Skocz do zawartości

Ślamazarnie to Liwakowi idzie

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna idea,która przez cwanych celebrytów schodzi na psy.Państwo powinno zapewnić odpowiednią służbę zdrowia jak i pracę dla młodych i emerytury dla starych.Oczywiście wszystko na UE poziomie a nie jako jałmużna na trwanie od pierwszego do pierwszego.Złodzieje rządowo-samorządowi nie cierpią takich niedostatków tylko ci,którzy łożą na tych darmozjadów.

Jeśli nie pracujesz,to nic nie łożysz na nikogo.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 988
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Jak tam fotel buraka? za ile poszedł? Na czym dzisiaj siedział ślimak? Za ile kupił plakat siostrzenicy odpowiadać. Fotel był gminny czyli nasz to chcę wiedzieć za ile poszedł miało być przejrzyście.

Za grubo poszedł ! Wkrętak go kupił jako przyszły burek !!??

Odnośnik do odpowiedzi

http://kobieta.inter...,133410#1628374

c*** wolała się nudzić w studio TV gdzie wszystko fundują gratis i ciepełko. Naszym dzieciom ze szkoły nawet ciepłego napoju nikt nie podał w te huragany. Jak widać znów ja krytykują za prostactwo takie to "światełko do nieba"

Biedna blondi dostała kartkę jaką firmę ma reprezentować bo zapomniałaby :) Ona się rozgląda czy nie idą do niej z forsą.

Odnośnik do odpowiedzi

Żal mi was darmozjady caffe Ińsko... Co wy robicie dla mieszkańców? Pochwalcie się! Dla mnie orkiestra to nie tylko zbieranie pieniedzy ale solidaryzowanie się z ludźmi. Nie chcesz nie wrzucaj, nikt ci nie karze, ale nie oczerniaj bo sam nie jesteś lepszy czy lepsza

Odnośnik do odpowiedzi

Żal mi was darmozjady caffe Ińsko... Co wy robicie dla mieszkańców? Pochwalcie się! Dla mnie orkiestra to nie tylko zbieranie pieniedzy ale solidaryzowanie się z ludźmi. Nie chcesz nie wrzucaj, nikt ci nie karze, ale nie oczerniaj bo sam nie jesteś lepszy czy lepsza

No ty najwięcej robisz palancie. Podajesz jakie będą nowe stanowiska ale kto nimi kierować to już nie też mi rewelka.

Odnośnik do odpowiedzi

Robie tyle na ile pozwala mi moj czas prywatny! A ty co robisz? w nosie dłubiesz jak reszta idiotów, którzy czują się gwiazdami w Ińsku. Prawda jest taka, w Ińsku nie zbuduje się wzajemnego szacunku, bo tak naprawdę jesteśmy burakami! TAK MY WSZYSCY BURAKI Z IŃSKA, CZY JA CZY TY! Nie znamy czegoś takiego jak dopingowanie drugiej osoby, jeśli chcemy coś dla IŃSKA ZRÓBMY TO WSZYSCY RAZEM właczając się do inicjatyw społecznych!

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...