gość Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 9 minut temu, gosc napisał: nastepny wpis nienawisci. A tobie płacą od godziny czy od wpisów? PSL wszędzie umiera i w przyszłych wyborach jest spora szansa na to, że zniknie z sejmu ale w Ińsku dla władzy czas się zatrzymał. Ińsko jeszcze na tym zdąży stracić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jak Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 11 minut temu, gosc napisał: nastepny wpis nienawisci. Patrz cwelu ile tu normalności...nienawiść siejesz ty wykolejeńcu...cooo jak włazileś rzepie w zad? Wazeliną czy masłem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosc Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 2 minuty temu, jak napisał: Patrz cwelu ile tu normalności...nienawiść siejesz ty wykolejeńcu...cooo jak włazileś rzepie w zad? Wazeliną czy masłem? Skad ty wiesz kim ja jestem? Wyzywasz wszystkich od lewa do prawa a sam pewnie jestes aniolek. Przestan ziac nienawisciom bo sie rozchorujesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie masz h*** Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 18 minut temu, gosc napisał: nastepny wpis nienawisci. Patrzcie Państwo...jak obrażał Matkę Boską dla nas świętą nie było nienawiści, jak kpili udając odprawianą mszę nie było nienawiści, jak mówią że wyborca PIS to głupek, ciemnota, nieuk to nie ma nienawiści, jak chodzą na marsze zboków z LGBT nie ma nienawiści, jak biją brawo gdy mówią że katolik świnia taplająca się w błocie to nie ma nienawiści, jak dźgają nożem księży to nie jest mowa nienawiść. Za normę uważa życie dwóch facetów razem, dwóch bab razem, mają zapędy żeby mogli adoptować dzieci żeby je gwałcić i kazać sie masturbować. Spierdalaj skurwysynie bo jak bym wiedział kim jesteś już byś h*** nie miał! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oczywiście Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 12 minut temu, gosc napisał: Skad ty wiesz kim ja jestem? Wyzywasz wszystkich od lewa do prawa a sam pewnie jestes aniolek. Przestan ziac nienawisciom bo sie rozchorujesz. Oczywiście że wiem kim jesteś s********** ZBOCZONYM.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak trzymamy prawi Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 3 minuty temu, nie masz h*** napisał: Patrzcie Państwo...jak obrażał Matkę Boską dla nas świętą nie było nienawiści, jak kpili udając odprawianą mszę nie było nienawiści, jak mówią że wyborca PIS to głupek, ciemnota, nieuk to nie ma nienawiści, jak chodzą na marsze zboków z LGBT nie ma nienawiści, jak biją brawo gdy mówią że katolik świnia taplająca się w błocie to nie ma nienawiści, jak dźgają nożem księży to nie jest mowa nienawiść. Za normę uważa życie dwóch facetów razem, dwóch bab razem, mają zapędy żeby mogli adoptować dzieci żeby je gwałcić i kazać sie masturbować. Spierdalaj skurwysynie bo jak bym wiedział kim jesteś już byś h*** nie miał! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosc Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 3 minuty temu, nie masz h*** napisał: Patrzcie Państwo...jak obrażał Matkę Boską dla nas świętą nie było nienawiści, jak kpili udając odprawianą mszę nie było nienawiści, jak mówią że wyborca PIS to głupek, ciemnota, nieuk to nie ma nienawiści, jak chodzą na marsze zboków z LGBT nie ma nienawiści, jak biją brawo gdy mówią że katolik świnia taplająca się w błocie to nie ma nienawiści, jak dźgają nożem księży to nie jest mowa nienawiść. Za normę uważa życie dwóch facetów razem, dwóch bab razem, mają zapędy żeby mogli adoptować dzieci żeby je gwałcić i kazać sie masturbować. Spierdalaj skurwysynie bo jak bym wiedział kim jesteś już byś h*** nie miał! no prosze coraz lepiej ci idzie z tom nienawisciom. to chyba juz choroba nieuleczalna, nie nauczono cie w domu milosci i szacunku do ludzi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wystarczy Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 15 minut temu, gosc napisał: no prosze coraz lepiej ci idzie z tom nienawisciom. to chyba juz choroba nieuleczalna, nie nauczono cie w domu milosci i szacunku do ludzi? Wystarczy że widzę twoją... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 1 godzinę temu, gosc napisał: no prosze coraz lepiej ci idzie z tom nienawisciom. to chyba juz choroba nieuleczalna, nie nauczono cie w domu milosci i szacunku do ludzi? Nikt nie ma szacunku do PSLowskiego analfabetyzmu, który doprowadzi tę gminę o ruiny... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosc Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 52 minut temu, gość napisał: Nikt nie ma szacunku do PSLowskiego analfabetyzmu, który doprowadzi tę gminę o ruiny... jaki psl? w insku sie liczom ludzie a nie partie. insko kwitnie, droga jest nowe molo jest, wieza jest, praca jest, o co ci chodzi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosc Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 faktycznie kiedy w Ińsku współrządziło PiS w postaci atamana Terebeciuka to gmina podupadała Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 15 minut temu, gosc napisał: jaki psl? w insku sie liczom ludzie a nie partie. insko kwitnie, droga jest nowe molo jest, wieza jest, praca jest, o co ci chodzi? Tak, tak. Pochwal się jeszcze kiedy spowiedź z grzechów będzie. 11 minut temu, gosc napisał: faktycznie kiedy w Ińsku współrządziło PiS w postaci atamana Terebeciuka to gmina podupadała Ty widać, że nie stąd bo takie głupoty jak ataman przy władzy może tylko przyjezdne drobnomieszczaństwo pieprzyć. Ale spokojnie, wy też się będziecie spowiadać ze swoich grzechów przed Ińską społecznością. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosc Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Bogdan jesteś współodpowiedzialny za Klimka i wiele innych rzeczy, za które jako ówczesny przewodniczący rady podejmowałeś z ówczesnym burmistrzem. Są przecież na YT stare nagrania z sesji jak Szafran nagrywał. Terebeciuk to największa zakała gminy Ińsko i mam nadzieję, że ten potomek osoby, która miała wyrok śmierci za UPA nigdy już w Ińsku nie będzie piastował funkcji. (śmiechu warte a nie PiS w Ińsku) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 14 minut temu, gosc napisał: Bogdan jesteś współodpowiedzialny za Klimka i wiele innych rzeczy, za które jako ówczesny przewodniczący rady podejmowałeś z ówczesnym burmistrzem. Są przecież na YT stare nagrania z sesji jak Szafran nagrywał. Terebeciuk to największa zakała gminy Ińsko i mam nadzieję, że ten potomek osoby, która miała wyrok śmierci za UPA nigdy już w Ińsku nie będzie piastował funkcji. (śmiechu warte a nie PiS w Ińsku) Grozisz? To twoja mowa miłości? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 23 minut temu, gosc napisał: Bogdan jesteś współodpowiedzialny za Klimka i wiele innych rzeczy, za które jako ówczesny przewodniczący rady podejmowałeś z ówczesnym burmistrzem. Są przecież na YT stare nagrania z sesji jak Szafran nagrywał. Terebeciuk to największa zakała gminy Ińsko i mam nadzieję, że ten potomek osoby, która miała wyrok śmierci za UPA nigdy już w Ińsku nie będzie piastował funkcji. (śmiechu warte a nie PiS w Ińsku) Brakuje fleszy w Ińsku ? Spoko, niedługo będą ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siemano Napisano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 8 minut temu, gość napisał: Brakuje fleszy w Ińsku ? Spoko, niedługo będą ! Białe myszki? Cześć bałwanie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Dzień Dobry TVN nadaje bezposrednią transmisję z Ińska. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oko Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 47 minut temu, Gość napisał: Dzień Dobry TVN nadaje bezposrednią transmisję z Ińska. Widziałem. Miło było popatrzeć na Ińsko w ogólnopolskiej telewizji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śmierdzi Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 10 godzin temu, Gość napisał: Dzień Dobry TVN nadaje bezposrednią transmisję z Ińska. TVN ? Przecież to propagandowa tuba POst KOmuny,gumiaków,SLD i zboków.Aha jeszcze resortowych znajdów.Inaczej całego bagna opozycji totalitarnej. Tfu na zdrajców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosc Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 31 minut temu, śmierdzi napisał: TVN ? Przecież to propagandowa tuba POst KOmuny,gumiaków,SLD i zboków.Aha jeszcze resortowych znajdów.Inaczej całego bagna opozycji totalitarnej. Tfu na zdrajców. ogladalem dzisiaj ten program, nic takiego co piszesz tam nie było. Chwalili insko, przyrode, piekno, molo, wieza, czyste jezioro. mnie tez sie to podobalo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siara Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 3 minuty temu, gosc napisał: ogladalem dzisiaj ten program, nic takiego co piszesz tam nie było. Chwalili insko, przyrode, piekno, molo, wieza, czyste jezioro. mnie tez sie to podobalo. Jasne wpuszczono pewną panią z dziećmi i tak sobie kamera tą sieczkę pokazała. Ale promocja! Margaret wam załatwiła za maszt pleya . Taka wieża co z niej nic nie widać lepiej z brzegu patrzeć. Teraz wiadomo dlaczego kontener sanitarny postawiono i Irenka z Bogdanem ściereczką czyścili. Ale zaszczyt i promocja dobrze że przewróconą toi tojkę zabrali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gostek Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 4 minuty temu, siara napisał: Jasne wpuszczono pewną panią z dziećmi i tak sobie kamera tą sieczkę pokazała. Ale promocja! Margaret wam załatwiła za maszt pleya . Taka wieża co z niej nic nie widać lepiej z brzegu patrzeć. Teraz wiadomo dlaczego kontener sanitarny postawiono i Irenka z Bogdanem ściereczką czyścili. Ale zaszczyt i promocja dobrze że przewróconą toi tojkę zabrali. Mnie się wydaje, że jesteś stara, zmierzła, głupia baba, co jej się nic nie podoba. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosc Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 te postkomunistyczne pisowce w Ińsku to jednak banda idiotów jest ehhhh Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prawda Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 6 minut temu, gostek napisał: Mnie się wydaje, że jesteś stara, zmierzła, głupia baba, co jej się nic nie podoba. Prawda boli hi hi hi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lol Napisano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 7 minut temu, gostek napisał: Mnie się wydaje, że jesteś stara, zmierzła, głupia baba, co jej się nic nie podoba. Mowa miłości PSLGBT i reżimowej tvn 3 minuty temu, gosc napisał: te postkomunistyczne pisowce w Ińsku to jednak banda idiotów jest ehhhh Mowa miłości dwa.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi