jojo Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Co wy tu mądre inaczej głowy, rozprawiacie o strategii, planach ileśletnich, jak tu trzeba gimnastyki aby Gmina "żyła" dniem codziennym bez zadyszki i obsłużyła wszystkich potrzebujących ! To jest ważne a plany i te strategie wasze to przy okazji i palcem na ścianie pisane, jak dobra zmiana tnie gdzie się da i do gmin skapują tylko ochłapy ! Olo manolo szykuj się do wyborów, dobierz sobie gostka, tomka , janka i tym podobnych "uzdrowicieli" i od listopada 2018 będziem leżeć do góry brzuchami, bo kaskę przyniesiecie w zębach ..zapewne ??!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Skoro sam potwierdzasz że tylko trwacie to pi co się burmuszysz.....mam ci za to jeszcze płacić że siedzisz i pierdzisz w stołek? Mieszkańcy szanowni zlikwidujmy urząd i niech darmozjady idą na dno.. a my do innej się przyłączmy bo każda coś robi prócz naszej... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jojo Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Olo napisał: Skoro sam potwierdzasz że tylko trwacie to pi co się burmuszysz.....mam ci za to jeszcze płacić że siedzisz i pierdzisz w stołek? Mieszkańcy szanowni zlikwidujmy urząd i niech darmozjady idą na dno.. a my do innej się przyłączmy bo każda coś robi prócz naszej... Ja nic nie twierdzę i nie sprawuję żadnej władzy. Przyglądam się tylko z politowaniem biciem piany przez ciebie koleżko i tobie podobnym mądralom. Zbliżają się wybory więc do boju mości mądrale. Zapewne wygracie w cuglach. Znacie bolączki tej Gminy, szermujecie pomysłami na jej uzdrowienie, więc nic tylko was bardzo poprosić abyście zastąpili tych, jak to uznajecie, nieudaczników z naszego Urzędu ! Świat a przynajmniej Gmina, otwiera przed wami swoje podwoje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Jak dla mnie może rządzić Liwak, ale niech rządzi mądrze i nie marnuje już czasu. Krytykujemy, ale to nie znaczy, ze rwiemy się do władzy. Krytyka oznacza, że nie jest nam obojętne to co się dzieje, a właściwie to co się nie dzieje. Popatrzmy teraz na Ciebie. Tobie najwyraźniej przeszkadza towarzystwo osób mających swe zdanie i odwagę by te poglądy głosić i o zgrozo gotowych swe poglądy poddawać ocenie publicznej i je bronić. Czy Liwaka na to stać? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
d*** zbita Napisano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Dla mnie może rządzić AnDRZEJ DUDA! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
d*** blada Napisano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Według mnie po wyborach będzie rządził WŁ. SZAFRAN Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2017 👍👏 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gośćon Napisano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2017 3 godziny temu, d*** blada napisał: Według mnie po wyborach będzie rządził WŁ. SZAFRAN tak będzie rządził ale u siebie na polu.Już w Kole łowieckim Knieja chciał rządzić to pokazali mu łyżwy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
komu zależy Napisano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2017 I to właśnie pokazuje jak bardzo władza dzieli się na uwikłaną i oczywistą... Kieliszek nie chciał Szafrana bo ten nieustępliwy w kwestii kopalni...Jacek i Michał już przekupieni....wiem co mówię...Knieja to najgorsze koło łowieckie i sam policyjno-prokuratorski komuszy układ....brawo szafran przynajmniej on trzyma fason.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gośćon Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Co go bronisz -chyba jesteś taki jak on.Sam do nich deptał i zabiegał o przyjecie to znaczy że jest taki sam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
xxxxx Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2017 11 godzin temu, komu zależy napisał: I to właśnie pokazuje jak bardzo władza dzieli się na uwikłaną i oczywistą... Kieliszek nie chciał Szafrana bo ten nieustępliwy w kwestii kopalni...Jacek i Michał już przekupieni....wiem co mówię...Knieja to najgorsze koło łowieckie i sam policyjno-prokuratorski komuszy układ....brawo szafran przynajmniej on trzyma fason.... KNIEJA to koło z Ciemnika ,Wam chyba chodzi o koło GŁOWACZ z Waliszewa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dureń Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2017 jakiś dureń wypisuje banialuki a sam nie wie o co i o kogo chodzi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2017 W Ściennym poluje koło RYŚ z Chociwla to Szafran chyba do Rysia należy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Roman Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2017 3 godziny temu, gość napisał: W Ściennym poluje koło RYŚ z Chociwla to Szafran chyba do Rysia należy Szafran jest myśliwym i nie należy do żadnego z wymienionych kół bo żadne go nie chce przyjąć do siebie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2017 2 godziny temu, Roman napisał: Szafran jest myśliwym i nie należy do żadnego z wymienionych kół bo żadne go nie chce przyjąć do siebie To świetnie że nie należy do żadnej bandy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
w10 Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2017 safrana nawiedzonego prostaka nie chcą w Głowaczu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Roman Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2017 11 minut temu, w10 napisał: safrana nawiedzonego prostaka nie chcą w Głowaczu Muszę przyznać że to prawda poinformowali tą męde że nie ma już miejsc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2017 3 godziny temu, Gosc napisał: To świetnie że nie należy do żadnej bandy Też tak uważam....każde koło to włażenie w d*** bez masła "prezesom" ....pan Szafran pokazuje że jest poza układem....a to dobrze rokuje w przyszłych wyborach....coraz bardziej lubię tego człowieka... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
brawo! Napisano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Pan Szafran bardzo mądrze postępuje, jak chce być naszym burmistrzem to musi być poza wszelkimi grupami interesów i na razie mu to wychodzi, tak trzymać! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2017 15 godzin temu, brawo! napisał: Pan Szafran bardzo mądrze postępuje, jak chce być naszym burmistrzem to musi być poza wszelkimi grupami interesów i na razie mu to wychodzi, tak trzymać! Takiego "pana" to ciężko palcem w du+ie namacać ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
program Napisano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2017 http://bip.rbip.wzp.pl/sites/bip.wzp.pl/files/articles/31636_POS_Zachodniopomorskie_uchwalony !!!.pdf Czytajacie i uczcie się ińskie niedorozwoje.Niedługo was żwirki rozwalą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hmmmmmmm Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2017 to żwirki niemogą jezdzić zapakowani przez ińsko? jakoś nie widziałem żeby Somery się tym przejmowali Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Matka Napisano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Nie....nie mogą a robią to nagminnie...najgorsze jest to że robią to wszystkie żwirki a to już jest dramat... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi