co Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Terebecki ma samych a politycznych kandydatów hahaha a sam jest z PIS a Czerkawski to nawet katolik!!! Już was nie lubię kłamcy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jest Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 http://sonda.hanzo.p...33582,N341.html Jest! Mamy wyraźnego kandydata na burmistrza! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 http://sonda.hanzo.p...33582,N341.html Jest! Mamy wyraźnego kandydata na burmistrza!To już możesz się cieszyć i pochlać na to konto. Łatwo jest klikać,a trudniej pójść do lokalu.Starsi nie mają fejsa,a na pewno zagłosują na kogo trzeba.Nie mów hop,dopóki nie przeskoczysz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 http://sonda.hanzo.p...33582,N341.html Jest! Mamy wyraźnego kandydata na burmistrza!Daj sobie spokój z tą sondą. Tyle warta co twoja kandydatura. Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Daj sobie spokój z tą sondą. Tyle warta co twoja kandydatura. Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. To mogą być znamienne słowa, to przecież twój burek chodzi po gminie i wszystkim opowiada, że na 120% wygra, sam to od niego słyszałem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 To mogą być znamienne słowa, to przecież twój burek chodzi po gminie i wszystkim opowiada, że na 120% wygra, sam to od niego słyszałem.Bo wygra i to was boli, że gówno zrobicie ?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 wygra, wygra Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 A ja nie bede dzielil skory na niedzwiedziu zobaczymy co czas pokarze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak będzie Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 To mogą być znamienne słowa, to przecież twój burek chodzi po gminie i wszystkim opowiada, że na 120% wygra, sam to od niego słyszałem.Wystarczy,że będzie miał 50% głosów + 1.Nawet 60 % mu nie trzeba,aby nie było drugiej tury !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Wystarczy,że będzie miał 50% głosów + 1.Nawet 60 % mu nie trzeba,aby nie było drugiej tury !!!Ale marzenia? Chyba wam jednak marzenia nie spełnia się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ale marzenia? Chyba wam jednak marzenia nie spełnia się."Chyba" to się wesz na jajach ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2014 poziom intelektualny jaki zaprezentowałes jak ulał pasuje nie tylko do ciebie, ale i do całej twojej kliki, to nizej niż dno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
sonda Napisano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2014 http://sonda.hanzo.p...33582,N341.htmlJacek Liwak 48%Bogdan Terebecki 24%Teresa Działoszewska 16%Andrzej Racinowski 13%Oddano 136 głosów, głosować można tylko jeden raz, sonda nadal jest czynna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 II tura Liwak i Terebecki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 II tura Liwak i TerebeckiTeż bym tak chciał. Ale po dzisiejszym spotkaniu w kinie moje emocje opadły. Panie były bardzo dobrze przygotowane. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Też bym tak chciał. Ale po dzisiejszym spotkaniu w kinie moje emocje opadły. Panie były bardzo dobrze przygotowane.Nieprawda, według mnie była kicha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Nieprawda, według mnie była kichaOczywiście mówię o części wyborczej, bo koncert był ok Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Nieprawda, według mnie była kichaByło super! Inaczej niż dotychczas. Był nie tylko fajny koncert ale jasno przekazany program i przywitanie radnych no i na koniec poczęstunek. Co chcieć więcej przynajmniej nie jak zawsze kiełbasa na ognisku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lala Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Było super! Inaczej niż dotychczas. Był nie tylko fajny koncert ale jasno przekazany program i przywitanie radnych no i na koniec poczęstunek. Co chcieć więcej przynajmniej nie jak zawsze kiełbasa na ognisku.To ty chyba ślepy byłeś i głuchy. Ślepy bo nie widziałeś tych starych komuszek czułam się jak latach 80 -tych propaganda tłustych z cholesterolem babsztyli. Głuchy bo ta Pastuła to nic mądrego nie mówiła tylko szczerzyła krzywe zęby a Działoszewska to już prawie burmistrzyni się woziła. Mam nadzieję, że zasiądzie na fotelu nawet radnej. Stare próchna i nic więcej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Co wy pitolicie, przecież wieża nie ma żadnego programu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Co wy pitolicie, przecież wieża nie ma żadnego programuMa program w który nikt nie wierzy. Ale zawsze można poczarować bogaczy z daczy. Specjalnie dzisiaj pozjeżdżali. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Ja nic o jej programie nie wiem, wiem tylko, że jak wygra to będzie nad nim pracowała Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Ja nic o jej programie nie wiem, wiem tylko, że jak wygra to będzie nad nim pracowałaJak nie ma programu to niech spada. Jak wygra to pierwsze zaplanuje kopalnię wooonnnnn Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Jak nie ma programu to niech spada. Jak wygra to pierwsze zaplanuje kopalnię wooonnnnnIdźcie oddać kłos na ciasteczka to w zamian dostaniecie babkę z piasku hahahahhaaha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Idźcie oddać kłos na ciasteczka to w zamian dostaniecie babkę z piasku hahahahhaahaprawda Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi