pływaczka Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Do kompetencji rady gminy należy coroczne uchwalenie wykazu kąpielisk na terenie gminy. - wykorzystywany przez dużą liczbę osób kąpiących się, określoną w uchwale rady gminy w sprawie wykazu kąpielisk, pod warunkiem że w stosunku do tego kąpieliska nie wydano stałego zakazu kąpieli. Pytam więc czy w Ińsku są 2 kąpieliska czy też spadek po Zimnickim stanowi jego prywatny folwark wykorzystywany przez mieszkańców bez żadnych zabezpieczeń.Nie ma tam także tablicy zakazującej kąpieli.Wynika z tego,że można się kapać w dowolnym miejscu jeziora bo nie obowiązują żadne zasady związane z bezpieczeństwem.Lament zaczyna się dopiero po wypadku utonięcia.Lokalni gospodarze powinni rozwiązać prawnie ten niebezpieczny precedens. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Droga pływaczko tabliczki są notorycznie zrywane, a miejscem strzeżonym w okresie letnim jest nie kąpielisko a miejsce wykorzystywane do kąpieli Plaża Miejska w Ińsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 To mi odpowiedź godna tej władzy?pływaczka o konkrtnym problemie bo faktem jest że koło Zimnickich jest dzika plaża w centrum miasta....a ten tu Amerykę odkrył że plaża miejska to gminne kąpielisko.... typowy ułomek!? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Olo barani łbie widać, że nic nie wiesz. Tabliczka obok tzw. Stachowiaka czyli małej "plaży" wisi i jest napisane: Zakaz kąpieli - niestrzeżone i podane są telefony alarmowe. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Ja nie widzę? Wszystko widzę ....codziennie widzę urzędników gminy wychodzących przed czasem z pracy.....obijających się bezrobotnych chowających się za drzewami bo nikt nie ma nad nimi kontroli.....szkoła w ruinie.....kopalnia za pasem.....dziura na dziurze w każdej drodze w całej gminie... zarośnięte krzaczorami wszystkie drogi wjazdowe do gminy....przychodnia widmo....cytując platfusa Sienkiewicza"h** d*** i kamieni kupa" brakuje "sowy" i ośmiorniczek ale wy macie Deca i Pomidora....hejka?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
koło Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Olo ty gminy podpierdalaczu weź kolo i pierdolnij się w czoło Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 tym sam jesteś krzaczor, nic nie jest zarośnięte i chyba sam wychodzisz przed czasem z pracy a twojej upragnionej kopalni i tak nie będzie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pływaczaka Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 26 minut temu, koło napisał: Olo ty gminy podpierdalaczu weź kolo i pierdolnij się w czoło Brawo Olo jak oni ciebie kochają za bystrość umysłu.Tak trzymaj bo im zwieracze puszczają.Gminne ciecie krzaki uważają za drzewa a dziury w drodze za ser.No cóż lato pokaże czy jest tak kolorowo jak chciał Zimnicki.Czas jednak ich usunąć z łatwych,darmowych koryt.Niech idą na szczaw bo do reszty rozpieprzą tę gminę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Moje oczy i uszy to Ty zapamiętaj to sobie buraku...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 19 minut temu, Olo napisał: Moje oczy i uszy to Ty zapamiętaj to sobie buraku...... Naloz sobie wiecej smalcu na glowe , bys lepiej wiagal informacje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 olo ty jesteś nie oczami i uszami a odbytem tej gminy co chce żwirowni nikt już się nie nabierze na twój "sprzeciw" twój plan i tak nie wypali i nie będziesz miał fuchy na żwirowni Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Się okaże?z palcem w odbycie i smalcem zostanie Ińsko Razem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 No co dupki zatkało was...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Roman Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Olo napisał: No co dupki zatkało was...... Może szkoda komentować. Zabierz sie za swoją robotę. Albo zajmij sie sprawa gminy porządnie a nie tylko z ukrycia, na forum. Szczekać zza płotu to każdy kundel potrafi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Ale ty do władzy nic nie masz.....jest dla ciebie wzorcowa.....więc nie ma co liczyć że kiedykolwiek dasz głos..ani przed płotem ani za płotem.....twoja domena to trwać byle do wyborów.....? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Radek Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 OLO tobie to chyba stara nie daje.bo masz takie problemy ze spać się chce Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do Olo Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Olo widzi to czego pisząca tu władza nie chce widzieć ale wiem że piszą tu ludzie z zagtanicy ktorzy w d**** mają nasze życie tu na miejscu. Zatem brawo Olo , brawo twój wysiłek bo wielu to forum przegląda i czyta. Nikogo nie obchodzi z kim Olo śpi i czy ktoś daje. Ważne że pisze to co ludzie widzą. Tak trzymaj chłopie i zlewaj na liżących d*** władzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jojo Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Nie ma z kim baran pisać to sam ze sobą dyskutuje ! Taki masz posłuch z tymi wymyślonymi problemami ! Obecna władza jest cool ! Najlepsza z dotychczas wybieranych ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
riposta Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 A ty swoje! Skoro pisze sam ze sobą to dlaczego ty tu piszesz? A może ty to Olo? Może to sam ze sobą piszesz? Zastanów się szpiclu niemiecki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Olo to olo tamto a ja mam w d**** olo. Niech się burak razem ze swoją świtą z "Ińsko Idioci XXI w." ogarnie w końcu. Olo jest burmistrzem czy liwak??? Jak tak czytam te wasze pierdoły to wyobrażam sobie ile dobrego dla gminy można by było zrobić. A już zwłaszcza w sprawie kopalni, dlatego może zewrzyjcie tłuste dupska i przestańcie udawać dewotki bo tego się już zwyczajnie czytać nie da... DO OLO - w********** stąd bo te trepy bez ciebie nie mają życia. A przez to nie można tutaj normalnej dyskusji prowadzić... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Roman Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 33 minut temu, jojo napisał: Nie ma z kim baran pisać to sam ze sobą dyskutuje ! Taki masz posłuch z tymi wymyślonymi problemami ! Obecna władza jest cool ! Najlepsza z dotychczas wybieranych ! Cieżko mi porównać czy mamy najlepsza władze od lat. Ale jesli to co teraz jest, jest dla ciebie najlepsze to: a) prawdopodobnie nie masz pojęcia jak duzo zależy od władzy, b) prawdopodobnie nie masz pojęcia jak wyglada dobrze zarządzane miasto, c) albo jesteś władza albo kompletnym ignorantem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Godzinę temu, jojo napisał: Nie ma z kim baran pisać to sam ze sobą dyskutuje ! Taki masz posłuch z tymi wymyślonymi problemami ! Obecna władza jest cool ! Najlepsza z dotychczas wybieranych ! chyba kupy nie robiłeś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Gość napisał: Olo to olo tamto a ja mam w d**** olo. Niech się burak razem ze swoją świtą z "Ińsko Idioci XXI w." ogarnie w końcu. Olo jest burmistrzem czy liwak??? Jak tak czytam te wasze pierdoły to wyobrażam sobie ile dobrego dla gminy można by było zrobić. A już zwłaszcza w sprawie kopalni, dlatego może zewrzyjcie tłuste dupska i przestańcie udawać dewotki bo tego się już zwyczajnie czytać nie da... DO OLO - w********** stąd bo te trepy bez ciebie nie mają życia. A przez to nie można tutaj normalnej dyskusji prowadzić... Całkowicie się z Tobą zgadzam........... 1 godzinę temu, Roman napisał: Cieżko mi porównać czy mamy najlepsza władze od lat. Ale jesli to co teraz jest, jest dla ciebie najlepsze to: a) prawdopodobnie nie masz pojęcia jak duzo zależy od władzy, b) prawdopodobnie nie masz pojęcia jak wyglada dobrze zarządzane miasto, c) albo jesteś władza albo kompletnym ignorantem. A z tym jeszcze bardziej.......Taka inteligencja i potencjał tkwi w mieszkańcach a tacy idioci nami rządzą...........smutek mnie ogarnął.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jojo Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 11 minut temu, Olo napisał: Całkowicie się z Tobą zgadzam........... A z tym jeszcze bardziej.......Taka inteligencja i potencjał tkwi w mieszkańcach a tacy idioci nami rządzą...........smutek mnie ogarnął.... Nie zes+raj się w majty z tego smutku, gminny ignorancie !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kupka Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 wystarczy że całe Ińsko osrane. Daj sobie na luz idioto i pisz o problemach gminnych. Nie możesz? Jasne bo masz o nich zielone pojęcie. No widzisz jak się posrałeś?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi