Gostek Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Chętnie komuś rozsądnemu pomogę, ale startować nie zamierzam. Nie jestem u Was zameldowanym (choć to da się naprawić), więc nawet do rady startować nie mogę ;-) Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 2 godziny temu, Olo napisał: Gostek ty masz ciętą ripostę.....dobrze dobierasz komentarze....widać że masz polot do władzy...weź się zmobilizuj i idź w szranki z tym lewusem liwakiem....jego każdy przebije bo on nic z Michałem nie robią...a jak coś wymyślą to ręce opadają...zrób wyborcom niespodziankę żeby nie było znów wybierania "lepszego zła"....proszę... Ty tutaj nie "wystawiaj" jakiegoś spadochroniarza, ale sam wystartuj gminny omnibusie ! Wiesz wszystko o wszystkich, posiadasz lekarstwo na wszystkie gminne bolączki, więc do boju ! Pokaż tym "gamoniom", jak ich nazywasz, jak się rządzi ! Już zacieram rączki i czekam na "krainę miodem i mlekiem płynącą" !! Odnośnik do odpowiedzi
xyz Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 5 godzin temu, Olo napisał: Gostek ty masz ciętą ripostę.....dobrze dobierasz komentarze....widać że masz polot do władzy...weź się zmobilizuj i idź w szranki z tym lewusem liwakiem....jego każdy przebije bo on nic z Michałem nie robią...a jak coś wymyślą to ręce opadają...zrób wyborcom niespodziankę żeby nie było znów wybierania "lepszego zła"....proszę... Gostek , choć przyjezdny jest jednym z nas. Zna nasze bolączki , potrafi słuchać i pomagać ..Owszem , byłby świetnym burmistrzem. Ja na pewno na niego zagłosuję . Oby tylko chciał zainwestować swoją wiedzę w to bagno . Odnośnik do odpowiedzi
xyz Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 3 godziny temu, gamoń napisał: Ty tutaj nie "wystawiaj" jakiegoś spadochroniarza, ale sam wystartuj gminny omnibusie ! Wiesz wszystko o wszystkich, posiadasz lekarstwo na wszystkie gminne bolączki, więc do boju ! Pokaż tym "gamoniom", jak ich nazywasz, jak się rządzi ! Już zacieram rączki i czekam na "krainę miodem i mlekiem płynącą" !! Zdziwiłbyś się Gamoniu do czego zdolny jest Gostek . "Spadochroniarz" to kiepskie określenie , choć z twojego punktu widzenia przy zacieraniu rączek Ferdynand Kiepski jest mistrzem. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 hahaha a co ten gostek takiego tutaj pomógł hmm??? powiem co - gówno pomógł bo ma w d**** przyjedzie naśmieci i pojedzie Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 10 minut temu, gość napisał: hahaha a co ten gostek takiego tutaj pomógł hmm??? powiem co - gówno pomógł bo ma w d**** przyjedzie naśmieci i pojedzie Może masz rację....nie wykluczam tego....ale dobrze się sprzedaje na forum ...no co nie prawda? Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 19 minut temu, Olo napisał: Może masz rację....nie wykluczam tego....ale dobrze się sprzedaje na forum ...no co nie prawda? Olo ty naiwniaku, nie poznaję Ciebie. Wyskakuje tu cwaniaczek jak filip z konopi sprzedając okrągłe słówka i nic nie mówiące slogany a Ty kupujesz to łykając wszystko jak gęś kluskę !Wystartuj sam na burka jako miejscowa alfa i omega a nie podpieraj się jakimś gnomem, bytem nie istniejącym ! Takich meteorytów lub komet, na firmamencie naszego Ińska, było już kilka że przypomnę tylko prawie burmistrza P.Szulca !! Odnośnik do odpowiedzi
wanienka ze żwirem Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Wy tu gadu gadu, pitu pitu, a ciężarówki ze żwirem zasuwają przez Storkowo i Ińsko że aż strach !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Właśnie, Tomczyk z resztą Storkowa zgodził się na przejazd wanienek przez wioskę, ale żwirki miały wyremontować im drogę. Jeszcze nie wbili szpadla a już z*********+ją jeden za drugim i też do Ińska i na Ciemnik lub Chociwel ! Kto zezwolił im pomykać przez Ińsko ? Gdzie nasze "pały", obok nich hałasują jak jadą ? Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Jak widzę - gdy nie macie się o co posprzeczać, to posprzeczacie się o mnie. Sprzeczka ważniejsza co wszystkiego innego? To działanie zgodne z zasadą: "dziel i rządź". Z tego co udało mi się dowiedzieć o Ińsku - dotychczas się ta metoda sprawdzała. Może więc i tym razem się uda. Jak wspomniałem wcześniej: nie startuję, ale chętnie pomogę. Mogę zaproponować np. organizację i przeprowadzenie debaty kandydatów na Burmistrza. Zapewniam, że wcześniej sam się postaram dobrze przygotować, a sama debata będzie miała na celu: odsiać ziarno od plew :-) O część pytań poproszę Mieszkańców np. w formie maila, bo coś mi mówi, że ewentualne pytania na PW (nawet nie wiem czy PW na tym forum funkcjonuje) ktoś z kandydatów może znać przed debatą :-P Faworytów u Was nie mam. Wszystkich potraktuję równo. Możliwość podjęcia próby wdeptania elity Ińska w ziemię będzie wystarczającą nagrodą za ten spektakl ;-) Co Wy na to? Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Gość: 997 lub 112 Odnośnik do odpowiedzi
gamoń Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 17 minut temu, Gostek napisał: Jak widzę - gdy nie macie się o co posprzeczać, to posprzeczacie się o mnie. Sprzeczka ważniejsza co wszystkiego innego? To działanie zgodne z zasadą: "dziel i rządź". Z tego co udało mi się dowiedzieć o Ińsku - dotychczas się ta metoda sprawdzała. Może więc i tym razem się uda. Jak wspomniałem wcześniej: nie startuję, ale chętnie pomogę. Mogę zaproponować np. organizację i przeprowadzenie debaty kandydatów na Burmistrza. Zapewniam, że wcześniej sam się postaram dobrze przygotować, a sama debata będzie miała na celu: odsiać ziarno od plew :-) O część pytań poproszę Mieszkańców np. w formie maila, bo coś mi mówi, że ewentualne pytania na PW (nawet nie wiem czy PW na tym forum funkcjonuje) ktoś z kandydatów może znać przed debatą :-P Faworytów u Was nie mam. Wszystkich potraktuję równo. Możliwość podjęcia próby wdeptania elity Ińska w ziemię będzie wystarczającą nagrodą za ten spektakl ;-) Co Wy na to? Słuchaj no ty narcyzie zapyziały ! Debatę to możesz zorganizować sobie ze swoją starą i swoim psem. Tu już mamy wszystko poukładane i czekamy na 11 listopada wiadomego roku ! Spadaj więc ze swoimi debatami ewentualnie możesz podebatować tutaj z niejakim Olo. On jest murowanym kandydatem na burka bo ma fantasmagorie takie jak ty "debaciarzu" ?? Porechoczemy troszkę tu na dobranoc.Dawaj otwieraj debatę... Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Pierwszy sukces debaty już jest. Ujawniamy pierwszego tchórza. Czy inni kandydaci też dostaną sraczki? Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 17 minut temu, Gostek napisał: Pierwszy sukces debaty już jest. Ujawniamy pierwszego tchórza. Czy inni kandydaci też dostaną sraczki? ty pierwszy sraczki dostałeś uzdrowicielu za dyche Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Kto i co dostał zostawmy ocenie Mieszkańców. To była mała próbka tego co mogę zrobić kandydatom :-) Porechotaliśmy zgodnie z życzeniem, a teraz czas spać. Dobranoc. Odnośnik do odpowiedzi
gęba Napisano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Godzinę temu, gość napisał: Właśnie, Tomczyk z resztą Storkowa zgodził się na przejazd wanienek przez wioskę, ale żwirki miały wyremontować im drogę. Jeszcze nie wbili szpadla a już z*********+ją jeden za drugim i też do Ińska i na Ciemnik lub Chociwel ! Kto zezwolił im pomykać przez Ińsko ? Gdzie nasze "pały", obok nich hałasują jak jadą ? Właśnie dlaczego Tomczyk radny ze Storkowa siedzi cicho i nie grzmi z powodu jeżdżących łódek ze żwirem? Czyżby coś dostał od żwirowni za zamknięcie gęby? Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Gamonie zaczęli obradować ...chrząkają pokasłują i udają mądrych...a ni w ząb nie rozumieją co mają przed nosem....jak ma być w gminie lepiej jak rządzą takie matołki....nauczyli się garniturki zakładać i fryzurki stylowe robić....ręce opadają.... Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Olo - a czego się spodziewałeś? Przebłysku geniuszu? Lektura forum powinna być dla nich lekturą obowiązkową. Niech wiedzą jaki jest odbiór społeczny ich poczynań i jakie oczekiwania. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Tak, tak ..."odbiór społeczny". Olo i.....Olo jako gostek ?! Ot i całe społeczeństwo. Trzy max cztery osoby tu piszące, to wybacz Olo, nie jest społeczność cała ! Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Cała reszta zadowolona? To nie musicie się martwić wyborami. Skoro wszyscy zadowoleni to reelekcja zapewniona. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2017 26 minut temu, Gostek napisał: Cała reszta zadowolona? To nie musicie się martwić wyborami. Skoro wszyscy zadowoleni to reelekcja zapewniona. A spodziewasz się "dyskutancie" i "debaciarzu" ,że będzie inaczej ? Jeżeli już to kosmetyczne, nieistotne zmiany ?! Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2017 To skąd te nerwy? A dla Ińska to katastrofa. Kolejne lata zmarnowane. No chyba, że nasze ględzenie Wam się znudzi i na złość nam wreszczie coś sensownego zrobicie. Tego ostatniego wszystkim nam życzę :-) Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Trzeba było być na sesji.Ważne inwestycje(stacja paliw,wieża widokowa,pływajace molo) mogą być realizowane wiosną.Jak mówi przysłowie:lepiej późno niz wcale. Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Wczoraj mówili, że jutro, a jutro powiedzą, że pojutrze. Nie ma sensu obiecywanie czegoś na co się nie ma praktycznie wpływu. Żadnej z tych inwestycji nie realizuje Burmistrz/Miasto, więc te deklaracje są warte tyle co zeszłoroczny śnieg. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Czyli cztery lata rządzili a wstęgi przecinać będą za pięć 12 przed wyborami....no i wciskać wieśniakom że przecież tak wspaniale jest...otóż nie jest i nic już się nie zmieni.. a mieszkańcy nie głupi i oszukać się nie dadzą... Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi