Skocz do zawartości

Władza - LiwSzaKup 3×NIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

38 minut temu, Gość napisał:

Olo tak kadzisz Włodkowi, proponuję powołać KOMITET WYBORCZY NA BURMISTRZA IŃSKA -WŁODKA SZ.

Na pewno Włodek będzie lepszym burmistrzem od ciebie patałachu.

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Gość napisał:

Na pewno Włodek będzie lepszym burmistrzem od ciebie patałachu.

2 godziny temu, Gość napisał:

Olo tak kadzisz Włodkowi, proponuję powołać KOMITET WYBORCZY NA BURMISTRZA IŃSKA -WŁODKA SZ.

to jeden i ten sam psychicznie chory dupek

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Gość napisał:

Nikomu nie kadzę i nie mam zamiaru....ale twojej teorii prostej jak budowa cepa nie da się zgiąć....Mam nadzieję że zeżre cię ta zawiść i nienawiść.....Nie możesz ścierpieć jego sukcesu i znaczenia w rządzeniu i krew cię zalewa....Taki stan psychiczny nie nadający się do leczenia.....Nie rób kampanii wyborczej bo nawet nie znasz daty kolejnych wyborów....Jak ci żal że Włodek rządzi to śliń się do woli....Pozdrawiam psychola...............

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Olo napisał:

Nikomu nie kadzę i nie mam zamiaru....ale twojej teorii prostej jak budowa cepa nie da się zgiąć....Mam nadzieję że zeżre cię ta zawiść i nienawiść.....Nie możesz ścierpieć jego sukcesu i znaczenia w rządzeniu i krew cię zalewa....Taki stan psychiczny nie nadający się do leczenia.....Nie rób kampanii wyborczej bo nawet nie znasz daty kolejnych wyborów....Jak ci żal że Włodek rządzi to śliń się do woli....Pozdrawiam psychola...............

Olo ciśnienie nie wytrzymał a taki wyluzowany a taki amerykański.Co Ci Olo jest.może mundurek z szafy założysz.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Gość napisał:

Oczywiście że Ty.

Wiesz że zabijesz się o własną nienawiść? Czekam kiedy takie k**** w********* w kosmos. Wiesz że ta chwila nastąpi wcześniej czy później pampersie.

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Gość napisał:

Tfu baumawanie.

pogubiłem się w tych waszych wszystkich wpisach , czy to Szafran się odgraża ? jakie to beznadziejne , poszukaj sobie chłopie innego forum na twoje wulgaryzmy

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Gość napisał:

pogubiłem się w tych waszych wszystkich wpisach , czy to Szafran się odgraża ? jakie to beznadziejne , poszukaj sobie chłopie innego forum na twoje wulgaryzmy

od szafrana sie odczepcie, on ma wasze rzygowiny w głębokim powazaniu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Gość napisał:

Tfu baumwanie. 

Odnośnik do odpowiedzi

Drugi raz z rzędu burmistrz Nowogardu nie otrzymał od radnych absolutorium, czyli nie podjęli oni uchwały potwierdzającej prawidłowe realizowanie budżetu gminy.

Co z iński burkiem? Radni maja jaja czy tylko worki?

Odnośnik do odpowiedzi
O Saturday, February 13, 2016o21:28, Gość napisał:

Liwak jest dobrym burmistrzem tylko otacza się nie tymi ludzmi co trzeba , vice ciagnie go na dno bo opinia publiczna go zupelnie nie akceptuje, i jezeli go nie zmieni i bedzie twierdzil ze jemu pasuje to powieli los pana Racinowskiego ktory upieral sie przy Czubkowskim. Panie BurmistrZu daj pan temu chlopcu inna posade adekwatna do jego wieku i doswiadczenia lepszym byloby dac Te funkce Panu Paluchowi przynajmniej ogarnalby pracownikow co niektorych w gminie. Z calym szacunkiem do pana ale ta decyzja byla malo przemyslana, niech pan sie gleboko zastanowi

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Gość napisał:

Liwak jest dobrym burmistrzem tylko otacza się nie tymi ludzmi co trzeba , vice ciagnie go na dno bo opinia publiczna go zupelnie nie akceptuje, i jezeli go nie zmieni i bedzie twierdzil ze jemu pasuje to powieli los pana Racinowskiego ktory upieral sie przy Czubkowskim. Panie BurmistrZu daj pan temu chlopcu inna posade adekwatna do jego wieku i doswiadczenia lepszym byloby dac Te funkce Panu Paluchowi przynajmniej ogarnalby pracownikow co niektorych w gminie. Z calym szacunkiem do pana ale ta decyzja byla malo przemyslana, niech pan sie gleboko zastanowi

Coś nie bardzo jesteś poinformowany, paluch nie stracił stołka, siedzi tam gdzie siedział, przy tym samym komputerze i biurku, zarabia więcej niż Michał, więc o co ci chodzi?

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Gość napisał:

Niestety to prawda Michał jest kulą u Jacka nogi i ciągnie go na dno! Jak już Jacek chciał mu się zrewanzowac za pomoc w wyborach mógł stworzyć dlaczego niego etat od spraw niepotrzebnych i dać biuro gdzieś w piwnicy urzędu żeby ludzi nie drażnil Michał swoją podstawą i lenistwem 

Odnośnik do odpowiedzi

To nie chodzi o to czy Pan Paluch zarabia wiecej czy mniej, chodzi o to ze burmistrz popelnil wielki blad powolujac  tak mloda osobe na to stanowisko ktora absolutnie nie jest szanowana przez pracownikow ani powaznie traktowana przez mieszkancow, do tego odnoszac się do wpisu powyzej ciagnie na dno burmistrza i jezeli burmistrz nie otworzy oczu przegra przez to wybory, bo ja i moja rodzina napewno na niego nie zaglosujemy jeżeli ten młody dalej będzie pelnil funkcje vice i to nie jest tylko  moje zdanie,  z kim by nie stanal na ulicy w Insku to wszyscy mówią to samo. Przykre ale prawdziwe ja do tego chlopca nic nie mam ale to nie jest jeszcze jego czas ani jego miejsce.

Odnośnik do odpowiedzi

Niech Liwak spyta swoich radnych co o tym myślą bo śmieją się za jego plecami, Michał myśli majac bardzo duże mniemanie o sobie że wszyscy go lubią a tak naprawdę mają niezłą polewkę Skonieczko to się nawet wypowiadać w tej kwestii nie chce, a Michał myśli że jak z kimś brudzia wypił to już jego super kolega

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Gość napisał:

Niech Liwak spyta swoich radnych co o tym myślą bo śmieją się za jego plecami, Michał myśli majac bardzo duże mniemanie o sobie że wszyscy go lubią a tak naprawdę mają niezłą polewkę Skonieczko to się nawet wypowiadać w tej kwestii nie chce, a Michał myśli że jak z kimś brudzia wypił to już jego super kolega

Zgadza się wszystko ludzie do nie lubią podwładni też bo jest aroganckim zadufanym w sobie bucem i nikt poważny nie będzie go szanował Jacek musi znaleźć jakieś wyjście z tej sytuacji i znaleźć mu jakiś etat na zapchaj gębę chociaż w kinie żeby siedział jak kiedyś Kaziu Dec 

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...