mieszkaniec Napisano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2019 6 godzin temu, byłem w Ińsku napisał: Trochę lipa z tym Waszym molo. Dla dzieci - ok, ale dorośli nie mają gdzie popływać. Z jednej strony - krzaczory, a z drugiej motorówki. Pod molem przepłynąć strach, a właściwie się nie da. Fajnie, że rośnie konkurencja na plaży w zakresie jedzenia. Może pomyślicie też o kibelkach? Winda na wieżę już się najeździła? Wywalono tyle szmalu, a na monitoring zabrakło? Przecież to molo już się rozpada... Może deski są zaimpregnowane dobrze, ale w niektórych miejscach barierki latają tak jakby ktoś je kopał albo co najmniej próbował wyrwać. Pójdziesz z dzieckiem i jak to dziecko robi oprze się o te barierki i wpadnie razem z nimi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lenie gminne Napisano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 18 godzin temu, mieszkaniec napisał: Przecież to molo już się rozpada... Może deski są zaimpregnowane dobrze, ale w niektórych miejscach barierki latają tak jakby ktoś je kopał albo co najmniej próbował wyrwać. Pójdziesz z dzieckiem i jak to dziecko robi oprze się o te barierki i wpadnie razem z nimi. Bo fajnie było krytykować poprzedników a samemu nie mieć zdolności zarządzania. Ta władza wyprzeda cały majątek gminny w jakim stanie muszą być finanse gminy i jakie zadłużenie. Wszystko co po łebkach zrobili na "pokaz" idzie w ruinę. Wieża, molo,droga. Wszystko to nie robiła gmina tylko inne instytucje. Zatem łatwo przyszło łatwo poszło. Jak pisałem że po sezonie ta lipa się rozsypie to mnie w kleszcze brano. A tu patrzcie! Wieża ruina, molo ruina droga wojewódzka zaraz będzie w ruinie bo żwirki jeden za drugim jeżdżą bo gmina nic nie robi. Rusz się zapasiony tłuszczem burmistrzu, przewodniczący zróbcie porządek bo kiedyś to dureń jeden z drugim stał i liczył. Teraz udaje że nic nie widzi. Czemu teraz Kaziu z okna nie nagrywa ile przy rondzie wanienek przejeżdża. Przydajcie się na coś lenie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 4 godziny temu, lenie gminne napisał: Bo fajnie było krytykować poprzedników a samemu nie mieć zdolności zarządzania. Ta władza wyprzeda cały majątek gminny w jakim stanie muszą być finanse gminy i jakie zadłużenie. Wszystko co po łebkach zrobili na "pokaz" idzie w ruinę. Wieża, molo,droga. Wszystko to nie robiła gmina tylko inne instytucje. Zatem łatwo przyszło łatwo poszło. Jak pisałem że po sezonie ta lipa się rozsypie to mnie w kleszcze brano. A tu patrzcie! Wieża ruina, molo ruina droga wojewódzka zaraz będzie w ruinie bo żwirki jeden za drugim jeżdżą bo gmina nic nie robi. Rusz się zapasiony tłuszczem burmistrzu, przewodniczący zróbcie porządek bo kiedyś to dureń jeden z drugim stał i liczył. Teraz udaje że nic nie widzi. Czemu teraz Kaziu z okna nie nagrywa ile przy rondzie wanienek przejeżdża. Przydajcie się na coś lenie. Co ty sie probujesz wyslugiwac innymi? Sam sie wez za robote i policz wanienki. Do rozkazywania to kazdy glupek jest pierwszy a do roboty to tylko burmistrz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Godzinę temu, gosc napisał: Co ty sie probujesz wyslugiwac innymi? Sam sie wez za robote i policz wanienki. Do rozkazywania to kazdy glupek jest pierwszy a do roboty to tylko burmistrz. Jasne, jasne... Burmistrz taki cwany, że cudze zasługi sobie przypisywał podczas wyborów. Niech się lepiej pochwali co z powiększeniem granic. Jak sam wzniośle pisał na fb: To kiedy te miliony zobaczymy Panie Burmistrzu? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 41 minut temu, gość napisał: Jasne, jasne... Burmistrz taki cwany, że cudze zasługi sobie przypisywał podczas wyborów. Niech się lepiej pochwali co z powiększeniem granic. Jak sam wzniośle pisał na fb: To kiedy te miliony zobaczymy Panie Burmistrzu? No na pewno nie w 2020 bo decyzja Ministerstwa jest negatywna, ale tym Burmistrz nie raczył się pochwalic Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lol Napisano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 http://stargard.naszemiasto.pl/artykul/insko-winda-na-wiezy-widokowej-nadal-jest-nieczynna,7268599,artgal,t,id,tm.html Gmina wzięła na barki wieżę i molo....ledwo oddane do użytku wszystko się sypie...taki to prezent Rzepy dla ćwoków z wiochy ha ha ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
monitoring Napisano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Czego się spodziewałeś. Jak można taki obiekt zrobić bez monitoringu. Nastepnym razem ktoś rzuci kamieniem i też będzie kicha. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 1 godzinę temu, monitoring napisał: Czego się spodziewałeś. Jak można taki obiekt zrobić bez monitoringu. Nastepnym razem ktoś rzuci kamieniem i też będzie kicha. To samo jest z pływającym mostem. Barierki za chwilę odpadną. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Godzinę temu, gość napisał: To samo jest z pływającym mostem. Barierki za chwilę odpadną. Godzinę temu, gość napisał: To samo jest z pływającym mostem. Barierki za chwilę odpadną. Byłem oglądałem molo, jest ok ! Co wy chcecie tyfusy plamiste, przywalacie się do bele czego ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 3 godziny temu, gość napisał: Byłem oglądałem molo, jest ok ! Co wy chcecie tyfusy plamiste, przywalacie się do bele czego ! To załóż teleskopy wolne od władzy PSLGBT.....na pewno przejrzysz na oczy! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 42 minut temu, hahaha napisał: To załóż teleskopy wolne od władzy PSLGBT.....na pewno przejrzysz na oczy! Ciekawe co bedziesz pisal jesienia jak psl i pis bedzie w koalicji? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 14 godzin temu, Gosc napisał: Ciekawe co bedziesz pisal jesienia jak psl i pis bedzie w koalicji? Zrzucę się z ińskiego molo. Bo to team nie do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2019 O 25.07.2019 o 10:10, niestety napisał: Zrzucę się z ińskiego molo. Bo to team nie do przyjęcia. Nie musisz z molo. Ińsko dzisiaj spłynęło do Iny😆 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kto rządzi Napisano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2019 Niektórzy wynajmujący powinni chyba zakupić kosze na śmieci. Bo worki ze śmieciami tuż przy bramie przy głównej alei przy plaży nie przystoi. Ci ludzie to chyba jacyś koczujący cyganie albo Rumuni. Kto przyjął te domki skoro jeszcze trwa tam budowa? Co to za układ! Jeszcze raz pytam gdzie kosze na śmieci na odpowiednią ilość domków i ludzi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi