rozum Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Do tej pory dawałeś na komuchów i TW"Janka"? Rób tak dalej ty zgnilizno.Tak michał nie oddam głosu na Jacka. Mogę być padliną a co mi tam. Ale głosu nie oddam i moja rodzina też nie. Rozwodni szafran jako przewodniczący albo vicek mi się nie marzy burmistrz do tego też rozwodnik i jeszcze czubek który wcale życia nie posmakował. Nie nie oddam może wielu tak będzie myśleć jak ja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Tak michał nie oddam głosu na Jacka. Mogę być padliną a co mi tam. Ale głosu nie oddam i moja rodzina też nie. Rozwodni szafran jako przewodniczący albo vicek mi się nie marzy burmistrz do tego też rozwodnik i jeszcze czubek który wcale życia nie posmakował. Nie nie oddam może wielu tak będzie myśleć jak ja.Hahahaahha uchwały będzie przygotowywał halejcio i włodek w domku na kurzej łapce hahahahahaha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pelagia Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Hahahaahha uchwały będzie przygotowywał halejcio i włodek w domku na kurzej łapce hahahahahahaAleż nie ważne może przygotować nawet halejcio byle dobrze nie daj boże by to był taki bałwan jak ty ileż matka musiała wtrąbić śniegu żeby wydać na świat takiego jak ty bałwana hahaha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wokół sami kryminaliści Napisano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Hahahaahha uchwały będzie przygotowywał halejcio i włodek w domku na kurzej łapce hahahahahahaLepsze to niż racin z paluchem, dwa spocone wieprze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Tak michał nie oddam głosu na Jacka. Mogę być padliną a co mi tam. Ale głosu nie oddam i moja rodzina też nie. Rozwodni szafran jako przewodniczący albo vicek mi się nie marzy burmistrz do tego też rozwodnik i jeszcze czubek który wcale życia nie posmakował. Nie nie oddam może wielu tak będzie myśleć jak ja.Oj teraz wchodzimy w łózka kandydatów i radnych -rozwodnik czy to coś strasznego,lepiej sie rozwieśc i żyć spokojnie niż grać kochającego męża i rżnąć znaną nam "stówę" w służbowym samochodzie,w polnej drodze.Oj a może jeżdża tylko na lody... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Jak postąpi mądrze to z mieszkańcami.Układanie się z tymi klikami nie ma sensu,przyniesie więcej szkód niż zysków. Wśród radnych bardzo dużo tych samych mord,które już były i niewiele dobrego uczyniły dla gminy,Z kim tutaj się układać i po co? lepiej nastawić się na mieszkańców i młodych ludzi.Oni jeszcze nie przesiąkli tą lokalną zgnilizną.Też tak uważam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Też tak uważam.No tak.Starych powinno się eksterminować,albo izolować. Do władzy dopuścic wyłącznie młodych.Co to dałoby?Niedoświadczonych młodych dopiero można urabiać na użytek jakiegokolwiek burmistrza.Ci ,którzy już byli znają swoje prawa i obowiązki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 No tak.Starych powinno się eksterminować,albo izolować. Do władzy dopuścic wyłącznie młodych.Co to dałoby?Niedoświadczonych młodych dopiero można urabiać na użytek jakiegokolwiek burmistrza.Ci ,którzy już byli znają swoje prawa i obowiązki.Eksterminować to tak jak utylizować ! To dotyczy także ciebie bo jak się orientuję to jesteś już po 70-tce ! Co ? Dobrze kojarzę Janek ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 No tak.Starych powinno się eksterminować,albo izolować. Do władzy dopuścic wyłącznie młodych.Co to dałoby?Niedoświadczonych młodych dopiero można urabiać na użytek jakiegokolwiek burmistrza.Ci ,którzy już byli znają swoje prawa i obowiązki.Ty to powiedziałeś a się z tobą zgadzam.Niech siedzą na d**** w domach.Młodzi sobie poradzą.Na dodatek wy urabiacie wszystkich wokół na swoje bandyckie kopyto. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Ty to powiedziałeś a się z tobą zgadzam.Niech siedzą na d**** w domach.Młodzi sobie poradzą.Na dodatek wy urabiacie wszystkich wokół na swoje bandyckie kopyto.O i mądrze i naukowo. Stare wygi nie chcą oddać władzy tylko się przyspawali starym sprzętem z pgr i teraz nie można ich odspawać- prawda! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 wybierajcie kogo chcecie. taka tu wiocha zawsze będzie zaściankiem innych gmin z okolicy. Nazjeżdżało się tych cwaniaków i pasuje im cisza i niedorozwój. Bo oni hałas mają na co dzień. kilku sprytnych kieruje tą gminą żeby poszła na dno. tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 wybierajcie kogo chcecie. taka tu wiocha zawsze będzie zaściankiem innych gmin z okolicy. Nazjeżdżało się tych cwaniaków i pasuje im cisza i niedorozwój. Bo oni hałas mają na co dzień. kilku sprytnych kieruje tą gminą żeby poszła na dno. tyle w temacie.Ładną teorię tutaj układasz.."kilku sprytnych kieruje gminę na dno..". A co będzie z tymi spryciarzami na dnie ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
masło Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 pitolicie hipolicie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 wybierajcie kogo chcecie. taka tu wiocha zawsze będzie zaściankiem innych gmin z okolicy. Nazjeżdżało się tych cwaniaków i pasuje im cisza i niedorozwój. Bo oni hałas mają na co dzień. kilku sprytnych kieruje tą gminą żeby poszła na dno. tyle w temacie.A najwięcej komuchów i atamańczyków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tina Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 w Ińsku nie ma stowarzyszeń działających harytatywnie na rzecz dzieci i tylko nie nie strony gminy.Mądry człowiek taki jak Michał sam będzie wiedział dla kogo i na co przeznaczyć dietę. Póki co to niech ją najpierw otrzyma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wacek Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 ha ha ha a tatulek bedzi zapi- lał całe życie na nieroba Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 ha ha ha a tatulek bedzi zapi- lał całe życie na nierobaWszyscy zapieprzamy na tych darmozjadów z gminy i nie tylko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 w Ińsku nie ma stowarzyszeń działających harytatywnie na rzecz dzieci i tylko nie nie strony gminy.Mądry człowiek taki jak Michał sam będzie wiedział dla kogo i na co przeznaczyć dietę. Póki co to niech ją najpierw otrzyma.A kto michałkowi da na piwko u deca i dragi ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 A kto michałkowi da na piwko u deca i dragi ?Michał pracuje, a kto pracuje ten ma. Uczepił się tu jakiś kleszcz i w kółko powtarza brednie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
koleśPWW Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Michał haruje u Deca na 3-4 etatu,przy mamrotach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Twój andrzejek nabryzgolił się w sobotę na boisku, że aż pod stół wleciał, oczywiście nachlał się na sępa jak zwykle. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do przedmówcy Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Michał haruje u Deca na 3-4 etatu,przy mamrotachTen kur....wa przysssa się jak nie do Michała to do Włodka już ci durniu mówiłem lecz się. Chyba te mamroty ci rozum odebrały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Ten kur....wa przysssa się jak nie do Michała to do Włodka już ci durniu mówiłem lecz się. Chyba te mamroty ci rozum odebrały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Za chwilę będziesz mógł obejrzeć w kilku miejscach fotkę twojego kandydata jak słucha płyt...chodnikowych chyba u deca, tak to po ciemku wygląda. Już się tłumaczy gęsto, że od 3 lat nie wciąga, ale kłamie jak z nut bo widzą go jak wężykiem pomyka pod pachy holowany ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Za chwilę będziesz mógł obejrzeć w kilku miejscach fotkę twojego kandydata jak słucha płyt...chodnikowych chyba u deca, tak to po ciemku wygląda. Już się tłumaczy gęsto, że od 3 lat nie wciąga, ale kłamie jak z nut bo widzą go jak wężykiem pomyka pod pachy holowany ! Jedno gołe zdjęcie wyciągnąłeś z rodzinnego albumu, rozrzuciłeś o mieście i udajesz męczennika, że niby ci jacek oczernia, a co? Jacek ci w rodzinnym albumie grzebał? Teraz będziesz następne zdjęcie rozrzucał? Stosujesz esbeckie metody, ale po tobie niczego innego nie należy się spodziewać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 wybierajcie kogo chcecie. taka tu wiocha zawsze będzie zaściankiem innych gmin z okolicy. Nazjeżdżało się tych cwaniaków i pasuje im cisza i niedorozwój. Bo oni hałas mają na co dzień. kilku sprytnych kieruje tą gminą żeby poszła na dno. tyle w temacie.Też tak myślę ,komuchy już się zjeżdżają, reszta dojedzie na wybory. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi