Klara Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Kolejna idea,która przez cwanych celebrytów schodzi na psy.Państwo powinno zapewnić odpowiednią służbę zdrowia jak i pracę dla młodych i emerytury dla starych.Oczywiście wszystko na UE poziomie a nie jako jałmużna na trwanie od pierwszego do pierwszego.Złodzieje rządowo-samorządowi nie cierpią takich niedostatków tylko ci,którzy łożą na tych darmozjadów.Jeśli nie pracujesz,to nic nie łożysz na nikogo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Jeśli nie pracujesz,to nic nie łożysz na nikogo.Jasne te pały z różnych szczebli władzy tworzą dochód idiotko(o). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 http://kobieta.inter...,133410#1628374c*** wolała się nudzić w studio TV gdzie wszystko fundują gratis i ciepełko. Naszym dzieciom ze szkoły nawet ciepłego napoju nikt nie podał w te huragany. Jak widać znów ja krytykują za prostactwo takie to "światełko do nieba" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
waszka Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Jestem ciekaw ile groszy zebrali,czy to warte bylo zachodu .To w takich malych miescinach nie warto robić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Jestem ciekaw ile groszy zebrali,czy to warte bylo zachodu .To w takich malych miescinach nie warto robić.Oficjalny wynik 8269,12 zł to rekord! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Oficjalny wynik 8269,12 zł to rekord!Tylko jakim kosztem. Po ulicach chodziły same małe dzieci. Taka to "ściema owsiakowa" ale rekord jest. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 To są nasi dzielni wolontariusze WOŚP jak ci liwak nie wstyd i owsiakowi nawet jeśli to w szczytnym celu. Ja nazywam to żebractwem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mops Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Pocałuj liwaka w sisiaka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Pocałuj liwaka w sisiakaKto by tego kutasa chciał widzieć a co dopiero o reszcie. Zresztą on już w rozporku nic nie ma to eunuch. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
miś Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 OCZY BY CI POWYBIJAŁ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Robin Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Jak tam fotel buraka? za ile poszedł? Na czym dzisiaj siedział ślimak? Za ile kupił plakat siostrzenicy odpowiadać. Fotel był gminny czyli nasz to chcę wiedzieć za ile poszedł miało być przejrzyście. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Jak tam fotel buraka? za ile poszedł? Na czym dzisiaj siedział ślimak? Za ile kupił plakat siostrzenicy odpowiadać. Fotel był gminny czyli nasz to chcę wiedzieć za ile poszedł miało być przejrzyście.Za grubo poszedł ! Wkrętak go kupił jako przyszły burek !!?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Za grubo poszedł ! Wkrętak go kupił jako przyszły burek !!??Grubo to ile może nie taki hojny tylko pazerny na sam fotel. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ryk Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 http://kobieta.inter...,133410#1628374c*** wolała się nudzić w studio TV gdzie wszystko fundują gratis i ciepełko. Naszym dzieciom ze szkoły nawet ciepłego napoju nikt nie podał w te huragany. Jak widać znów ja krytykują za prostactwo takie to "światełko do nieba"Biedna blondi dostała kartkę jaką firmę ma reprezentować bo zapomniałaby :) Ona się rozgląda czy nie idą do niej z forsą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bebe Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ryk było przyniesc mlika od mucki prosto z pastwiska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Robin Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ryk było przyniesc mlika od mucki prosto z pastwiskaTy raczej pisz za ile fotel poszedł i jak go rozliczycie ze stanu gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
belka Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 10000 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Najlepiej jak "rajca" sam napisze bo opozycja zawsze ma drugie dno. To już staje się normą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rajca Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Najlepiej jak "rajca" sam napisze bo opozycja zawsze ma drugie dno. To już staje się normą.To bomba z tym fotelem. Rajca wpłacił 200 zł na orkiestrę poprzez Urząd Gminy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 To bomba z tym fotelem. Rajca wpłacił 200 zł na orkiestrę poprzez Urząd Gminy.No i widać jaka głupia ta opozycja. Potrafi zeszmacić najlepszą ideę. Brawo "rajco" ty jesteś Gość przez duże G. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
xyz Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Żal mi was darmozjady caffe Ińsko... Co wy robicie dla mieszkańców? Pochwalcie się! Dla mnie orkiestra to nie tylko zbieranie pieniedzy ale solidaryzowanie się z ludźmi. Nie chcesz nie wrzucaj, nikt ci nie karze, ale nie oczerniaj bo sam nie jesteś lepszy czy lepsza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Żal mi was darmozjady caffe Ińsko... Co wy robicie dla mieszkańców? Pochwalcie się! Dla mnie orkiestra to nie tylko zbieranie pieniedzy ale solidaryzowanie się z ludźmi. Nie chcesz nie wrzucaj, nikt ci nie karze, ale nie oczerniaj bo sam nie jesteś lepszy czy lepszaNo ty najwięcej robisz palancie. Podajesz jakie będą nowe stanowiska ale kto nimi kierować to już nie też mi rewelka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 W Ińsku padł rekord. Zebrano 8269,12 złotych-jakoś upadku nie widać !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
xyz Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Robie tyle na ile pozwala mi moj czas prywatny! A ty co robisz? w nosie dłubiesz jak reszta idiotów, którzy czują się gwiazdami w Ińsku. Prawda jest taka, w Ińsku nie zbuduje się wzajemnego szacunku, bo tak naprawdę jesteśmy burakami! TAK MY WSZYSCY BURAKI Z IŃSKA, CZY JA CZY TY! Nie znamy czegoś takiego jak dopingowanie drugiej osoby, jeśli chcemy coś dla IŃSKA ZRÓBMY TO WSZYSCY RAZEM właczając się do inicjatyw społecznych! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 W Ińsku padł rekord. Zebrano 8269,12 złotych-jakoś upadku nie widać !!!Piotlek nie podlizuj się Jackowi pewnie masz chętkę na posadę w gminie bo tyle stanowisk nowy burmistrz narobił że starczy dla wszystkich i dla ciebie też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi