do dópka Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 12 minut temu, Gizela napisał: Nauczyciel to zawód zaufania publicznego mają być autorytetem dla dzieci. Ale jakim autorytetem może być paciej co jak był dyrektorem to zrywał się ze szkoły i za rączkę z nauczycielką raz jedną raz drugą. Szkoła to dno moralne teraz wstyd tłumaczyć dzieciom dlaczego ta pani z tym panem bo po korytarzach wieść leci. Nauczyciel i prywatny czas głąbie czyli po zajęciach może się kurwić a jutro przyjdzie do szkoły i będzie morały prawił memu dziecku. Ale co tam jaki pan taki kram Liwak moralnością nie grzeszy. No i ciekawe dlaczego przed południem ganiał z Szafranem? Gra wyborcza w godzinach pracy? Takie to przykłady moralne? O ! ty dupku zdradziłeś Zyte grasz gamonia i zawarłes pakt z gizela resztę przyjaciół wspomnę niebawem , wspomnę twja przyjażń z paciejewickim wspomnę nagonke na racina i jeszcze wspomnę jak zrobiłeś z siebie dupka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hahaha Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 14 minut temu, do dópka napisał: O ! ty dupku zdradziłeś Zyte grasz gamonia i zawarłes pakt z gizela resztę przyjaciół wspomnę niebawem , wspomnę twja przyjażń z paciejewickim wspomnę nagonke na racina i jeszcze wspomnę jak zrobiłeś z siebie dupka Dupek to ty jesteś na dodatek dalece niemoralny. Paciej to gnida wręcz parszywa gnida. A to że popiera go Liwak to nic jak pakt z wieżą. Paciej to jej człowiek by z pozycji marszałka dać zgodę żwirownię. Przecież chyba nikt nie uwierzy że działoszewska walkowerem oddała władzę. Ona tę władzę umacnia poprzez Pacieja i Liwaka a wtórują im Szafran Mazurek Kościelny Dec i pozostali nieświadomi startu z list łączy nas gmina Ińsko. Ludzie muszą to wiedzieć. Tylko Racin może teraz żwirownię zablokować. Bo nie jest kupiony jak wy i nieuwikłany politycznie bo niezależny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Godzinę temu, Gizela napisał: Nauczyciel to zawód zaufania publicznego mają być autorytetem dla dzieci. Ale jakim autorytetem może być paciej co jak był dyrektorem to zrywał się ze szkoły i za rączkę z nauczycielką raz jedną raz drugą. Szkoła to dno moralne teraz wstyd tłumaczyć dzieciom dlaczego ta pani z tym panem bo po korytarzach wieść leci. Nauczyciel i prywatny czas głąbie czyli po zajęciach może się kurwić a jutro przyjdzie do szkoły i będzie morały prawił memu dziecku. Ale co tam jaki pan taki kram Liwak moralnością nie grzeszy. No i ciekawe dlaczego przed południem ganiał z Szafranem? Gra wyborcza w godzinach pracy? Takie to przykłady moralne? Ciekawe czy liwak wziął sobie na dzisaj urlop czy ganial za nasze pieniądze niech się ustosunkuje do tego na FC jak tak się tam wszystkim chwali! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J23 Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 42 minut temu, Piotr napisał: Ciekawe czy liwak wziął sobie na dzisaj urlop czy ganial za nasze pieniądze niech się ustosunkuje do tego na FC jak tak się tam wszystkim chwali! Jest od wczoraj do piątku na uw !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J23 Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Godzinę temu, hahaha napisał: Dupek to ty jesteś na dodatek dalece niemoralny. Paciej to gnida wręcz parszywa gnida. A to że popiera go Liwak to nic jak pakt z wieżą. Paciej to jej człowiek by z pozycji marszałka dać zgodę żwirownię. Przecież chyba nikt nie uwierzy że działoszewska walkowerem oddała władzę. Ona tę władzę umacnia poprzez Pacieja i Liwaka a wtórują im Szafran Mazurek Kościelny Dec i pozostali nieświadomi startu z list łączy nas gmina Ińsko. Ludzie muszą to wiedzieć. Tylko Racin może teraz żwirownię zablokować. Bo nie jest kupiony jak wy i nieuwikłany politycznie bo niezależny. Nie próbuj robić ludziom wody z mózgu ! Żadnej żwirowni i ci czterej panowie wymienieni ciurkiem przez ciebie, są tego gwarantem. A czy paciej czy inni, mogą tego chcieć to ....tylko mogą chcieć ! Tyle w temacie żwirowni !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Godzinę temu, hahaha napisał: Dupek to ty jesteś na dodatek dalece niemoralny. Paciej to gnida wręcz parszywa gnida. A to że popiera go Liwak to nic jak pakt z wieżą. Paciej to jej człowiek by z pozycji marszałka dać zgodę żwirownię. Przecież chyba nikt nie uwierzy że działoszewska walkowerem oddała władzę. Ona tę władzę umacnia poprzez Pacieja i Liwaka a wtórują im Szafran Mazurek Kościelny Dec i pozostali nieświadomi startu z list łączy nas gmina Ińsko. Ludzie muszą to wiedzieć. Tylko Racin może teraz żwirownię zablokować. Bo nie jest kupiony jak wy i nieuwikłany politycznie bo niezależny. tak jestem dupek ale nie zgadzam się z toba półdupku całe lata ganiałes za władzą jak pies za gnatem naganiałeś na racina pchałeś d*** ciągle do przodu byle po trupach zadarłeś z pampersem , z mazureczkiem , i z wszystlimi .\, którzy mieli więcej niż ty buraku jeszcze w 2017 startowałeś w swoich m,arzeniach na uno 1 BURAK i dlatego z twojego chamstwa wysiudaleś przewodniczkę a teraz masz d*** wyżej niż sraż … karma wraca nie do twoich bykow tylko do ciebie i pamiętaj jeśli wygra twój oponent to gdzie wtulisz dupsko Liw... srasz jak możesz i cała kadencja twojego bytowania to miazga dla twojego pryncypała …. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 44 minut temu, gość napisał: No no tak jestem dupek ale nie zgadzam się z toba półdupku całe lata ganiałes za władzą jak pies za gnatem naganiałeś na racina pchałeś d*** ciągle do przodu byle po trupach zadarłeś z pampersem , z mazureczkiem , i z wszystlimi .\, którzy mieli więcej niż ty buraku jeszcze w 2017 startowałeś w swoich m,arzeniach na uno 1 BURAK i dlatego z twojego chamstwa wysiudaleś przewodniczkę a teraz masz d*** wyżej niż sraż … karma wraca nie do twoich bykow tylko do ciebie i pamiętaj jeśli wygra twój oponent to gdzie wtulisz dupsko Liw... srasz jak możesz i cała kadencja twojego bytowania to miazga dla twojego pryncypała …. ale jaja tylko nie wiem o co chodzi w domysłach po odwiedzinach kandydatów na włodarzry marny obraz.. a co robi gośka w ińsku ? .. a co robi krokus w ściennym …. tam ma byki i babę a gośka pracę czy to jest konflikt interesu czy kpina z mieszkańców … goska ma za rywali polewczaka i Jarusia marzyciela i tak jest wszędzie jeden fajny gościu żeby wygrał w stosunku do dwóch ,,, trzech nędzników bez porównania wygra GOŚKA … a wyborcy za misjkę ryzu kupią tą gminną i kaczkową polityczną gnojówkę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młody Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 22 godzin temu, Młodzi przekupni napisał: Ci młodzi co już się sprzedali obecnej huncie w przyszłości dorównają przydrożnym dziwkom.Szkoda że tak nisko cenią swój honor.Co z nich będzie? Kapusie emerytów liczący na jakąś schedę. Ci młodzi więcej zrobili, niż ty swoim pustym pierd... Na cafee. Gdzie, ty masz swój honor i nie podpisales się z imienia i nazwiska. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
specjalista Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Tak,tak do trzech razy sztuka.Ucz się politolog,ucz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 4 godziny temu, J23 napisał: Nie próbuj robić ludziom wody z mózgu ! Żadnej żwirowni i ci czterej panowie wymienieni ciurkiem przez ciebie, są tego gwarantem. A czy paciej czy inni, mogą tego chcieć to ....tylko mogą chcieć ! Tyle w temacie żwirowni !! jak wytrzeźwiejesz to pogadamy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Liwak obieca nawet to że gruszki na wierzbie wyrosną bo i nad tym się pochyli i zobaczy co da się zrobić. Ja cię nie mogę! Wszedzie mówi to samo i gra pierwsze skrzypce kandydaci to tylko tło. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 21 minut temu, niestety napisał: Liwak obieca nawet to że gruszki na wierzbie wyrosną bo i nad tym się pochyli i zobaczy co da się zrobić. Ja cię nie mogę! Wszedzie mówi to samo i gra pierwsze skrzypce kandydaci to tylko tło. Ty jesteś chory człowiek sam sobie zaprzeczasz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Racinowski lata po domach sam. Jego kandydaci na radnych byli mu potrzebni tylko po to aby on mógł kandydować na burka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Dla terebeckiego nawet Różański się nie liczy. Tam wszyscy to figuranci. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Liwak wszędzie chodzi z radnymi i to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
go,sc Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 37 minut temu, gość napisał: jak wytrzeźwiejesz to pogadamy wlaściwa diagnoza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 7 minut temu, Gość napisał: Liwak wszędzie chodzi z radnymi i to mi się podoba. Tak jest i codziennie na fb pisze sprawozdania. U mnie byli i bardzo przyjemnie się nam rozmawiało. Przekonywujący facet, miałem nie głosować wcale ale teraz pójdę i oddam głos na Liwaka. Dużo zrobił dla Ińska i gdyby mi nie wymienił wielu rzeczy bym nie wiedział że są zrobione lub są w trakcie roboty. Nie chodzę po całym mieście to wielu nie wiem. Brawo Panie Jacku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
go,sc Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 14 minut temu, Gość napisał: Racinowski lata po domach sam. Jego kandydaci na radnych byli mu potrzebni tylko po to aby on mógł kandydować na burka. sam znaczy odważnie bez obstawy nawet kaczor by mu nie dorównał... uśmiechnięty serdeczny i o nic nie pytał … mówił konkretach ...nie takich z bajek ….bo jak kasa po pop[rzednikach pusta to i Salamon nic nie doda … doda nie DODA liczą się realia mój głos ma znaczenie … racin górą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 8 minut temu, gość napisał: Tak jest i codziennie na fb pisze sprawozdania. U mnie byli i bardzo przyjemnie się nam rozmawiało. Przekonywujący facet, miałem nie głosować wcale ale teraz pójdę i oddam głos na Liwaka. Dużo zrobił dla Ińska i gdyby mi nie wymienił wielu rzeczy bym nie wiedział że są zrobione lub są w trakcie roboty. Nie chodzę po całym mieście to wielu nie wiem. Brawo Panie Jacku.Pozdrawiam Pisze sprawozdania wkleja zdjęcia inwestycji z którymi nie miał nic wspólnego to mu rzeczywiście wychodzi. Dobrze ze się przeszedł po tym Ińsku to zobaczył nagle po 4 latach bycia burmistrzem że są chodniki do zrobienia. O drodze w Sciennym też sobie teraz przed wyborami przypomniał bo tego już Zarząd Dróg wojewódzkich nie zrobi i tu się trzeba było postarać w Powiecie ale jakoś przez 4 lata mu się to nie udało. A tyle zrobil że nawet chłopie sam tego nie zauważyłeś. No to brawo! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkoda głosu Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 2 minuty temu, gość napisał: Tak jest i codziennie na fb pisze sprawozdania. U mnie byli i bardzo przyjemnie się nam rozmawiało. Przekonywujący facet, miałem nie głosować wcale ale teraz pójdę i oddam głos na Liwaka. Dużo zrobił dla Ińska i gdyby mi nie wymienił wielu rzeczy bym nie wiedział że są zrobione lub są w trakcie roboty. Nie chodzę po całym mieście to wielu nie wiem. Brawo Panie Jacku.Pozdrawiam Nie wiedziałeś bo albo zrobił coś dopiero miesiąc przed wyborami albo zwyczajnie nie służy to mieszkańcom. To ty jesteś ślepy droga 151 jest robiona po prędce i byle jak a ten szpetny chodnik dla rowerów to dramat. Wszędzie w miastach kolorowe ścieżki rowerowe a tu asfald jak w grobowcu. Molo to jeszcze do końca roku nie skończą a jakiś gamoń pisał na ff że do 20 molo będzie gotowe. Tak jak cpn miał powstać za pierwszej kadencji jako pierwszy a nie będzie go nawet za drugiej. Jedno co ładnie robi Liwak i łączy nas gmina to leją wodę wciskają kit i robią wodę z mózgów. Kto mu wierzy ten naiwniak. Dopłaty dla rolników już wyplacają suszowe także ale pętaki z PSL słomiaki mówili że nic nie będzie. Za to dzisiaj usłyszałem jak PSL podwyższył nam wiek emerytalny nie słuchając obywateli i ukradł OFE a pieniądze do dziś nie wiadomo gdzie są. Kto pójdzie oddać głos ba Liwaka Szafrana Kujawskiego a już pożal się boże Pacieja to zmarnuje głos na sprzedawczyków i przylepkę koryciarzy przy PO vo sprzedali Polskę. Ci nasi słomiaki sprzedali się Rzepie. Ludzie opamietajcie się bo odbiorą wam znów godność i poczucie własnej wartości. Ku przestrodze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
go,sc Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 10 minut temu, gość napisał: Tak jest i codziennie na fb pisze sprawozdania. U mnie byli i bardzo przyjemnie się nam rozmawiało. Przekonywujący facet, miałem nie głosować wcale ale teraz pójdę i oddam głos na Liwaka. Dużo zrobił dla Ińska i gdyby mi nie wymienił wielu rzeczy bym nie wiedział że są zrobione lub są w trakcie roboty. Nie chodzę po całym mieście to wielu nie wiem. Brawo Panie Jacku.Pozdrawiam Jeśli wielu nie wiesz to jesteś gnida. Trzeba wiedzieć więcej by móc dyskutować i wiedziec kim jest pożyteczny gminny idiota i kim jest darmowy michalik i 9 reszta drużyny to co też się dzieje to nie jest "wina"Jacusia on ma rękę w kieszeni i rodzinkę w zanadrzu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wybór Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 5 minut temu, szkoda głosu napisał: Nie wiedziałeś bo albo zrobił coś dopiero miesiąc przed wyborami albo zwyczajnie nie służy to mieszkańcom. To ty jesteś ślepy droga 151 jest robiona po prędce i byle jak a ten szpetny chodnik dla rowerów to dramat. Wszędzie w miastach kolorowe ścieżki rowerowe a tu asfald jak w grobowcu. Molo to jeszcze do końca roku nie skończą a jakiś gamoń pisał na ff że do 20 molo będzie gotowe. Tak jak cpn miał powstać za pierwszej kadencji jako pierwszy a nie będzie go nawet za drugiej. Jedno co ładnie robi Liwak i łączy nas gmina to leją wodę wciskają kit i robią wodę z mózgów. Kto mu wierzy ten naiwniak. Dopłaty dla rolników już wyplacają suszowe także ale pętaki z PSL słomiaki mówili że nic nie będzie. Za to dzisiaj usłyszałem jak PSL podwyższył nam wiek emerytalny nie słuchając obywateli i ukradł OFE a pieniądze do dziś nie wiadomo gdzie są. Kto pójdzie oddać głos ba Liwaka Szafrana Kujawskiego a już pożal się boże Pacieja to zmarnuje głos na sprzedawczyków i przylepkę koryciarzy przy PO vo sprzedali Polskę. Ci nasi słomiaki sprzedali się Rzepie. Ludzie opamietajcie się bo odbiorą wam znów godność i poczucie własnej wartości. Ku przestrodze. Widać to taka ińska tradycja.Łgać i żreć z koryta ile się da przez kadencję.A potem zafundować szarańczy miesiąc przed wyborami gruszki na wierzbie.Ludzie nie dajcie robić z siebie bezmyślnych baranów Rzepy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniądz Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 9 minut temu, szkoda głosu napisał: Nie wiedziałeś bo albo zrobił coś dopiero miesiąc przed wyborami albo zwyczajnie nie służy to mieszkańcom. To ty jesteś ślepy droga 151 jest robiona po prędce i byle jak a ten szpetny chodnik dla rowerów to dramat. Wszędzie w miastach kolorowe ścieżki rowerowe a tu asfald jak w grobowcu. Molo to jeszcze do końca roku nie skończą a jakiś gamoń pisał na ff że do 20 molo będzie gotowe. Tak jak cpn miał powstać za pierwszej kadencji jako pierwszy a nie będzie go nawet za drugiej. Jedno co ładnie robi Liwak i łączy nas gmina to leją wodę wciskają kit i robią wodę z mózgów. Kto mu wierzy ten naiwniak. Dopłaty dla rolników już wyplacają suszowe także ale pętaki z PSL słomiaki mówili że nic nie będzie. Za to dzisiaj usłyszałem jak PSL podwyższył nam wiek emerytalny nie słuchając obywateli i ukradł OFE a pieniądze do dziś nie wiadomo gdzie są. Kto pójdzie oddać głos ba Liwaka Szafrana Kujawskiego a już pożal się boże Pacieja to zmarnuje głos na sprzedawczyków i przylepkę koryciarzy przy PO vo sprzedali Polskę. Ci nasi słomiaki sprzedali się Rzepie. Ludzie opamietajcie się bo odbiorą wam znów godność i poczucie własnej wartości. Ku przestrodze. To słuszna uwaga. A za 5 lat Liwak powie wam cyt. za wieszczem z Bydgoszcza "piniędzy ni ma i nie będzie " tyle będzie z tej euforii przedwyborczej PSL i spółki. Tym bardziej że nie spełnił nic co obiecał w poprzednich wyborach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Spełnił spełnił. Zablokował żwirownię i mnie fo wystarczy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiadomo Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2018 W TVPis nagonka pisiurkow na pslowcow i na kaffe jakiś piepszony pisdzielec najezdża na psl. A w Ińsku nie liczą się partie tylko ludzie i ty terebeciuk nie masz szans bo nic dobrego przez całe życie dla ińszczan nie zrobiłeś. Wszyscy wiedzą ześ kapuś twój brat też a kim był stary terebeciuk też wszyscy pamiętają. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi