wyngiel Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 3 minuty temu, do dzieciaka napisał: Co ty tu dzieciaku wypisujesz? Ty myslisz, że tylko Pan Szafran ma komputer i tylko on potrafi pisać? Z dyskusji na fb wyraźnie widać, że piszącym i uświadomionym mieszkańcem gminy jest nie tylko Pan szafran. Jaki to Pan? To górnik a oni fedrują do końca życia.Chociaż on się przebranżowił w gumiaka... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 10 minut temu, halo napisał: Burmistrzowanie nie polega na tym aby ciągać poprzednika po prokuratorach i sądach To dlaczego Liwak straszył Racinowskiego sądami i prokuratorem. Ja p******* jak coś już piszesz to bądź konsekwentny. Jednym wolno a innym, nie? Nie chce nawet wiedzieć co Liwak ma za uszami teraz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
??? Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 2 minuty temu, gość napisał: To dlaczego Liwak straszył Racinowskiego sądami i prokuratorem. Ja p******* jak coś już piszesz to bądź konsekwentny. Jednym wolno a innym, nie? Nie chce nawet wiedzieć co Liwak ma za uszami teraz. Kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xxx Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 8 minut temu, spokojnie napisał: Gdyby tak było byłaby sprawa o pobicie albo naruszenie cielesności. Kłamiesz i oczerniasz i na dodatek wracasz do muzealnych lat. To idź do racina i zapytaj, później tutaj wróć i przepros. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurs Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 3 minuty temu, mówiłem już napisał: Już pisałem, że ona już z polityką skonczyła, ma pracę i nigdzie nie kandyduje. Vickiem nie będzie bo nie ma odpowiedniego wykształcenia. Jasne a kursów menedżerskich narobiła w PZPR całe kartoteki.😁🖕🚮 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
do ??? Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Teraz, ??? napisał: Kiedy i gdzie? W d****, wejdź na fb to będziesz widział. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kto? Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Godzinę temu, AR na burmistrza Ińska! napisał: W niedzielę możemy nareszcie wrócić do normalności. Możemy mieć gospodarza, który inwestuje pieniądze nie tylko tam gdzie mieszka śmietanka szczecińska ale również w sołectwach, które przez Liwaka zostały niemalże całkowicie olane. Pamiętajcie, że Liwak i prawie całe jego zaplecze wywodzi się z PSL, które powiązane jest z licznymi aferami korupcyjnymi. WYBÓR LIWAKA NA BURMISTRZA IŃSKA MOŻE SKUTECZNIE ZABLOKOWAĆ MOŻLIWOŚĆ POZYSKIWANIA ŚRODKÓW FINANSOWYCH!!! Trudno nie przyznać racji.Popieram. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 4 minuty temu, mówiłem już napisał: Już pisałem, że ona już z polityką skonczyła, ma pracę i nigdzie nie kandyduje. Vickiem nie będzie bo nie ma odpowiedniego wykształcenia. Nie no pewno ze pisałeś bo tyle Ci zostało. Za Liwakiem i Paciejem stoi Dzialoszewska i to jest pewne! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tłumok Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Teraz, kurs napisał: Jasne a kursów menedżerskich narobiła w PZPR całe kartoteki.😁🖕🚮 Na vicka trzeba miec skonczone studia, nie ciągnij tego tematu bo wyjdziesz na tłumoka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śmierdzi siarą Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 3 minuty temu, mówiłem już napisał: Już pisałem, że ona już z polityką skonczyła, ma pracę i nigdzie nie kandyduje. Vickiem nie będzie bo nie ma odpowiedniego wykształcenia. A co zawarłeś układ? Paciej do sejmiku ona spokojna że jej człowiek dokończy dzieła żwirowni wespół z tobą i Jackiem. Ty będziesz dalej przewodniczącym i będziesz kłamał mieszkańcom że zrobisz wszystko by droga była robiona. Poł Ściennego Szafrana pół Mazurka i wyjdzie z tego gówno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
??? Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Jasne politolog to studia w sam raz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bankrut Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Wykształce nie rolnicze a doprowadził do bankrucji pgr którym kierował. Brawo! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przekupny pajac Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Teraz, śmierdzi siarą napisał: A co zawarłeś układ? Paciej do sejmiku ona spokojna że jej człowiek dokończy dzieła żwirowni wespół z tobą i Jackiem. Ty będziesz dalej przewodniczącym i będziesz kłamał mieszkańcom że zrobisz wszystko by droga była robiona. Poł Ściennego Szafrana pół Mazurka i wyjdzie z tego gówno. I tak sobie oni to poukładali. Dla plebsu "Tomuś" to swojak bo kopie gałę.Znam już takiego co teraz jako ryża morda zdradza Polskę na Rzecz Merkelowej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Teraz, bankrut napisał: Wykształce nie rolnicze a doprowadził do bankrucji pgr którym kierował. Brawo! Bankrut nie osmieszaj się proszę cię! Racin pojechał na Wiejską i przekonał cały sejm że trzeba zlikwidować nie tylko PGR w Ińsku ale w całej Polsce! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hahaha Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 2 minuty temu, śmierdzi siarą napisał: A co zawarłeś układ? Paciej do sejmiku ona spokojna że jej człowiek dokończy dzieła żwirowni wespół z tobą i Jackiem. Ty będziesz dalej przewodniczącym i będziesz kłamał mieszkańcom że zrobisz wszystko by droga była robiona. Poł Ściennego Szafrana pół Mazurka i wyjdzie z tego gówno. I tu jest coś na rzeczy. Wieża Jacka i Szafrana na ostatnich sesjach jechała równo. Razem ze swoimi kwoczkami. Teraz cicho sza panie zapadły się pod ziemię. Na 100% Liwak zawarł pakt z wieżą. Dlatego Szafran czuje się niezagrożony. Ale i jemu strach do d*** zajrzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nie kłam Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 PGR zlikwidował, ale później jako prywatna osoba dzierżawił pgr i zbankrutował, mówi ci to coś? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Mnie rozpierd... Jedno. 2 h do ciszy wyborczej nagle tłumy na caffe pisze, odrodzenie Ińska. Przecież wiadomo, że piszą to jedni i ci sami ludzie z komitetów wstyd wszyscy byle do koryta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 1 minutę temu, nie kłam napisał: PGR zlikwidował, ale później jako prywatna osoba dzierżawił pgr i zbankrutował, mówi ci to coś? Człowieku poczytaj dowiedz się dlaczego PGR zlikwidowano w całej Polsce a później pisz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riposta Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 5 minut temu, Gość napisał: Mnie rozpierd... Jedno. 2 h do ciszy wyborczej nagle tłumy na caffe pisze, odrodzenie Ińska. Przecież wiadomo, że piszą to jedni i ci sami ludzie z komitetów wstyd wszyscy byle do koryta. Zauważ jedną prawidłowość☝pisać zaczęto jak wrócili ze spedu w kinie. A tak była cisza to znaczy że to atak troli liwaka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hehe Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 3 minuty temu, Gość napisał: Mnie rozpierd... Jedno. 2 h do ciszy wyborczej nagle tłumy na caffe pisze, odrodzenie Ińska. Przecież wiadomo, że piszą to jedni i ci sami ludzie z komitetów wstyd wszyscy byle do koryta. Ty byś zbierał IP i na pały zgłaszał, prawda włodku smrodku 💩? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hahaha Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Teraz, hehe napisał: Ty byś zbierał IP i na pały zgłaszał, prawda włodku smrodku 💩? 😂👍👊 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
??? Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 A mnie to zwisa i powiewa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The and Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 7 minut temu, hehe napisał: Ty byś zbierał IP i na pały zgłaszał, prawda włodku smrodku 💩? MOCNE! Premier Morawiecki wystawia rachunek: Myślę, że w różnych miejscach wyborcy wystawią rachunek PSL W Ińsku będzie podobnie.Tylko że tutaj nie ma PiS-u lecz przebierańcy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J23 Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Jakoś umyka wam na tym wątku że Racin był kapusiem TW Janek ! Kapował swoich pracowników do SB. Do dzisiaj żyją poszkodowani przez niego ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapusie Napisano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Teraz, J23 napisał: Jakoś umyka wam na tym wątku że Racin był kapusiem TW Janek ! Kapował swoich pracowników do SB. Do dzisiaj żyją poszkodowani przez niego ! I dlatego przez tyle kadencji współpracowaliście z o wiele bardziej uwikłaną współpracownicą wieżą? Zaślepiło was czy może oczadziło? Ona pełniła dużo wyższą funkcję. Poczytajcie zanim wsadzicie obie ręce w gówno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi