Jan Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 W dniu 22.10.2017 o 11:47, Olo napisał: Nie łyka tylko w końcu zrozumiało jak bardzo POPSL przez lata waliło ich w rogi.....widzą też że można coś zrobić dla tuch zwykłych szarych.....wystarczy tylko nie kraść....a Liwak co? Oddaje plażę w prywatne ręce, grunty na Boh. Warszawy jakiejś fundacji ze zniżką 90% rabatu....o tym że jak fundacja nic nie zrobi to grunty zostaną odebrane ani słowa ale za to obiecuje ODKUPIĆ grunty i zwrócić koszty poniesione.....ja po prostu nie mogę uwierzyć że na coś takiego zgodzi się rada gminy....rozdawnictwo POPSL trwa....jak długo i kiedy zapuka CBA i prokurator... Rozwiń Łyka, łyka. Zwolennicy myślą, ze poprzednia władza kradła, a teraz są sami świeci. Tacy jak Ty nie zauważają misiewiczów, berczyńskich, fundacji narodowej wydającej miliony w spolkach zalozonych przez wspolpracowników szydło (oczywiscie calość dzieje się bez przetargu a firma powstala niedawno). Dodam jeszcze taka ciekawostke o ministrze szyszko, który nie tak dawno robił dochodzenie w sprawie chemtrails. Fajna ekipka. Łącząc wszystko do kupy razem z pękającymi parówkami i wysadzaniem blaszanych baraków można śmiało powiedzieć, ze rządzą nami idioci, którzy kradną TAK SAMO jak inni, ale dali 500pln i ludziom się wydaje, ze wstali z kolan, choć przyjdzie im za to zapłacić. Natomiast nasze lokalne podwóreczko to inna sprawa a nie duza polityka. Liwak niezależnie skąd jest i jakie kolory polityczne nosi nie nadaje się do tego co robi. Jego poprzednicy też sie nie nadawali i dlatego gmina wyglada tak jak wyglada. Jak przyjdzie do wladzy ktoś bez doświadczenia i pomysłu na rządzenie, to niezależnie czy bedzie z pis, po, psl czy innych partii - bedzie robil niejasne machloje bo zwyczajnie nic innego nie bedzie potrafił. Tymczasem bardzo dobrze, ze trzymasz reke na pulsie i wyciągasz na forum różne ciekawostki. Niech ludzie wiedzą co się dzieje. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Masz rację tylko w ostatnich dwóch zdaniach....reszta to pomyje wyssane z palca.... Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Świat nie jest cżarno-bialy. No, ale z zaślepieniem nie będe dyskutował. Wierz sobie naiwnie w nieomylność marionetek z PiS. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Wg. Ciebie marionetki....wg mnie nadzieja na zmiany...odsunięcie takich jak ty od koryta...każdy inny tylko nie komuszo-platformiano-pezeelowskie cwele... Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 W dniu 23.10.2017 o 10:36, Olo napisał: Masz rację tylko w ostatnich dwóch zdaniach....reszta to pomyje wyssane z palca.... Rozwiń Jak słuszna krytyka PiS-u to Jan be, ale jak dokopać władzy Ińskiej to Jan cacy. Jeszcze ci bokiem wyjdą te "dobre zmiany" pisowski oszołomie. Ale przynajmniej odkryłeś się i wiadomo kogo będzie trzeba "przydusić" w niedalekiej przyszłości ! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 🖕🖕🖕🖕🖕🖕 Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 ten paluszek to możesz zdrajco żwirowy grzesiakowi w d*** wsadzić i później oblizać Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 W dniu 23.10.2017 o 11:51, Olo napisał: Wg. Ciebie marionetki....wg mnie nadzieja na zmiany...odsunięcie takich jak ty od koryta...każdy inny tylko nie komuszo-platformiano-pezeelowskie cwele... Rozwiń Zazdrość... Zamiast pomysłów widać tylko chęć dorwania się do koryta. No i inwektywy. TKM w najczystrzym wydaniu. Brawo! Odnośnik do odpowiedzi
szkoda Olo Napisano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2017 W dniu 23.10.2017 o 16:17, Jan napisał: Zazdrość... Zamiast pomysłów widać tylko chęć dorwania się do koryta. No i inwektywy. TKM w najczystrzym wydaniu. Brawo! Rozwiń Olo bidoku, skad ta ostra krytyka wobec twojej "skromnej" osoby? A gdzie twój poplecznik MarekK który cie zawsze bronił, a dzisiaj go nie ma na posterunku? Tak mi ciebie Olo szkoda! Odnośnik do odpowiedzi
Krystyna Napisano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Chcialabym wiedzieć czy obecny burek i jego zastępca rozliczą się ze swojej kadencji? Konkretnie co takiego dla dobra mieszkańców gminy zrealizowali.Już minęło ponad 3 lata,zbliża się końcówka i czas pokazać swoje osiągnięcia.Oczywiście poza osobistymi zarobkami... Odnośnik do odpowiedzi
wierząca Napisano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Dlaczego milczycie obecna władzo? Latając dziury nie udowodnicie swojej mądrości ani działania na rzecz tej gminy.Wyspowiadjcie się bo ksiądz nie da rozgrzeszenia.A grzechó macie na długą pokutę.... Odnośnik do odpowiedzi
xxxxx Napisano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2017 W dniu 23.10.2017 o 11:51, Olo napisał: Wg. Ciebie marionetki....wg mnie nadzieja na zmiany...odsunięcie takich jak ty od koryta...każdy inny tylko nie komuszo-platformiano-pezeelowskie cwele... Rozwiń Olo byłeś przy korycie dwie kadencje. Wykazałeś się tylko zawiścią , knuciem i nierealnymi pomysłami.Kompromitujesz tylko Ukrainców w naszej gminie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Wybory tuż tuż .Ordynacja będzie zmieniona i chłopcy nie wiedzą co maja teraz robić.Jak okręgi dopasować aby móc wygrać i konkurentów nie dopuścić. Odnośnik do odpowiedzi
chlopiec Napisano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2017 W dniu 26.10.2017 o 16:48, Gość napisał: Wybory tuż tuż .Ordynacja będzie zmieniona i chłopcy nie wiedzą co maja teraz robić.Jak okręgi dopasować aby móc wygrać i konkurentów nie dopuścić. Rozwiń chlopcy z pisu wiedza Odnośnik do odpowiedzi
smród Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Szanowny Panie Burku przyjechałam do domku i cały dzień jestem odurzana palonymi meblami z jednego z domków. Domek rozbiera Pan Mariusz i kopa śmieci jaka tam jest przeraża mnie. Czy na takie rzeczy to się nie zamawia firmy żeby gabaryty wywiozła? Woń smrodu jest na całej okolicy i na Ińsko. Wiem bo byłam w Dino i śmierdzi nawet w mieście. Może spacerek i zrobienie porządku. Odnośnik do odpowiedzi
gumiś Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2017 W dniu 27.10.2017 o 12:17, smród napisał: Szanowny Panie Burku przyjechałam do domku i cały dzień jestem odurzana palonymi meblami z jednego z domków. Domek rozbiera Pan Mariusz i kopa śmieci jaka tam jest przeraża mnie. Czy na takie rzeczy to się nie zamawia firmy żeby gabaryty wywiozła? Woń smrodu jest na całej okolicy i na Ińsko. Wiem bo byłam w Dino i śmierdzi nawet w mieście. Może spacerek i zrobienie porządku. Rozwiń Szanowna "smrodna" babo !! Smrodami, zapachami, hałasem, burdami ect. ect. zajmują się odpowiednie w tym kraju i Gminie służby, takie jak policja czy straż miejska lub gminna. Zgłoś problem tam gdzie należy, nie "zawracaj" gitary Szanownemu Jackowi Burmistrzowi Liwakowi, alb...........wracaj skąd przyjechałaś ! Pozdro !!?? Odnośnik do odpowiedzi
rowerzysta Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2017 W dniu 27.10.2017 o 12:17, smród napisał: Szanowny Panie Burku przyjechałam do domku i cały dzień jestem odurzana palonymi meblami z jednego z domków. Domek rozbiera Pan Mariusz i kopa śmieci jaka tam jest przeraża mnie. Czy na takie rzeczy to się nie zamawia firmy żeby gabaryty wywiozła? Woń smrodu jest na całej okolicy i na Ińsko. Wiem bo byłam w Dino i śmierdzi nawet w mieście. Może spacerek i zrobienie porządku. Rozwiń Zgadzam się z tobą. Jedzie nawet na głównej drodze bo jechałem do pracy rowerem. Odór palonych chemikaliów. W domku przed łącznością. Na plaży aż dusi od meblowych spalin. Już Irenka powinna autem być na plaży wlepić mandat. Tak by było w normalnej gminie ale w tym syfie bez władzy nic nie działa. Palenie liści to zaraz by przyjechali chociaż to nic nie szkodzi. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2017 W gminie mają inne kłopoty....nie koniecznie to są palone meble czy liście.. ..zapowiadałem smrodek i mamy smrodek....zegar wybił właściwą godzinę....weźmiemy się też i za brak interewncji przy paleniu mebli... jak iść to iść za ciosem.... Odnośnik do odpowiedzi
ania Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2017 W dniu 27.10.2017 o 14:56, Olo napisał: W gminie mają inne kłopoty....nie koniecznie to są palone meble czy liście.. ..zapowiadałem smrodek i mamy smrodek....zegar wybił właściwą godzinę....weźmiemy się też i za brak interewncji przy paleniu mebli... jak iść to iść za ciosem.... Rozwiń Jaki smrodek Olo, podziel się z nami tymi newsami, pojeździmy trochę po burkach !! Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Taki smrodek, że olo już niejednokrotnie swoje śmieci wywoził na tak zwany prefabrykat w Ińsku. Widziano tego parszywca kilkukrotnie. Ataman żwirowy i śmieciarz Odnośnik do odpowiedzi
ciotka zielińska Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 jak codziennie od deca z komina napierdziela smrodem palonych śmieci i tak samo od marguli to nikomu nie przeszkadza a tu chłop spalił raptem dwie deski i juz katastrofa ekologiczna Odnośnik do odpowiedzi
Matka Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Jakich desek? Byłaś widziałaś? Najpierw idź na spacer potem zobacz a na końcu pisz. Palìł cały tydzień smród był na całe ośrodki i manhatan. Smród? To mało powiedziane to były jakieś chemikalia bo przeszłam i miałam zawroty głowy. A góra śmieci dalej leży jak na jakimś wysypisku. Domek rozebrany cały więc pewnie paliłby wszystko. Głupia gmina, głupia władza i głupia ciotka zielińska. A decowi i marguli możesz loda walnąć. Odnośnik do odpowiedzi
goscosc Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 W dniu 7.11.2017 o 16:05, Matka napisał: Jakich desek? Byłaś widziałaś? Najpierw idź na spacer potem zobacz a na końcu pisz. Palìł cały tydzień smród był na całe ośrodki i manhatan. Smród? To mało powiedziane to były jakieś chemikalia bo przeszłam i miałam zawroty głowy. A góra śmieci dalej leży jak na jakimś wysypisku. Domek rozebrany cały więc pewnie paliłby wszystko. Głupia gmina, głupia władza i głupia ciotka zielińska. A decowi i marguli możesz loda walnąć. Rozwiń Co ty tak marguli i deców bronisz? Zagadkowa sprawa. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 jaki domek ? gdzie? Odnośnik do odpowiedzi
Matka Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 W d****! Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi