tyk Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 wolę być brzydki, niż załamany Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Dobra tyk, ja idę na mszę. Pomodlę się za ciebie żebyś nie robił się brzydki z nienawiści i zrozumiał w końcu wielkość Jarka. To mąż stanu jakiego Polska potrzebuje. Z Bogiem! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tyk Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Chyba ukraińską, bo katolicka jest o 17 a pisałeś 17:24. Jaki k... Mąż stanu chyba że massachusetts w Stanach Zjednoczonych.😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Godzinę temu, tyk napisał: Chyba ukraińską, bo katolicka jest o 17 a pisałeś 17:24. Jaki k... Mąż stanu chyba że massachusetts w Stanach Zjednoczonych.😂 A co za różnica gdzie się modlisz Bóg jest jeden......pustaku i twój Bóg nie jest inny.....ale eg. Ciebie to pisowski Bóg.....to trzeba być chorym z nienawiści.....żal mi ciebie biedaku po prostu żal.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tyk Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Skoro Bóg jest jeden, to czemu muzułmanie zabijają katolików w imię Boga. Czy oni tez wedlug ciebie wierzą ,w tego samego Boga co my? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 2 godziny temu, tyk napisał: Skoro Bóg jest jeden, to czemu muzułmanie zabijają katolików w imię Boga. Czy oni tez wedlug ciebie wierzą ,w tego samego Boga co my? Oni mają Allacha. Ich Allach mówi że zabij niewiernego to wejdziesz do moich bram. A nasz Bóg mówił bliźniego swego jak siebie samego. Chrześcijanie a muzułmanie to całkiem co innego. Koran a Biblia to też co innego. Coś się zaputałeś. Przecież biadoliłeś że PIS nie chce uchodźcow przyjąć zdecyduj co chcesz. Bo dom wariatów uprawiasz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tyk Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Teraz to się pogubiłem, przecież nic takiego nie pisałem o uchodźcach (zwłaszcza że PiS-u nie trawie). Olo twierdzi ze Bóg jest jeden, skoro jest jeden, to znaczy ze według Ola każda religia odnosi się do jednego Boga. Czytaj uważnie, albo pisze to jedna i ta sama osoba która szuka debili 😂😁 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 8 minut temu, tyk napisał: Teraz to się pogubiłem, przecież nic takiego nie pisałem o uchodźcach (zwłaszcza że PiS-u nie trawie). Olo twierdzi ze Bóg jest jeden, skoro jest jeden, to znaczy ze według Ola każda religia odnosi się do jednego Boga. Czytaj uważnie, albo pisze to jedna i ta sama osoba która szuka debili 😂😁 Czego głąbie nie rozumiesz że Bóg to Bóg a Allach to nie Bóg tylko Allach. I Olo dobrze pisze. Poczytaj i dopiero mędrkuj. Co tu tłumaczyć że przydałby się jeden muslim żeby jedną bombkę powiesił na gminie bo tam sami niewierni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi