Skocz do zawartości

Wybory samorządowe 16.11.2014 r.

MichałK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

W dniu 25.11.2014 o 18:49, SPOKUJ napisał:

ale GOŚĆ 10 pażdziernika 2014 się napracował po wszystkim przydała by się jakaś nagroda bo to też aktywność polityczna a polityka to dla niektórych finanse POZDRAWIAM

Co ty tu nabazgrałeś ?

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 25.11.2014 o 19:00, Gość napisał:

Co ty tu nabazgrałeś ?

Co chcesz od tego "Gościa" może to ty pisałeś. chłopie jest 25 listopada 2014 jesteśmy po pierwszej turze wyborów za kilka dni druga tura. Napisz o co ci chodzi do jasnej ciasne. Chyba oiszesz te posty "pod wpływem" procentów.

Odnośnik do odpowiedzi

No i proszę. PROMENADA nabiera kształtów.A tyle było" pod górkę" dzieki radnemu Michałowi.Inwestycja ta miała nie udać się,a jednak zakres prac jest ewidentnie widoczny.Z pewnością będzie to bezpieczne miejsce do spacerów Ińszczan i przyjezdnych gości,z którego my wszyscy,łącznie z radnym Michałem będziemy dumni.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 09:48, Gość napisał:

Fajnie wygląda, ale jak zawsze wszystko w terminie! NIE BĘDZIE!

Zrobią przed następnymi wyborami za cztery lata.Zawsze tak robią,rozbebłają i ciągną latami.Tak było w Linówku,Ciemniku a teraz w Ińsku i to w kilku miejscach.To jest metoda na trwanie.Wieża też na łapu capu robiła kiedyś molo ,bo kumple załatwili dotację w ostatniej chwil.Więc odwalono lipę,byle było.Teraz jest to samo w działaniach burka.Jednym słowem ta trójca ma już swoją metodę działania,taką samą od lat.Wybierz mnie,krzyczy z plakatów Racinowski,będę ciebie reprezentował. I tak od wielu,wielu lat. A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 10:13, Gość napisał:

Zrobią przed następnymi wyborami za cztery lata.Zawsze tak robią,rozbebłają i ciągną latami.Tak było w Linówku,Ciemniku a teraz w Ińsku i to w kilku miejscach.To jest metoda na trwanie.Wieża też na łapu capu robiła kiedyś molo ,bo kumple załatwili dotację w ostatniej chwil.Więc odwalono lipę,byle było.Teraz jest to samo w działaniach burka.Jednym słowem ta trójca ma już swoją metodę działania,taką samą od lat.Wybierz mnie,krzyczy z plakatów Racinowski,będę ciebie reprezentował. I tak od wielu,wielu lat. A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem.

I tak starają się zakłócać obiektywność tego co widzimy na co dzień. To są świadome działania ,zmierzające go zamydlenia oczu. Tak jest od lat.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 10:13, Gość napisał:

Każde słowo jest tu prawdziwe, nie widzę żadnej różnicy pomiędzy Działoszewską a Racinowskim, te dwie osoby mają te same metody działania, ten sam styl, ten sam sposób, sojusz miedzy nimi w ogóle mnie nie zdziwił. Terebecki jest im potrzebny do uzyskania większości w radzie, i tyle na ten temat.
Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 11:37, Observatore napisał:

Każde słowo jest tu prawdziwe, nie widzę żadnej różnicy pomiędzy Działoszewską a Racinowskim, te dwie osoby mają te same metody działania, ten sam styl, ten sam sposób, sojusz miedzy nimi w ogóle mnie nie zdziwił. Terebecki jest im potrzebny do uzyskania większości w radzie, i tyle na ten temat.

A co ma peirnik do wiatraka.. To WY MACIE ROZUM..Zrobią przed następnymi wyborami za cztery lata.Zawsze tak robią,rozbebłają i ciągną latami.Tak było w Linówku,Ciemniku a teraz w Ińsku i to w kilku miejscach.To jest metoda na trwanie.Wieża też na łapu capu robiła kiedyś molo ,bo kumple załatwili dotację w ostatniej chwil.Więc odwalono lipę,byle było.Teraz jest to samo w działaniach burka.Jednym słowem ta trójca ma już swoją metodę działania,taką samą od lat.Wybierz mnie,krzyczy z plakatów Racinowski,będę ciebie reprezentował. I tak od wielu,wielu lat. A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem.
Odnośnik do odpowiedzi

A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem. To co było niesione echem...to to że chachary

żyją 9 wódeczkę piją tak słyszało miasto IŃsko a potem studnica i kino Ińskie i miałkie coś co trzeba polubić i jeszcze i jeszcze i jeszcze coś co WY znacie to jeszcze przed WAMI....podpisał ?

Odnośnik do odpowiedzi

A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem. To co było niesione echem...to to że chachary

żyją 9 wódeczkę piją tak słyszało miasto IŃsko a potem studnica i kino Ińskie i miałkie coś co trzeba polubić i jeszcze i jeszcze i jeszcze coś co WY znacie to jeszcze przed WAMI....podpisał ?

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 06:10, Ińszczanin napisał:

No i proszę. PROMENADA nabiera kształtów.A tyle było" pod górkę" dzieki radnemu Michałowi.Inwestycja ta miała nie udać się,a jednak zakres prac jest ewidentnie widoczny.Z pewnością będzie to bezpieczne miejsce do spacerów Ińszczan i przyjezdnych gości,z którego my wszyscy,łącznie z radnym Michałem będziemy dumni.

radny michal niech weźmie mikrofon i wyje swoje karaoke
Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 13:46, ! napisał:

Lol ktoś tak się trudzi a wychodzą tttaaaaakkkiiiieeeee głupoty i co mam się z tego może śmiać "i" ??? to ja mniemam jakiś ćpun!

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 16:34, mm napisał:

Jak się dwoje łajdaków dogaduje, to wcześniej czy później złapią się za łby!

Tak też można postrzegać wieżę, bogdana i racina...... po co nam ludzie tacy... po co nam ludzie którzy niczym się nie wykazali.....po co przeszłość bez przyszłości....

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 16:39, Olo napisał:

Tak też można postrzegać wieżę, bogdana i racina...... po co nam ludzie tacy... po co nam ludzie którzy niczym się nie wykazali.....po co przeszłość bez przyszłości....

Znając naszego burmistrza to ja tej koalicji długiego życia nie wróżę, rozleci się w try miga!
Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 20:54, gość napisał:

Ja chyba też zdecyduję się na niego, ale jeszcze się waham...

Ja też się decyduję na P.Racinowskiego. To doświadczony samorządowiec a nie nauczyciel i radny, który nie uczestniczył i skutecznie nie ustanawiał prawa miejscowego. Jest duże prawdopodobieństwo, że jako burmistrz będzie olewał swoje obowiązki na rzecz nieustatkowanego życia osobistego lub co gorsza może uczestniczyć w posiedzeniach ale w ogródku Deca !!

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 21:15, Gość napisał:

Ja też się decyduję na P.Racinowskiego. To doświadczony samorządowiec a nie nauczyciel i radny, który nie uczestniczył i skutecznie nie ustanawiał prawa miejscowego. Jest duże prawdopodobieństwo, że jako burmistrz będzie olewał swoje obowiązki na rzecz nieustatkowanego życia osobistego lub co gorsza może uczestniczyć w posiedzeniach ale w ogródku Deca !!

Krzysiek uspokój się, wypij drinka i idź spać bo jutro musisz lepić plakaty i drukować paszkwile
Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 26.11.2014 o 21:17, Gość napisał:

Krzysiek uspokój się, wypij drinka i idź spać bo jutro musisz lepić plakaty i drukować paszkwile

Zgadzam się z tobą. Niech ta dziadyga znów zacznie dojeżdżać do pracy to może zrozumie ile zaniedbań przez te dwie kadencje zrobił ten nadmuchany balon i leń co tylko w gminnym komputerze siedzi. A pensja z dwóch etatów leci. Przecież jest sekretarzem i zastępcą w jednym. Teraz będzie musiał się podzielić po koalicji terebecki i racin. Co za cyrk.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...