mieszkanka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 To nie chodzi o mnie tylko czy nasz przyszły radny jest nasz jak obiecywał czy sam dla siebie czyli zwykły kłamca . b jak jeden kłamie kłamią wszyscy a jak kłamią wszyscy to na liwaka nie ma co głosować bo też nas oszuka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Michał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 To nie chodzi o mnie tylko czy nasz przyszły radny jest nasz jak obiecywał czy sam dla siebie czyli zwykły kłamca . b jak jeden kłamie kłamią wszyscy a jak kłamią wszyscy to na liwaka nie ma co głosować bo też nas oszukaCzy ty chociaż byłeś wybierać? Bo mam wątpliwości. Jak byłeś to i tak na Jacka głosu nie oddałeś śledząc twoje posty. Idź głosuj na Racinowskiego i nie marudź. Każdy ma swojego idola spadaj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 MichałBAUWAN. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Chyba bałwan??!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 BAUWAN.Niestety to jednak BAUWAN. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 A ileż matka ma mu dawać na papierosy?No tak cały dzien chodzic ze szlugiem w gebie to i diety zabraknie hahahah Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Byłam głosowałam na jacka a teraz chce potwierdzenia czy są oszustami wyborczymi czy nie bo jak michał nie potwierdzi to drugi raz na niego nie zagłosuję oszustom nie ma co dawać szans Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rasowa świnia Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Byłam głosowałam na jacka a teraz chce potwierdzenia czy są oszustami wyborczymi czy nie bo jak michał nie potwierdzi to drugi raz na niego nie zagłosuję oszustom nie ma co dawać szansSpadaj na ryj, na ich miejscu nie chciała bym mieć takich popierających obywateli.Jesteś przkładem judasza największego kalibru.brzydziła byn się takimi popierającymi z funkcją szantażu.Tfu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rasowa świnia Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Byłam głosowałam na jacka a teraz chce potwierdzenia czy są oszustami wyborczymi czy nie bo jak michał nie potwierdzi to drugi raz na niego nie zagłosuję oszustom nie ma co dawać szansSpadaj na ryj, na ich miejscu nie chciała bym mieć takich popierających obywateli.Jesteś przkładem judasza największego kalibru.brzydziła bym się takimi popierającymi z funkcją szantażu.Tfu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zzz Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Byłam głosowałam na jacka a teraz chce potwierdzenia czy są oszustami wyborczymi czy nie bo jak michał nie potwierdzi to drugi raz na niego nie zagłosuję oszustom nie ma co dawać szansI to jest właśnie wada demokracji - tacy idioci jak Ty w ogóle nie powinni mieć prawa głosu. Nie zaśmiecaj forum , i cytując klasyka - "morda w kubeł i do garów " Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rasowa świnia Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Byłam głosowałam na jacka a teraz chce potwierdzenia czy są oszustami wyborczymi czy nie bo jak michał nie potwierdzi to drugi raz na niego nie zagłosuję oszustom nie ma co dawać szansSpadaj na ryj, na ich miejscu nie chciała bym mieć takich popierających obywateli.Jesteś przkładem judasza największego kalibru.brzydziła bym się takimi popierającymi z funkcją szantażu.Tfu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 no właśnie wy wszystkie śmiecie od liwaka dajecie przykład na kogo mamy głosować za 2 tygodnie judaszy szmaciaży i oszustów tu nie chcemy chociaż kilku się przedostało do rady chyba 4 xxi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
MichałK Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Długo się na tym forum nie udzielałem i póki kampania w toku nadal tego nie będę robił. Nie obiecywałem tego tylko Tobie mieszkanko ale wszystkim swoim wyborcom. Dieta będzie przekazywana na cele społeczne w gminie Ińsko tak jak pisałem kiedyś tutaj i tak jak napisałem w ulotce, koniec i kropka! Nie musisz się martwic o to. Co do perfidnych i chamskich ataków po niedzielnym głosowaniu to zwykłe oszczerstwa i pomówienia. Jakieś zdjęcie, które rozrzucono w Ińsku na pewno nie wyszło z naszego komitetu. Proszę bardzo niech Pan Racinowski zgłosi to na policje. Oddam laptopa do sprawdzenia, mogą przeszukać moje miejsce zamieszkania, a po trzecie mamy alibi. Szukajcie winnych w bliższym wam otoczeniu ponieważ po Ińsku krążą plotki, że to ktoś z innego komitetu. Nie zmienia to faktu, że nie tolerujemy takich praktyk i jesteśmy zwolennikami aby sprawę takowych zdjęć wyjaśniła policja i prokuratura ponieważ w naszym mniemaniu to już jest bardzo duża przesada! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 szmaciaż judasz i oszust to jak nic pasuje do burka i atamana ha ha ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkanka Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 możesz napisać kto pierwszy dostanie niech ludzie wiedzą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Długo się na tym forum nie udzielałem i póki kampania w toku nadal tego nie będę robił. Nie obiecywałem tego tylko Tobie mieszkanko ale wszystkim swoim wyborcom. Dieta będzie przekazywana na cele społeczne w gminie Ińsko tak jak pisałem kiedyś tutaj i tak jak napisałem w ulotce, koniec i kropka! Nie musisz się martwic o to. Co do perfidnych i chamskich ataków po niedzielnym głosowaniu to zwykłe oszczerstwa i pomówienia. Jakieś zdjęcie, które rozrzucono w Ińsku na pewno nie wyszło z naszego komitetu. Proszę bardzo niech Pan Racinowski zgłosi to na policje. Oddam laptopa do sprawdzenia, mogą przeszukać moje miejsce zamieszkania, a po trzecie mamy alibi. Szukajcie winnych w bliższym wam otoczeniu ponieważ po Ińsku krążą plotki, że to ktoś z innego komitetu. Nie zmienia to faktu, że nie tolerujemy takich praktyk i jesteśmy zwolennikami aby sprawę takowych zdjęć wyjaśniła policja i prokuratura ponieważ w naszym mniemaniu to już jest bardzo duża przesada!W sprawie zdjęć zapytaj się niejakiego Górala.......ale pewnikiem go nie znasz ?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Długo się na tym forum nie udzielałem i póki kampania w toku nadal tego nie będę robił. Nie obiecywałem tego tylko Tobie mieszkanko ale wszystkim swoim wyborcom. Dieta będzie przekazywana na cele społeczne w gminie Ińsko tak jak pisałem kiedyś tutaj i tak jak napisałem w ulotce, koniec i kropka! Nie musisz się martwic o to. Co do perfidnych i chamskich ataków po niedzielnym głosowaniu to zwykłe oszczerstwa i pomówienia. Jakieś zdjęcie, które rozrzucono w Ińsku na pewno nie wyszło z naszego komitetu. Proszę bardzo niech Pan Racinowski zgłosi to na policje. Oddam laptopa do sprawdzenia, mogą przeszukać moje miejsce zamieszkania, a po trzecie mamy alibi. Szukajcie winnych w bliższym wam otoczeniu ponieważ po Ińsku krążą plotki, że to ktoś z innego komitetu. Nie zmienia to faktu, że nie tolerujemy takich praktyk i jesteśmy zwolennikami aby sprawę takowych zdjęć wyjaśniła policja i prokuratura ponieważ w naszym mniemaniu to już jest bardzo duża przesada!Michał już na tyle to mądry jesteś żeby tego nie robić ze swojego laptopa.Teraz jest ostateczna wasza walka . Jesteście zdolni do wszystkiego to wasze być albo nie być. Wprowadzić tylko 4 radnych to porażka jak nic. Wprowadzenie takich czterech partaczy to jeszcze gorsza porażka. Jak Jacek nie wygra to jesteście śmieci. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Michał już na tyle to mądry jesteś żeby tego nie robić ze swojego laptopa.Teraz jest ostateczna wasza walka . Jesteście zdolni do wszystkiego to wasze być albo nie być. Wprowadzić tylko 4 radnych to porażka jak nic. Wprowadzenie takich czterech partaczy to jeszcze gorsza porażka. Jak Jacek nie wygra to jesteście śmieci.Brawo bardzo mądry wpis. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zzz Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Nosz k....a mac, o jakie zdjęcia chodzi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Nosz k....a mac, o jakie zdjęcia chodzi?Do rozebranego torsu mężczyzny obejmującego małą dziewczynkę, te śmieci wkleiły twarz racina ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Do rozebranego torsu mężczyzny obejmującego małą dziewczynkę, te śmieci wkleiły twarz racina !A skąd wiadomo że to nie są wykradzione jego prywatne zdjęcia ? Pewne że to fotomontaż ? Trochę zalatuje komuszymi metodami... podejrzewałbym ciocię ona za wszelką cenę chciała się odegrać za poprzednią porażkę i ciąganie po sądach przez racina, przecież przez niego miała wyrok 5 lat zakazu pełnienia funkcji publicznych... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 A skąd wiadomo że to nie są wykradzione jego prywatne zdjęcia ? Pewne że to fotomontaż ? Trochę zalatuje komuszymi metodami... podejrzewałbym ciocię ona za wszelką cenę chciała się odegrać za poprzednią porażkę i ciąganie po sądach przez racina, przecież przez niego miała wyrok 5 lat zakazu pełnienia funkcji publicznych...Za to teraz będzie grała pierwsze skrzypce i to dzięki koledze jackowi. Jeśli włodek przeszkodzi to pożegna się ze swoim stanowiskiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 A skąd wiadomo że to nie są wykradzione jego prywatne zdjęcia ? Pewne że to fotomontaż ? Trochę zalatuje komuszymi metodami... podejrzewałbym ciocię ona za wszelką cenę chciała się odegrać za poprzednią porażkę i ciąganie po sądach przez racina, przecież przez niego miała wyrok 5 lat zakazu pełnienia funkcji publicznych...A kto by inny mógł się wciąć w jego przeszłość. Tylko komuchy zawsze szukały haków na innych. I tym razem ciocia wyciągnęła asa z rękawa. Widocznie czekała z tym do ostatniej chwili, aby go zgnoić. Musiała naprawdę mieć z nim na pieńku... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Nie oszukujmy się. Wszystko jest możliwe. Racin to menda, która ma dużo na sumieniu. Podobno też nie donosił, tak? A jakoś dowody się znalazły. Cholera wie, co on jeszcze złego w życiu narobił... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi