gamoń Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 57 minut temu, Gostek napisał: Minął kolejny tydzień, więc tradycyjnie zapytam: co w tym tygodniu Władza zrobiła dla Ińska? A by sobie winszował Gostek aby władza uczyniła ? Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Podpowiadać Ci nie zamierzam. Ja pensji Burmistrza nie biorę. Odnośnik do odpowiedzi
wladza Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 nie pytaj co wladza moze zrobic dla ciebie spytaj co ty mozesz zrobic dla wladzy :D:D:D Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Pissing zapytaj co Skonieczko może ci odśnieżyć...... Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 4 minuty temu, Olo napisał: Pissing zapytaj co Skonieczko może ci odśnieżyć...... a co ma piernik do wiatraka? lolek i nie chwaliles sie ze nasz mieszkaniec inska to wazna szycha w PIS BOGDAN T. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Pytałem o odśnieżanie Skonieczki ....co ma piernik do wiatraka....odpowiedz.... Odnośnik do odpowiedzi
puk puk Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 10 minut temu, Olo napisał: Pissing zapytaj co Skonieczko może ci odśnieżyć...... Pissing odpowiedz a będziesz wiarygodny. Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 a skad mi to wiedziec co on odsnieza i czy wogole odsnieza z tego co wiem to lesniczy to jest Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ooooo pissig nie wie.....a to nowość .....nie wiesz czy nie chcesz wiedzieć.... Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 nie wiem ja odsniezam sobie sam wiec po co mi to wiedziec i jakos studnica to nie moj rewir Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ale to nie o rewir chodzi.....tylko o zlecenie.....to jak pissing zleciłeś odśnieżanie Skonieczko czy nie.... Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 a co ty tak sie tego skonieczki czepiles , sam zloz ! ale ty to pekasz o swoja anonimowosc:) cos mi sie wydaje ze podejrzewasz tu kogos ze to skonieczko i szykujesz prowokacje to by bylo akurat w twojm stylu Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Ale coś ty....folksdujczu ....dobrze wiesz o co chodzi.....jeszcze raz zapytam jak to jest z tym zleceniem na odśnieżanie przez Skonieczko....albo odpowiesz albo jesteś zwyczajnym łgarzem.... Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 niewiem w co ty grasz ale ja kompletnie nie jarze o co ci biega i niech zostanie ze jestem łgarzem a tobie i tak kupie zolto-niebieski krawat Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Powiem ci łysa pało....zakuty łbie....haj htla i folksdojcz.....czekam kiedy wyjedziesz...... Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 ale ty masz jazdy po pierwsze łysy nie jestem jeszcze po drugie to ja sie nigdzie nie wybieram mówiłem ci ostatnio zebys nie strzelal bo nie trafisz Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Wiesz wiesz dobrze wiesz.....jak odpowiesz dlaczego Skonieczko a nie kto inny to ci przykleję włosy.... Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 dobra bez sciemy powiedz wprost do czego dążysz, podejrzewam ze jakas afera w stylu "układy" dawaj podziel sie newsem Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Pissing jesteś haj hitla....jak wyjedziesz to ci powiem....jesteś pewny że nie wiesz nic o odśnieżaniu i dlaczego pytam o Skonieczkę....pytam po raz ostani....pamiętaj ludziom wiedzie się różnie ....kwadratowo i podłużnie... .czemu tak dzisiaj kopciłeś tym ogniskiem.....pissing jesteś łysym zakutym łbem od białych myszek.....tak dla zasady zapytam co paliłeś trawkę czy inne krzaczki.... Odnośnik do odpowiedzi
news Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 10 minut temu, pissing napisał: dobra bez sciemy powiedz wprost do czego dążysz, podejrzewam ze jakas afera w stylu "układy" dawaj podziel sie newsem Pissing jesteś spalony👋wreszcie wiadomo kto zaś. Wreszcie spalony 😂pissing cos wie. Wie że bije dzwon tylko nie wie gdzie on. Jest news że jesteś tylko przejazdem i nic nie wiesz o tym co w gminie😉 Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 lolek to chyba ty cos paliles albo piles za decem niech ci juz bedzie ze jestem lysy , mysz nie mialem ale za dzieciaka mialem szczura ogniska nie palilem bo dzis mialem takiego lenia ze nawet z domu nie wychodzilem :)oj te twoje podgadywanki poprawiaja wrecz humora i nigdzie sie nie wybieram chyba ze na urlop Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 2 minuty temu, news napisał: Pissing jesteś spalony👋wreszcie wiadomo kto zaś. Wreszcie spalony 😂pissing cos wie. Wie że bije dzwon tylko nie wie gdzie on. Jest news że jesteś tylko przejazdem i nic nie wiesz o tym co w gminie😉 lolek te kwadraciki cie zdradzaja nie schowasz sie Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 😂pissig tu gnoju rapciaty. Co z ciebie za gnida że nie wiesz nic o odsnieżaniu przez Skonieczko. Masz słabe info bo przyjeżdżasz i palisz - glupa😎 Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 2 minuty temu, pissing napisał: lolek te kwadraciki cie zdradzaja nie schowasz sie Tak jak ciebie kwadratowy łeb.....to już kwadraciki widzi ha ha ha kwadraciaki tak mają.. .wyjedziesz to ci powiem ale nihdy bym nie pomyślał że z myszek przejdziesz na etap kwatracików...to jak wiesz coś o tym odśnierzaniu czy nie.... Odnośnik do odpowiedzi
pissing Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 lolek zolto-niebieski cwaniaczku, co ty wogole odsniezasz co ?i nie musze znac wszystkich plotek w wsi :Da slyszales ze marcin pozamiatał podworko? wymysliles sobie afere a jakos nikt na to nie reaguje Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi