Olo Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 12 godzin temu, gość napisał: Pewna wiadomość w wyborach nie startują Szafran, Mazurek, Tomczyk, Skonieczko, Sadowska, Machnik, Halejcio ! No to jak tam.....kto z tych staruje do powiatu......myślcie myślcie a samo wam wyjdzie kto! Odnośnik do odpowiedzi
cymboł Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 4 godziny temu, Olo napisał: No to jak tam.....kto z tych staruje do powiatu......myślcie myślcie a samo wam wyjdzie kto! Halejcio.Równy chłop. Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 4 godziny temu, Olo napisał: No to jak tam.....kto z tych staruje do powiatu......myślcie myślcie a samo wam wyjdzie kto! Olo żebyś spuchł a nie zgadniesz kogo IŃSKO RAZEM wystawia do powiatu !! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 6 minut temu, gamoń napisał: Olo żebyś spuchł a nie zgadniesz kogo IŃSKO RAZEM wystawia do powiatu !! Ja wiem.....tylko po co te gierki jak i tak niedługo będziesz musiał to podać.... nie nauczyli Cię jeszcze że kto pierwszy się objawi ten zyskuje czas i poklask.....na szczęście Ińsko Razem to platfusowe słomy nie ma co wierzyć w inteligencję....... Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Godzinę temu, gamoń napisał: Olo żebyś spuchł a nie zgadniesz kogo IŃSKO RAZEM wystawia do powiatu !! Godzinę temu, Olo napisał: Ja wiem.....tylko po co te gierki jak i tak niedługo będziesz musiał to podać.... nie nauczyli Cię jeszcze że kto pierwszy się objawi ten zyskuje czas i poklask.....na szczęście Ińsko Razem to platfusowe słomy nie ma co wierzyć w inteligencję....... kto pierwszy się objawi ten zyskuje czas i poklask. 1 godzinę temu, cymboł napisał: Halejcio.Równy chłop. Wszystkie posty wpisane o równej godzinie .... a tak nikt na nikogo nie czeka świetny luż tylko jakoś dziwnie w równym czasie gamoń olo i cymboł dzwonią najpierw telefone i spotkanie na caffe gotowe .... brawo wy Odnośnik do odpowiedzi
cymboł Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 55 minut temu, gość napisał: kto pierwszy się objawi ten zyskuje czas i poklask. Wszystkie posty wpisane o równej godzinie .... a tak nikt na nikogo nie czeka świetny luż tylko jakoś dziwnie w równym czasie gamoń olo i cymboł dzwonią najpierw telefone i spotkanie na caffe gotowe .... brawo wy Brawo my!!! Odnośnik do odpowiedzi
myślałem Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 2 godziny temu, gość napisał: kto pierwszy się objawi ten zyskuje czas i poklask. Wszystkie posty wpisane o równej godzinie .... a tak nikt na nikogo nie czeka świetny luż tylko jakoś dziwnie w równym czasie gamoń olo i cymboł dzwonią najpierw telefone i spotkanie na caffe gotowe .... brawo wy Ale kto się zdzwania żeby tu pisać? Ja myślałem że tu każdy może pisać kiedy chce i o której chce! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Godzinę temu, myślałem napisał: Ale kto się zdzwania żeby tu pisać? Ja myślałem że tu każdy może pisać kiedy chce i o której chce! Nie każdy bo jak coś nie po linii to kasowanie. Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Co tu zgadywać.Rzepa namaścił Szafrana. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 10 minut temu, gosc napisał: Co tu zgadywać.Rzepa namaścił Szafrana. z tego co mi wiadomo szafran i jego klika nie startują... jako pewna wiadomosć nie podajac szczegółow niejaki znajdż swojego nicka OLO Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 To któż będzie rządził w Ińsku jak szafran nie startuje? Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 27 minut temu, Gość napisał: To któż będzie rządził w Ińsku jak szafran nie startuje? Czy szafran kiedykolwiek rządził...... Odnośnik do odpowiedzi
Miau Napisano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Tak baranami i byczkami. Odnośnik do odpowiedzi
Mop Napisano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 18 godzin temu, Gość napisał: To któż będzie rządził w Ińsku jak szafran nie startuje? Ta sama sitwa. Odnośnik do odpowiedzi
wio Napisano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 O 23.07.2018 o 14:05, cymboł napisał: Halejcio.Równy chłop. Ale jaj już nie ma. Ot taki wiejski krzykacz. Odnośnik do odpowiedzi
jasne Napisano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 2 godziny temu, wio napisał: Ale jaj już nie ma. Ot taki wiejski krzykacz. W słomianym kapeluszu i gumiakach. A złodziej pierwszej klasy! Odnośnik do odpowiedzi
kopalnia Napisano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 23 godzin temu, Gość napisał: To któż będzie rządził w Ińsku jak szafran nie startuje? wysłać oszołoma do kopalni , eee tam też go pogonili Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 27 minut temu, kopalnia napisał: wysłać oszołoma do kopalni , eee tam też go pogonili Szafran odejdzie kopalnia żwiru w Ińsku będzie na bank. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 8 godzin temu, Gość napisał: Szafran odejdzie kopalnia żwiru w Ińsku będzie na bank. Postrasz dzieci babą jagą ! Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 wczoraj były flesze.A jak je powielają że umowę podpisali na kładkę na wodzie.Znając robione inwestycje Ińsku w roku wyborczym czkawką znów się odbiją .Będzie fucha.Sami molol budowali i sami je zdewastowali. 640 tyś zostało spalone.Tak wygląda rzeczywistość tej władzy. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Witia z atamanem dogadali się z kieliszkiem jak pisiorki wygrają wybory będą otwierać żwirownie w Ińsku. Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 2 godziny temu, Gość napisał: Witia z atamanem dogadali się z kieliszkiem jak pisiorki wygrają wybory będą otwierać żwirownie w Ińsku. No to wszystkie ręce na pokład ! Olo jako przeciwnik żwirowni, będzie głosował na Liwaka ? Chciałbym widzieć jego skwaszoną minę nad urną !! Chyba że cichaczem zagłosuje na Witię ??!! Odnośnik do odpowiedzi
beton Napisano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 2 godziny temu, Gość napisał: Witia z atamanem dogadali się z kieliszkiem jak pisiorki wygrają wybory będą otwierać żwirownie w Ińsku. Co tutaj otwierać? Cała gmina to jedna kupa piachu i syfu. Kolejna dziura tylko uzupełni ten bajzel. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 13 minut temu, beton napisał: Co tutaj otwierać? Cała gmina to jedna kupa piachu i syfu. Kolejna dziura tylko uzupełni ten bajzel. Dzisiaj tak mówisz a po otwarciu żwirowni będziesz darł jape ze ci wszystko przeszkadza. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 25 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 22 minut temu, gamoń napisał: No to wszystkie ręce na pokład ! Olo jako przeciwnik żwirowni, będzie głosował na Liwaka ? Chciałbym widzieć jego skwaszoną minę nad urną !! Chyba że cichaczem zagłosuje na Witię ??!! Skąd wiesz kogo ja poprę......gwarant jest jeden nie będzie to Liwak i spółka.....nie pomogą prośby, groźby.....po prostu NIE dla tej władzy.... Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi