Rybka Napisano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Restauracja Srebrna Rybka ma zaszczyt zaprosić wszystkich zainteresowanych dnia 19.02.2011 od godz. 21.00 na Zabawę Dancingową Muzyka minionych lat. Zaśpiewają na żywo Natalia i Michał. Wstęp wolnyRezerwacja stolików:E - mail: [email protected]Tel. 91 3925544Kom.: 0796631751 Odnośnik do odpowiedzi
gaga Napisano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No świetnie coś się w tej kulturze jednak dzieje.Brawo Edyta hity minionych lat to dobry pomysł.Były świetne,ta młodzież teraz słucha bele czego byleby głośno.Kto to ta Natalia i Michał i skąd? Możesz coś więcej zdradzić? :D Odnośnik do odpowiedzi
Rybka Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Jest to dwoje młodych ludzi z Ińska. Wykonują utwory taki wokalistów i zespołów jak: Połomski, Krawczyk, Rodowicz, Rynkowski, Jantar, Frąckowiak, Laskowski, Lady Pank, Maanam, Budka Suflera, Boys, Top One, VOX, Boney M, Modern Talking, Vegaboys, Brathanki czy Golec uOrkiestra oraz wiele innych Odnośnik do odpowiedzi
Tancerz Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Skoro to nasz iński skarb to należy podać ich nazwiska.Trzeba propagować młodych ludzi którzy taką muzykę kultywują.I jeszcze mam pytanie jak się zarezerwuje stolik to można coś też zakupić do jedzenia i picia?No i czy normalnie można tańczyć?Bo rozumiem ,że słuchanie tej muzyki to wolny wstęp ale przy stoliku to można trochę więcej oczywiście za odpłatnością. Odnośnik do odpowiedzi
Rybka Napisano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Oczywiście, że można tańczyć przecież po to są dancingi, a repertuar dobrali tak by zapewnić miłą zabawę . Napoje zwykłe jak i te z procentami przy barze, a jeżeli chodzi o jedzonko trzeba dać wcześniej znak telefonicznie żeby zostało uszykowane na chwilę przed dancingiem . Rezerwacja stolików i wstęp są bezpłatne. Odnośnik do odpowiedzi
Tabu Napisano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Mam prośbę czy Rybka mogła by zdać relację jak było ?Bo to nawet z opisu ludzie biorą zachętę do pójścia na balety.A jeszcze dzień kobiet przed nami i ostatki.Pozdrawiam Cię Edyta. Odnośnik do odpowiedzi
Rybka Napisano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Zabawa była bardzo udana. Były zajęte wszystkie stoliki najwytrwalsi bawili się do 4. Natalia Małachowska i Michał Kupczyński dali sobie bardzo dobrze radę mówili, że jeden z gości zaproponował im już śpiewanie na weselu. Mamy plany zrobić jeszcze z nimi ostatki z możliwością konsumpcji. O następnym dancingu informacje ukazywać się będą na bieżąco. Odnośnik do odpowiedzi
Lolek Napisano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 No i świetnie tak powinno być.Ludzie powinni się bawić choćby raz na jakiś czas to dobre na wszystko zwłaszcza na psychikę.No,no ten Michał to ma wiele zalet jak widzę.Według mnie polityka i kultura jak najbardziej może iść w parze.Chociaż jeden normalny lokal zaczął działać.Pozdrowionka :D Odnośnik do odpowiedzi
Tabu Napisano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Pani Edyto też uważam ,że ludzie powinni się bawić tak jak napisał mój przedmówca.Tym bardziej ,że i ferie i karnawał trwa a niedługo się kończy.Ostatki w Srebrnej Rybce to od dawna była tradycja i niech taką zostanie.To miejsce jest magiczne i takim powinno pozostać.To historia Ińska.Dziękuję ,że Pani opisała na moją prośbę przebieg zabawy.To miłe z Pani strony i świadczy o szacunku dla klienta. ;) Odnośnik do odpowiedzi
Rybka Napisano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Restauracja "Srebrna Rybka" zaprasza dnia 05.03.2011 od godz. 21.00 na Dancing "Ostatki i Dzień Kobiet"Muzyka minionych latZaśpiewają na żywoNatalia i MichałWstęp 5 złZamówienie konsumpcji na Dancing oraz BEZPŁATNA rezerwacja stolików pod numerami:Kom.: 0796631751Tel.: 913925544 Odnośnik do odpowiedzi
szczupak Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Jak wszystko dobrze pójdzie wskoczę do was na ostatki!Muza była ok jak szedłem wtedy koło rybki.Wiary ile było nie wiem to i nie powiem ale Michał i Ta dzieweczka ostro jechali.Mają cholery talent. :D Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 No, no nie wiedziałam, że Michał śpiewa. Sama z ciekawości w sobotę wyskoczę może się i rozerwę przy okazji. Odnośnik do odpowiedzi
kuku Napisano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 To co bawimy się jutro na ostatki????Mam nadzieję na super ekstra hiper balety. :) Odnośnik do odpowiedzi
Tancerz Napisano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Zabawa była huczna ,ostatki były udane elyty się wybawiły co niemiara.Wszyscy wywijali jak cholera.To by świadczyło ,że lubimy i chcemy się bawić.A ,że stać nie wielu na balangi to co innego.Ja tam grosze wysupłałem i bawiłem się nieźle ,żeby nie powiedzieć rubasznie.I stwierdzam , że Pan Szafran ma poczucie humoru i lubi tańczyć .To się chwali. Odnośnik do odpowiedzi
kaczka Napisano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Kto tu mówi, że nie ma humoru tylko on mi troszku Krysię przypomina na sesjach. Niby mówi a takie bzdety, że boki zrywać. Odnośnik do odpowiedzi
bladiet Napisano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Zabawa byla huczna ,ostatki byly udane elyty sie wybawily co niemiara.Wszyscy wywijali jak cholera.To by swiadczylo ,ze lubimy i chcemy sie bawic.A ,ze stac nie wielu na balangi to co innego.Ja tam grosze wysuplalem i bawilem sie niezle ,zeby nie powiedziec rubasznie.I stwierdzam , ze Pan Szafran ma poczucie humoru i lubi tanczyc .To sie chwali. !!!!!!!!!!!!!!:( Odnośnik do odpowiedzi
Rybka Napisano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Restauracja "Srebrna Rybka" zaprasza dnia 30.04.2011 od godz. 21.00 na DancingMajówkaMuzyka minionych latZaśpiewają na żywoNatalia i MichałWstęp BEZPŁATNYZamówienie konsumpcji na Dancing oraz BEZPŁATNA rezerwacja stolików pod numerami:Kom.: 0796631751Tel.: 913925544 Odnośnik do odpowiedzi
Wesoła Napisano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 A jakie imprezy dla mieszkańców zrobiła gmina przez ten długi, właśnie zakończony weekend? Wygląda,że poza piciem nic się nie działo. Wszędzie zimno i ciemno jak w d****. To rzeczywiście starająca się o atrakcje dla mieszkańców gmina. Im ciemniej, tym lepiej czują się rządzący w tym zadupiu.Dobrze ,że chociaż "Srebrna Rybka" starała się coś zorganizować. Co do namiotu Deca, to on chyba liczył bardziej na zyski z pijaków. Atrakcji tam niestety żadnych poza alkoholem nie było. Odnośnik do odpowiedzi
Rybka Napisano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Restauracja „Srebrna Rybka†zaprasza dnia 21.05.2011 sobota od godz. 21.00 naDancingZagra zespółKORABze StargarduWstęp 5 złMożliwość konsumpcji BEZPŁATNA rezerwacja stolików pod numerami:Kom.: 0796631751Tel.: 913925544 Odnośnik do odpowiedzi
tancerka Napisano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Rybko a ja Cię mocno zapraszam na jutro na godzinę 10 na gminne komisje w temacie żwirowni.Bo jak powstanie to zapomnij o gościach ,dancingach i innych imprezach. Odnośnik do odpowiedzi
Rybka Napisano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Zapraszamy dnia 18.06.2011 od godz. 21.00 na DancingZagra zespółFARTWstęp 5,- BEZPŁATNA rezerwacja stolików pod numerami:Kom.: 0796631751Tel.: 913925544 Odnośnik do odpowiedzi
Rybka Napisano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Restauracja„Srebrna Rybkaâ€Zapraszamy dnia 18.06.2011 - sobota od godz. 21.00 na DancingZagra zespółFARTWstęp 5,- BEZPŁATNA rezerwacja stolików pod numerami:Kom.: 0796631751Tel.: 913925544 Odnośnik do odpowiedzi
Rybka Napisano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Restauracja„Srebrna Rybkaâ€Zapraszamy dnia 02.01.2011 - sobotaod godz. 21.00 na DancingZagra zespółRovox BandWstęp 5,- z ulotkami wstęp gratis ulotki dostępne są w sklepach i w restauracjiBEZPŁATNA rezerwacja stolików pod numerami:Kom.: 0796631751Tel.: 913925544 Odnośnik do odpowiedzi
imprezka Napisano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Skończyło się Ińskie Lato Filmowe ,Dni Ińska i Edyta siedzi cicho.Żadnych imprez ,żadnych zabaw nie przewidziała i to ma być promowanie swojego lokalu? Nigdy Edyto nie zarobisz na siebie i na swego pracownika Michała.Żeby nie burmistrz cienko byś piała!Całuj rączki swego władcy!!! Odnośnik do odpowiedzi
grajek Napisano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2011 No chyba pani Edyta też ma zyski z dzisiejszej imprezy święta rolników :lol: Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi