ciotka zielińska Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 27 minut temu, Matka napisał: Jakich desek? Byłaś widziałaś? Najpierw idź na spacer potem zobacz a na końcu pisz. Palìł cały tydzień smród był na całe ośrodki i manhatan. Smród? To mało powiedziane to były jakieś chemikalia bo przeszłam i miałam zawroty głowy. A góra śmieci dalej leży jak na jakimś wysypisku. Domek rozebrany cały więc pewnie paliłby wszystko. Głupia gmina, głupia władza i głupia ciotka zielińska. A decowi i marguli możesz loda walnąć. głupia niestety ty jesteś skoro wiesz że ci szkodzi po co tam łazisz podglądac ? masz racje często u nich kupuje lody Odnośnik do odpowiedzi
stachu Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 matka przebadaj sie moze masz już raka mózgu od tych chemikali Odnośnik do odpowiedzi
Matka Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 A ty sieczkę w głowie i słomę w butach! Odnośnik do odpowiedzi
STACHU Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 matka ten cały mariusz chyba juz cie niechce dymac ze tak sie go czepilas co nie Odnośnik do odpowiedzi
Matka Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 A ty musisz być jebak jak buchaj że tylko o dymaniu myślisz. Jaka to ułomność ! Odnośnik do odpowiedzi
STACHU Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 lepiej o dymaniu niz lazic po insku jak ty zagladac ludziom na podworka pieprzyc bzdury i afery wymyslac Odnośnik do odpowiedzi
Matka Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 2 minuty temu, STACHU napisał: lepiej o dymaniu niz lazic po insku jak ty zagladac ludziom na podworka pieprzyc bzdury i afery wymyslac No jasne jak się nie jest z Ińska to się nie możesz przejść i rzetelnie ocenić sytuację. Skończony idioto bałwanie ect Odnośnik do odpowiedzi
STACHU Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 to teraz masz nauczke zeby nie oceniac bo sie w lepetynie pustej zakreci a te slodkie slowka to do swojch dzieci na dobranoc Odnośnik do odpowiedzi
Matka Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 🖕🖕🖕 Odnośnik do odpowiedzi
STACHU Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 i tak masz cykać macocha Odnośnik do odpowiedzi
bum-srum Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 A oni znowu napierdalają na poligonie tak jak w Donbasie.Czy wojsko ma takie fory? Rozumiem ,że muszą się uczyć strzelać.Ale czy koniecznie w nocy i to tuż obok zabudowań.Nawet Putin nie strzela przy cywilach.... Odnośnik do odpowiedzi
bum Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 19 minut temu, bum-srum napisał: A oni znowu napierdalają na poligonie tak jak w Donbasie.Czy wojsko ma takie fory? Rozumiem ,że muszą się uczyć strzelać.Ale czy koniecznie w nocy i to tuż obok zabudowań.Nawet Putin nie strzela przy cywilach.... Dam ci telefon do szefa od tej napier+dalanki. Zadzwoń i opitol. Zobaczysz co ci odpowiedzą i czy podniosą telefon? Szef- 727012552, jego zastępca-727012540 Odnośnik do odpowiedzi
antonówka Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Mam w sadzie dziki,sarny i jelenie.Kto z koła myśliwskiego ma chęć.... Odnośnik do odpowiedzi
lufa Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 4 minuty temu, antonówka napisał: Mam w sadzie dziki,sarny i jelenie.Kto z koła myśliwskiego ma chęć.... Gdzie ? Odnośnik do odpowiedzi
STACHU Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 15 godzin temu, antonówka napisał: Mam w sadzie dziki,sarny i jelenie.Kto z koła myśliwskiego ma chęć.... załóż wnyki święta idą będzie habanina Odnośnik do odpowiedzi
boje się Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 16 godzin temu, bum-srum napisał: A oni znowu napierdalają na poligonie tak jak w Donbasie.Czy wojsko ma takie fory? Rozumiem ,że muszą się uczyć strzelać.Ale czy koniecznie w nocy i to tuż obok zabudowań.Nawet Putin nie strzela przy cywilach.... 16 godzin temu, antonówka napisał: Mam w sadzie dziki,sarny i jelenie.Kto z koła myśliwskiego ma chęć.... teraz już wiem obie te sprawy to wina żwirowni! olo i reszta mogą poświadczyć .zamknijmy żwirownie póki czas inaczej czeka nas armagedon ! ponoć niemcy też obwiniają żwirownie za emigrantow , jutro biore księdza i jedziemy odprawiać egzorcyzmy na tych demonach z sksm niema żartów z ciemną stroną mocy Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 2 godziny temu, boje się napisał: teraz już wiem obie te sprawy to wina żwirowni! olo i reszta mogą poświadczyć .zamknijmy żwirownie póki czas inaczej czeka nas armagedon ! ponoć niemcy też obwiniają żwirownie za emigrantow , jutro biore księdza i jedziemy odprawiać egzorcyzmy na tych demonach z sksm niema żartów z ciemną stroną mocy najlepiej będzie jak się żwirowcy wykąpią w święconej wodzie. Odnośnik do odpowiedzi
STACHU Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 matka macocha dawaj sprawozdanie co dzis ciekawego widzialas u ludzi na posesjach i gdzie znow wachałas smrody ? Odnośnik do odpowiedzi
do matki Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 matka a ten mariusz to nie jest mieszkancem wsi storkowo? jesli to on to kolejny spisek zwirowni armagedon Odnośnik do odpowiedzi
juz mam Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 w wyborach ma startowac Grażyna Jurkiewicz od jutra zaczynam wszystkich znajomych i rodzine namawiac zeby na grazke glosowali bo kto inny wie o zyciu i problemach jak wlasnie grazka i jarek glosuj na grazke na dyskoteke wejdziesz za darmo z gwarancja ze nie pobija cie bramkarze Odnośnik do odpowiedzi
najnowszy news !!!!!!!!!!! Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! nadciąga orkan marcin i z tajnych żródeł wiem ze to sprawka żwirowni z storkowa !!!!! ARMAGEDON Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Pierwszy krok zrobiony....jest w sejmie projekt nowej ustawy ordynacji wyborczej....teraz takie pajace jak Halejcio czy Szafran mogą wreszcie nie być w radzie....ciebie rajco też to dotyczy i wielu podobnych....ufff wreszcie.... Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 No i brawo PIS w końcu tych popaprańców wymieciemy. Jestem obiema rękoma za! Odnośnik do odpowiedzi
hmmm Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 jak można być za PIS , PIS to świry , prostaki , wieśniaki! i są monotematyczni w sprawie smoleńska jak OLO w sprawie żwirowni, olo a ty też kaczyński ?? Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 PIS to pierwsza i jedyna partia która zrobiła coś dla zwykłych obywateli i dla pokazania Polski jako kraju mądrego, silnego i patriotycznego.....możesz pluć ile chcesz ale rzeczywistości nie zmienisz😉 Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi