Gość Napisano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 A sie komus moze podba ta laska Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 O 9.02.2016o13:25, Gość napisał: Jeszcze tego brakuje żeby te palanty się rozmnażały jak króliki. Już wystarczy że oni reprezentują "matołkomanię". A te dzieci "wybrane" to takie nieszczęścia jak "nowa władza". To istne dzieci kukurydzy panie jak z tego filmu dzieci kukurydzy Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 5 godzin temu, as napisał: Im już nic nie pomoże.Iza pożal się boże ,jeszcze wbije dodatkowy ćwiek do trumny gminy.Wzmocni nieróbstwo w gminie na poczet donosicielstwa.Dlatego Szafran z Liwakiem tak zabiegają o nią. Liwak wszystkie decyzję związane z przyszłością gminy konsultuje z Iza tak pani Iza wszędzie się tym chwali. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 9 minut temu, Gość napisał: Liwak wszystkie decyzję związane z przyszłością gminy konsultuje z Iza tak pani Iza wszędzie się tym chwali. Ona będzie pełnić rolę podsłuchu w urzędzie bo blokady komputerów to zamalo dla liwaka. Ona zawsze w dupe kupczynskim wchodziła to czego można się po niej spodziewać. Odnośnik do odpowiedzi
Kant Napisano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Co tak cicho o Michałku -nikt nic nie pisze jak kombinuje. Ostatnio imprezował na trzydziestce Asi M tej z kina.Tak się nawalił że rękę złamał.Najgorsze to ze dopiero pojechał do szpitala na drugi dzień aby wszystko odparowało i wykazał ze wypadek stał sie w domu.Inaczej odszkodowania by nie było.Taka cisza w tym temacie na Cafe. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 7 minut temu, Kant napisał: Co tak cicho o Michałku -nikt nic nie pisze jak kombinuje. Ostatnio imprezował na trzydziestce Asi M tej z kina.Tak się nawalił że rękę złamał.Najgorsze to ze dopiero pojechał do szpitala na drugi dzień aby wszystko odparowało i wykazał ze wypadek stał sie w domu.Inaczej odszkodowania by nie było.Taka cisza w tym temacie na Cafe. A co mnie Michał obchodzi? Co to mój kolega, czy co? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 On nie sobie zlamie nawet małego co mi do tego Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Kant jak zwykle posiadasz błędne informacje bo ja byłem na tych urodzinach i go tam nie było. Zajmij się swoimi rękoma Odnośnik do odpowiedzi
Kant Napisano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Prawda boli .Michał kombinuje .Wypadek chce zaliczyć ze był w domu na trzezwo,walczy o odszkodowanie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 gówno wiesz kancie Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 kant kantuje publikę dokładnie tak samo jak jego wieża Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 O 6.12.2015o16:35, Gość napisał: Olo ma rację, w Ińsku nadal brak gospodarza krzykacze dorwali się do kasy bo tylko o to chodziło ! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Jak tam łapa Michała gdzie, odszkodowanie już jest pewnie w pracy złamał jak walił w klawiaturę he he he Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 A jak sie miewa Olo, wyszedł juz z szoku po haniebnym wybryku wieży? Odnośnik do odpowiedzi
zosia Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Olo knuje z Terenią jak bocznym torem żwirownię w Ińsku usadowić Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 8 minut temu, zosia napisał: Olo knuje z Terenią jak bocznym torem żwirownię w Ińsku usadowić Ooooooooooo to prawda, to prawda! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 niech sobie robi z Teresą co chce nic mnie to nie obchodzi Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 5 minut temu, zosia napisał: Widocznie jak pisano w artykule nasza radna nadal widzi swój własny interes w kopalni Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 ona poza sobą niczego innego nie widzi, wszystko garnie do siebie Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 25 minut temu, Gość napisał: ona poza sobą niczego innego nie widzi, wszystko garnie do siebie Przestań snuć tu cienkie kawałki że Olo z wieżą nadają na tych samych falach. Byłem i jestem przeciwnikiem żwirowni. Ale wiem że to nie wieża ją uruchomi tylko Jacek, Michał i Włodek. Nawet przy sprzeciwie Zbyszka Mazurka. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Olo nie sciemniaj, wszyscy wiedza kto chce otworzyć w Ińsku żwirowe eldorado, a ty jestes piewcą geniuszu tereski. Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Nie dawno mazurek rów lizał Andrzejowi ,był za żwirownią pierwszy,nic mu nie przeszkadzało a teraz odwrót.Jego działanie jest do czasu.Ten artykuł też zamieścił dla odwrócenia uwagi z powodu nieudolności jaka w gminie panuje.Zamiast kasy szukać to bzdurami się zajmuje.Świetlice dla Czertynia obiecał a ten Burak ze Ściennego drogę przez sołectwo.Ludzi otumanił i nici z tego.Droga jak by była przejęta przez gminę to już można było by wniosek składać.Tak to wyszła kupa . Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 5 minut temu, Mieszkanka napisał: Nie dawno mazurek rów lizał Andrzejowi ,był za żwirownią pierwszy,nic mu nie przeszkadzało a teraz odwrót.Jego działanie jest do czasu.Ten artykuł też zamieścił dla odwrócenia uwagi z powodu nieudolności jaka w gminie panuje.Zamiast kasy szukać to bzdurami się zajmuje.Świetlice dla Czertynia obiecał a ten Burak ze Ściennego drogę przez sołectwo.Ludzi otumanił i nici z tego.Droga jak by była przejęta przez gminę to już można było by wniosek składać.Tak to wyszła kupa . Ty jestes głupia tak samo jak twoja tereska Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 14 minut temu, Gość napisał: Olo nie sciemniaj, wszyscy wiedza kto chce otworzyć w Ińsku żwirowe eldorado, a ty jestes piewcą geniuszu tereski. Kto chce doprowadzić do ostatecznego werdyktu w sądzie ja czy wy? Ja robie co do mnie należy i nie przyłożyłem ręki do żwirowni za to ty jesteś upaprany w niewiedzę i kompromitujesz się.Nie ważne kto chce ważne kto doprowadzi do powstania kopalni. Będzie to jacek wacek i pan kracek. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi