pissing Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 mialem bana kilka dni niewiem czy to lolek mi dal czy kto inny ale napewno to sprawka lolka :)ale ciulz tym ulzylo pewnie chlopowi lolek to dobry chlop tylko nogi mu smierdza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 W dniu 16.11.2017 o 19:54, Olo napisał: Bywaj zatem pising....nikt tu płakał po tobie nie będzie...haj hitla😉 Rozwiń lolek ja cie nie opuszcze bede sledzil zawziecie jak wspinasz sie na stolek burmistrza i napisze o tobie ksiazke Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ooooo Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 A dlaczego mu te nogi śmierdzą? Bo nie wiem. Bana miałeś mnie się to jeszcze nigdy nie zdarzyło. Musiałeś nieźle chama z siebie zrobić. Bo to gorum to na prawdę tolerancyjne jest. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 W dniu 16.11.2017 o 20:23, pissing napisał: lolek ja cie nie opuszcze bede sledzil zawziecie jak wspinasz sie na stolek burmistrza i napisze o tobie ksiazke Rozwiń Śledź, śledź folksdojcze mają to w genach.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 takiego folksdojczżwira jak ty nie ma w całej gminie zdrajco żwirowy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 W dniu 16.11.2017 o 20:24, ooooo napisał: A dlaczego mu te nogi śmierdzą? Bo nie wiem. Bana miałeś mnie się to jeszcze nigdy nie zdarzyło. Musiałeś nieźle chama z siebie zrobić. Bo to gorum to na prawdę tolerancyjne jest. Rozwiń jak to mowia prawdziwemu facetowi noga musi smierdziec a ztym banem ciul tam niech ten co mi dal na fejsie sobie opublkuje osiagniecie ban dla pissinga Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 W dniu 16.11.2017 o 20:47, Olo napisał: Śledź, śledź folksdojcze mają to w genach.... Rozwiń lolek mowilem ze zostaniesz bOhaterem PIS i ja juz ci w tym pomoge :)najpierw bedziesz burmistrzem a pozniej prezesem PIS Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
oooooo Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Jednym słowem ban ci się należał bo jak cię czytam to totalna porażka. Jak tak będzie to ja tym razem cos napiszę do tego zarządcy forum. Upadek intelektualny to właśnie pissing. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 to poczytaj sobie reszte nawet naszego bohatera lolka jak obraża ludzi wulgaryzmami i jakos bana jeszcze nie dostal ale w sumie to sam sobie bana nie da :)lolek a ty mi wyslij zdjecie koszulki musze zamowic na kampanie moze zwirownia nas zasponsoruje co nie lolek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Czy ktoś może podać sygnaturę akt sprawy w WSA? Wydaje się, ze może to być to: http://orzeczenia.nsa.gov.pl/doc/8EDE3BEC86 ale chciałbym mieć pewność oczekując na uzasadnienie :-) Tak czy inaczej - gratulacje dla Stowarzyszenia. Odwaliliście ogromną robotę za Burmistrza i radnych, a Burmistrz jeśli szuka dla siebie tam okazji do laurów, to chyba tylko ma jeden, a mianowicie: całkowicie spaprał sprawę i tym samym doprowadził do tego, ze był powód aby iść do Sądu. Gdyby nie Stowarzyszenie to Ińsko byłoby w czarnej d..e. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 W dniu 17.11.2017 o 07:26, Gostek napisał: Czy ktoś może podać sygnaturę akt sprawy w WSA? Wydaje się, ze może to być to: http://orzeczenia.nsa.gov.pl/doc/8EDE3BEC86 ale chciałbym mieć pewność oczekując na uzasadnienie :-) Tak czy inaczej - gratulacje dla Stowarzyszenia. Odwaliliście ogromną robotę za Burmistrza i radnych, a Burmistrz jeśli szuka dla siebie tam okazji do laurów, to chyba tylko ma jeden, a mianowicie: całkowicie spaprał sprawę i tym samym doprowadził do tego, ze był powód aby iść do Sądu. Gdyby nie Stowarzyszenie to Ińsko byłoby w czarnej d..e. Rozwiń Gostek jak nie znasz przepisów to nie pierdziel głupot ! Bijesz tutaj pianę, udajesz mądralę a w gruncie rzeczy, jesteś głupi jak but z lewej nogi ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ulżylo? Będzie premia czy posadka? Jeśli chcedz mnie przekonać, że to była jedyna i optymalna strategia, to trzeba było użyć argumentów. To co napisałeś pasuje do tego co i jak robicie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 W dniu 17.11.2017 o 09:54, Gostek napisał: Ulżylo? Będzie premia czy posadka? Jeśli chcedz mnie przekonać, że to była jedyna i optymalna strategia, to trzeba było użyć argumentów. To co napisałeś pasuje do tego co i jak robicie. Rozwiń Słuchaj chłopcze, nie żadna posadka czy też premia (sam sobie żeglarzem, sternikiem, okrętem..), tylko minimum wiedzy i przyzwoitości. Jak zamierzasz kogoś skrytykować (a tylko to tu potrafisz !), to powinieneś mieć wiedzę o przedmiocie(sprawie), którą krytykujesz. A Ty walisz na odlew, wymachując dookoła siebie kończynami górnymi a nuż kogoś trafię. Tak postępuje tu od dłuższego czasu niejaki Olo, ale on ma taką strategię "na czuja", nie bierz z niego przykładu. Sam trafnie zauważyłeś sedno całej sprawy w drugim zdaniu, które popełniłeś. I nie trzeba się wiele rozwodzić i uzasadniać bo tak to jest. Chyba nie sądzisz że Burmistrz, gdyby mu jakikolwiek przepis pozwalał, posiłkował lub prosiłby o pomoc ITP w tak drażliwej i ważnej sprawie ? Aż za takiego szkodnika i ignoranta, chyba go Gostek nie uważasz ? A tak marginesie, zapewne wiesz kto jest członkiem tego Towarzystwa, które powaliło decyzję SKO i..........Raport Środowiskowy a co za tym w konsekwencji idzie............ ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Chlopca to szukaj w swej rodzinie. Jak dotychczas to Ty machasz przed naszymi swym wybujałym ego, choć ludzie to różnie nazywają. Nadal zero argumentów. Bierność to strategia? O Miejsciwym Planie Zagispodarowania i o jego roli poczytaj. To jedna z możliwych dróg. To co usiłujesz nam wmówić pasuje do przykrego scenariusza: ja chciałem, ale Stowarzyszenie mi przeszkodziło ;-) Wygodna postawa na zasadzie: wilk syty i owca cała, a ja czysty. Ty to kupujesz bo chcesz lub musisz. Twoja sprawa, ale inni mogą mieć odmienne zdanie i im głośniej krzyczysz tym mniej wiarygodny dla mnie jesteś. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ggggg Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 a co to znowu za pomysł żwirowni jakieś piramidy z piasku, mini "sahara" wie ktoś może co oni tam kombinują ?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 W dniu 17.11.2017 o 10:18, gość napisał: Słuchaj chłopcze, nie żadna posadka czy też premia (sam sobie żeglarzem, sternikiem, okrętem..), tylko minimum wiedzy i przyzwoitości. Jak zamierzasz kogoś skrytykować (a tylko to tu potrafisz !), to powinieneś mieć wiedzę o przedmiocie(sprawie), którą krytykujesz. A Ty walisz na odlew, wymachując dookoła siebie kończynami górnymi a nuż kogoś trafię. Tak postępuje tu od dłuższego czasu niejaki Olo, ale on ma taką strategię "na czuja", nie bierz z niego przykładu. Sam trafnie zauważyłeś sedno całej sprawy w drugim zdaniu, które popełniłeś. I nie trzeba się wiele rozwodzić i uzasadniać bo tak to jest. Chyba nie sądzisz że Burmistrz, gdyby mu jakikolwiek przepis pozwalał, posiłkował lub prosiłby o pomoc ITP w tak drażliwej i ważnej sprawie ? Aż za takiego szkodnika i ignoranta, chyba go Gostek nie uważasz ? A tak marginesie, zapewne wiesz kto jest członkiem tego Towarzystwa, które powaliło decyzję SKO i..........Raport Środowiskowy a co za tym w konsekwencji idzie............ ? Rozwiń Trzech takich co rządzą w gminie i ITP.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Jeśli jest tam Burmistrz, to OK. Jest? Tyle, że zostawianie decyzji Sądom to ryzyko i umywanie rąk. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 ITP to stowarzyszenie Szafrana Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Burmistrz jest vice- przew. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 W dniu 17.11.2017 o 13:33, Gostek napisał: Jeśli jest tam Burmistrz, to OK. Jest? Tyle, że zostawianie decyzji Sądom to ryzyko i umywanie rąk. Rozwiń Zrozumiałeś zatem wpis "gość" !!?? Dobre i tyle ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
trzech Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 trzech rządzących ksiądz ,komendant i właściciel meliny ....... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 W dniu 17.11.2017 o 14:35, trzech napisał: trzech rządzących ksiądz ,komendant i właściciel meliny ....... Rozwiń Intelektualny wysiłek......................głąba !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Wniosek prosty - Ińskiem powinno zarządzać ITP, bo Burmistrz wołał się nim wyręczyć nawet kosztem ryzyka, że Sąd uzna racje strony przeciwnej? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
marian Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 przypadkiem trafiłem dziś wypowiedzi na forum z 2014 przed wyborami i widzę że czas się tu zatrzymał ,tam było cały czas : liwak taki owaki i żwirownia . i noc się nie zmienia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 W dniu 17.11.2017 o 14:59, Gostek napisał: Wniosek prosty - Ińskiem powinno zarządzać ITP, bo Burmistrz wołał się nim wyręczyć nawet kosztem ryzyka, że Sąd uzna racje strony przeciwnej? Rozwiń Nie ma ryzyka nie ma zabawy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi