tak można było. Napisano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 3 godziny temu, Kwoka napisał: W czym ryja maczales juz brednie, gadaz Nie wiadomo, ile osób startuje.Wiem że Pan Michał oficjalnie powiedział na klubie,że nie może startować Pani Agnieszka Węglarz i Pan Moroz.To jest wstyd i hańba ze strony władzy .Władza odejdzie ,a wstyd zostanie Panowie.To powinno być srogo ukarane .Mobbing dalej trwa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lutania Napisano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Brawo Michał, kręć tym ludem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czytelnik Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 11 godzin temu, Lutania napisał: Brawo Michał, kręć tym ludem Oj nie takiej władzy chcemy.Ja jestem nie z Inska,ale czytam ze zrozumieniem.Widzie że Ta Panią Agnieszkę ten Wice bardzo skrzywdził poniżył w sposób nieludzki,bezszczelny.Takie traktowanie osób ,nie może uisc bez echa.Ta Pani powinna to zgłosić do odpowiedniej instytucji,taki gość czuje się kim.Jesli władza tak ma rządzić ,to bójmy się wszyscy i przed nimi chodźmy na kolanach.Jest to Mobbing,jest to poniżanie godności,jest to upokarzanie ,jest to negatywne,straszne ,już słów mi brakuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawo Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 4 minuty temu, Czytelnik napisał: Oj nie takiej władzy chcemy.Ja jestem nie z Inska,ale czytam ze zrozumieniem.Widzie że Ta Panią Agnieszkę ten Wice bardzo skrzywdził poniżył w sposób nieludzki,bezszczelny.Takie traktowanie osób ,nie może uisc bez echa.Ta Pani powinna to zgłosić do odpowiedniej instytucji,taki gość czuje się kim.Jesli władza tak ma rządzić ,to bójmy się wszyscy i przed nimi chodźmy na kolanach.Jest to Mobbing,jest to poniżanie godności,jest to upokarzanie ,jest to negatywne,straszne ,już słów mi brakuje. Dobra dobra Aga.....nie wysilaj się....odwalałaś fuchę kasowałaś co miesiąc tak jak kazek i dlatego tak wam obojgu źle. Brawo Kuba! Dobrze zarządzał ick brawo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wrr Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 17 minut temu, brawo napisał: Dobra dobra Aga.....nie wysilaj się....odwalałaś fuchę kasowałaś co miesiąc tak jak kazek i dlatego tak wam obojgu źle. Brawo Kuba! Dobrze zarządzał ick brawo. "brawo" a ty sądzisz,że obecnie pracujące osoby bez kwalifikacji prowadzą należycie ICK i nie kasują ,bo wszystko robią gratis? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darmoszka Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Popatrzcie jaki ten Kazik niedobry, jaki wyzyskiwacz, za swoja pracę kasował aż 3 stówki na miesiąc, a przecież kuba, Elka, Marylka i cała reszta to wspaniali wolontariusze i dla dobra ińskiej kultury pracują całkowicie za darmo. Nic tylko pogratulować takich wspaniałych pracowników. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kfeyop Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Bardzo dobrze że wszyscy w ICK pracują za darmoche.. Cieszę się bardzo ,w net to sprawdzę i zobaczymy czy to prawda. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ina Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 2 godziny temu, Czytelnik napisał: Oj nie takiej władzy chcemy.Ja jestem nie z Inska,ale czytam ze zrozumieniem.Widzie że Ta Panią Agnieszkę ten Wice bardzo skrzywdził poniżył w sposób nieludzki,bezszczelny.Takie traktowanie osób ,nie może uisc bez echa.Ta Pani powinna to zgłosić do odpowiedniej instytucji,taki gość czuje się kim.Jesli władza tak ma rządzić ,to bójmy się wszyscy i przed nimi chodźmy na kolanach.Jest to Mobbing,jest to poniżanie godności,jest to upokarzanie ,jest to negatywne,straszne ,już słów mi brakuje. jeśli nie jesteś z Ińska ….nie zabieraj głosu zwłaszcza sprawie Agnieszki po drugie jasne ze nie pochodzisz z Ińska ale jak jesteś trzeżwy to mieszasz równo broniąc nie wiedzieć czego bo w twoich wypocinach jest kogel mogel . Zwolnienia za wypowiedzeniem to prawidłowa reakcja każdego szefa kierującego zakładem pracy . Trzeba się z tym pogodzić i mieć odrobine honou a nie wciągać w kurwskie rozgrywki swojego bagna ….w jednym z postów wspomniałeś o seksie w kinie ...mniemam ze ci go brakuje!? masz racje.... alimenty musisz płacić ale kasa A się urwała a ty roboty uczciwej się nie imasz mieszacie równo jak wam nie wstyd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolomyjko Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Teraz, Kfeyop napisał: Bardzo dobrze że wszyscy w ICK pracują za darmoche.. Cieszę się bardzo ,w net to sprawdzę i zobaczymy czy to prawda. Nie wierzcie ludzie teraz nikt nie pracuje za darmo .Przecież to cała klika z tym posranym Jakubem,co tak wszystkie krowy w kinie go opłakują ,nie go jeszcze w d*** całują .Wszyscy mają płacone ,te stare emerytki też biorą kaskę.I ci co śpiewu i naklawiszach uczą też kasują burka.Tam za siedzenie Jolka bierze kasiure. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twoja kolezanka Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Agnieszka zrób co należy ,utrzyj im ryje ,nich twoja osoba niewycieraia chodników.To musi mieć finał .Ty sobie na takie traktowanie nie zasłużyłaś.Zdrowia Ci życzę i odwagi . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cool Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 6 minut temu, Twoja kolezanka napisał: Agnieszka zrób co należy ,utrzyj im ryje ,nich twoja osoba niewycieraia chodników.To musi mieć finał .Ty sobie na takie traktowanie nie zasłużyłaś.Zdrowia Ci życzę i odwagi . Tez tak myślę bo trafiła kos na kamień.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wtuio Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 24 minut temu, Ina napisał: jeśli nie jesteś z Ińska ….nie zabieraj głosu zwłaszcza sprawie Agnieszki po drugie jasne ze nie pochodzisz z Ińska ale jak jesteś trzeżwy to mieszasz równo broniąc nie wiedzieć czego bo w twoich wypocinach jest kogel mogel . Zwolnienia za wypowiedzeniem to prawidłowa reakcja każdego szefa kierującego zakładem pracy . Trzeba się z tym pogodzić i mieć odrobine honou a nie wciągać w kurwskie rozgrywki swojego bagna ….w jednym z postów wspomniałeś o seksie w kinie ...mniemam ze ci go brakuje!? masz racje.... alimenty musisz płacić ale kasa A się urwała a ty roboty uczciwej się nie imasz mieszacie równo jak wam nie wstyd Agnieszka za to wszystko co źle piszecie na nią,to powinna da kopciuchowi pozaworach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pani z ..... Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 4 godziny temu, Czytelnik napisał: Oj nie takiej władzy chcemy.Ja jestem nie z Inska,ale czytam ze zrozumieniem.Widzie że Ta Panią Agnieszkę ten Wice bardzo skrzywdził poniżył w sposób nieludzki,bezszczelny.Takie traktowanie osób ,nie może uisc bez echa.Ta Pani powinna to zgłosić do odpowiedniej instytucji,taki gość czuje się kim.Jesli władza tak ma rządzić ,to bójmy się wszyscy i przed nimi chodźmy na kolanach.Jest to Mobbing,jest to poniżanie godności,jest to upokarzanie ,jest to negatywne,straszne ,już słów mi brakuje. ja nie jestem z Ińska.....ja jestem nie z Ińska..... wykształcona pani Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fghjfgj Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 25 minut temu, pani z ..... napisał: ja nie jestem z Ińska.....ja jestem nie z Ińska..... wykształcona pani Znajdź słownik i zapoznaj się z pojęciem "inwersji". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ja jaś Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 3 minuty temu, fghjfgj napisał: Znajdź słownik i zapoznaj się z pojęciem "inwersji". fghjfgj …... twoja nazwa wg słownika …..pojęcie "inwersji". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fghjfgj odwrotnie Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 13 minut temu, fghjfgj napisał: Znajdź słownik i zapoznaj się z pojęciem "inwersji". We łbie ci się przewróciło a Agnieszce Inwersja (łac. inversio, odwrócenie)… kota ogonem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johanna Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 10 minut temu, ja jaś napisał: fghjfgj …... twoja nazwa wg słownika …..pojęcie "inwersji". Nieważne jak kto pisze, ważne jak myśli i jaki jest ,Ci co są za prawda to dobrzy ludzie i nie chcą żeby Pani Agnieszce zrobiono krzywdę.Bo mądry człowiek wie ,że uwzięli się i bardzo źle została potraktowana przez Pana Kupczynskiego.Jakim prawem przed konkursem powiedział , że Pani Agnieszka Węglarz i Pan Moroz nie mogą przystąpić do konkursu.To proszę nie robić konkursu i przyjąć sobie kogo Pan chce.Chetnych już Pan ma to wszyscy wiedzą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 24 minut temu, Johanna napisał: Nieważne jak kto pisze, ważne jak myśli i jaki jest ,Ci co są za prawda to dobrzy ludzie i nie chcą żeby Pani Agnieszce zrobiono krzywdę.Bo mądry człowiek wie ,że uwzięli się i bardzo źle została potraktowana przez Pana Kupczynskiego.Jakim prawem przed konkursem powiedział , że Pani Agnieszka Węglarz i Pan Moroz nie mogą przystąpić do konkursu.To proszę nie robić konkursu i przyjąć sobie kogo Pan chce.Chetnych już Pan ma to wszyscy wiedzą. Pisać można bez błędu ,a s********* się jest i to wychodzi w życiu P Michale .. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twoi koledzy Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Godzinę temu, Wyborca napisał: Pisać można bez błędu ,a s********* się jest i to wychodzi w życiu P Michale .. Aga nie pozwól sobą pomiatać.Szkole masz wyższa niż Michał . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twoi koledzy Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 5 minut temu, Twoi koledzy napisał: Aga nie pozwól sobą pomiatać.Szkole masz wyższa niż Michał . szkoła wyższa ? a nauki udzielał p. Kazimierz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Twoi koledzy Napisano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 13 minut temu, Twoi koledzy napisał: szkoła wyższa ? a nauki udzielał p. Kazimierz Sedno sprawy... nic dodać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi