córka Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Nie sądź nikogo po sobie, Jacek nie zatrudni córki w szkole i nie ma takiego zamiaru, bo córki nie maJa tam wiem że jacek córki nie ma , szafran też obaj maja syna więc może teraz będzie zmiana bo Michał nie dorobił sie jeszcze potomstwa może to i lepiej dla niego. Zwrot z córki na syna przecież może nastąpić. Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 To są tylko ilości. Nie ma nazwisk.Dalej rżniesz głupa! Nazwiska są tu: http://24kurier.pl/A...nych-do-sejmiku koalicja PO/PSL bo taka na pewno będzie, będzie miała 19 głosów na 30 czyli będzie miała większość. Jacek wie co robi i będzie miał poparcie w województwie. Odnośnik do odpowiedzi
czy Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 To są tylko ilości. Nie ma nazwisk.Ale jaja a u krokusa na portalu wszystkie nazwiska są. On już wie z kim koalicja będzie i że rucinski kolega krętacz z leśnego drzewostanu też wszedł. Jak widać niektórzy o wyborach wiedzą więcej niż odpowiedzialne instytucje. Czy to nie dziwny zbieg okoliczności? Odnośnik do odpowiedzi
do gamonia Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ja tam wiem że jacek córki nie ma , szafran też obaj maja syna więc może teraz będzie zmiana bo Michał nie dorobił sie jeszcze potomstwa może to i lepiej dla niego. Zwrot z córki na syna przecież może nastąpić.Ale ty jesteś dureń! Szkoda z tobą dyskutować Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dalej rżniesz głupa! Nazwiska są tu: http://24kurier.pl/A...nych-do-sejmiku koalicja PO/PSL bo taka na pewno będzie, będzie miała 19 głosów na 30 czyli będzie miała większość. Jacek wie co robi i będzie miał poparcie w województwie.Nie rozumiesz człowieku że nie ma poparcia wśród własnych wyborców? Jak ci to chłopie wytłumaczyć! Tu nic koalicja PO-PSL nic nie zrobi nawet jak pękniesz ze złości. Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ale jaja a u krokusa na portalu wszystkie nazwiska są. On już wie z kim koalicja będzie i że rucinski kolega krętacz z leśnego drzewostanu też wszedł. Jak widać niektórzy o wyborach wiedzą więcej niż odpowiedzialne instytucje. Czy to nie dziwny zbieg okoliczności?Nie rób z siebie idioty, wyżej masz dane z gazet a nie od krokusa Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Nie rób z siebie idioty, wyżej masz dane z gazet a nie od krokusaKumać się z najbardziej znienawidzona partią nepotyczną na globie to jest przesada. Może ludzie tu nie tacy wykształceni jak opozycja ale klepek na oczach też nie mają. Każdy wie że ta partia to jedna z najbardziej skur......wionych rodzinnie. Odnośnik do odpowiedzi
wina racina Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Skumać się z PSL to i tak pikuś przy tym że racinowski skumał się z działoszewską, to dopiero jest k******* polityczne... Odnośnik do odpowiedzi
lipny administrator Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 DRODZY FORUMOWICZA!! OSTRZEGAM!! Wielu użytkowników błędnie przypuszcza, że zapewnia on całkowitą anonimowość. Dlatego bez oporów znieważają lub pomawiają osoby lub instytucje. Fora internetowe w szczególności stanowią miejsca, gdzie dochodzi do przekroczenia granicy pomiędzy wolnością słowa a naruszeniem dóbr osobistych, czy wręcz czynem karalnym. W Kodeksie karnym występują dwa przestępstwa związane z powyższym zachowaniem. Z pomówieniem będziemy mieli do czynienia wówczas, gdy internauta zamieści wpis, że bliżej określony przez niego sędzia przyjmuje korzyści majątkowe za wydawanie rozstrzygnięć korzystnych dla jednej ze stron. Z uwagi na fakt, iż w świetle aktualnego stanowiska orzecznictwa Internet stanowi środek masowego komunikowania, w takim przypadku będzie miała zastosowanie surowsza odpowiedzialność karna z karą pozbawienia wolności do roku włącznie.Drugim przestępstwem jest zniewaga, przewidziana w art. 216 §2 Kk, zgodnie z którym kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Znieważyć można poprzez epitet, ubliżenie komuś, np. nazywając kogoś kretynem. O tym co zostanie uznane za zniewagę decydują względy kulturowe i kontekst. Jesteś cymbał,kombinator i judasz związany zapewne z ifs-em lub komuchami.Może reprezentujesz jedną z osób,które tutaj uznane zostały za bandę złodziei, a może całą tę bandę. Co jeszcze idioto mam ci napisać,żebyś poczuł się urażony?Wśród kliki która się tworzy z TW"Janek",wieży i atamana nie ma ani jednej osoby wśród byłych radnych zasługującej na uznanie. To są ludzie ,którzy dla doraźnych celów są gotowi zawrzeć pakt nawet z diabłem. Moja opinia nie dotyczy ludzi młodych,wchodzących w ten gnój po raz pierwszy.Jednak sam fakt występowania z ludźmi o przeszłości konfidenckiej i amoralnej, stwarza zagrożenie,że będą postępować tak samo.Co jeszcze napisać do ciebie zakuta pało,podająca się za "administratora" , skoro jesteś oszustem, złodziejem praw autorskich i administracyjnych.Ze swojej strony zapewniam,że takie podchody może stosować jedynie klika zamierzająca okradać gminę.Ludzi piszących na tym forum możesz co najwyżej cmoknąć w dupę. Odnośnik do odpowiedzi
cel - koryto Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Polska jest gdzieś między Białorusią a MozambikiemTa gmina na pewno. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Polska jest gdzieś między Białorusią a MozambikiemTa gmina na pewno.Jak w Polsce wygrywa wybory PSL to nastąpił koniec świata :angry: Odnośnik do odpowiedzi
IFS Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jesteś cymbał,kombinator i judasz związany zapewne z ifs-em lub komuchami.Może reprezentujesz jedną z osób,które tutaj uznane zostały za bandę złodziei, a może całą tę bandę. Co jeszcze idioto mam ci napisać,żebyś poczuł się urażony?Wśród kliki która się tworzy z TW"Janek",wieży i atamana nie ma ani jednej osoby wśród byłych radnych zasługującej na uznanie. To są ludzie ,którzy dla doraźnych celów są gotowi zawrzeć pakt nawet z diabłem. Moja opinia nie dotyczy ludzi młodych,wchodzących w ten gnój po raz pierwszy.Jednak sam fakt występowania z ludźmi o przeszłości konfidenckiej i amoralnej, stwarza zagrożenie,że będą postępować tak samo.Co jeszcze napisać do ciebie zakuta pało,podająca się za "administratora" , skoro jesteś oszustem, złodziejem praw autorskich i administracyjnych.Ze swojej strony zapewniam,że takie podchody może stosować jedynie klika zamierzająca okradać gminę.Ludzi piszących na tym forum możesz co najwyżej cmoknąć w dupę.Mam nadzieję, że administrator wykorzysta narzędzia jakie posiada aby autor tego wpisu poniósł zasłużone konsekwencje ! A tak gwoli ścisłości opluwaczu, twój idol pisze na portalu że z nikim się nie dogaduje i samodzielnie jako ten jeździec bez głowy będzie podążał do II tury i dalej rządził z czterema bezjajcami ! Otóż gówno prawda. Dogaduje się nawet z poszczególnymi członkami IFS-u (są nagrania rozmów telefonicznych !!).Z wieżą też paktuje bez skrępowania a z Terebeckim i jego radnymi spotyka się w dzisiaj w godzinach przedpołudniowych (też będą nagrania bo mamy tam kreta !). Odnośnik do odpowiedzi
TW Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Mam nadzieję, że administrator wykorzysta narzędzia jakie posiada aby autor tego wpisu poniósł zasłużone konsekwencje ! A tak gwoli ścisłości opluwaczu, twój idol pisze na portalu że z nikim się nie dogaduje i samodzielnie jako ten jeździec bez głowy będzie podążał do II tury i dalej rządził z czterema bezjajcami ! Otóż gówno prawda. Dogaduje się nawet z poszczególnymi członkami IFS-u (są nagrania rozmów telefonicznych !!).Z wieżą też paktuje bez skrępowania a z Terebeckim i jego radnymi spotyka się w dzisiaj w godzinach przedpołudniowych (też będą nagrania bo mamy tam kreta !).Czyli TW 'Janek" działa starymi wypróbowanymi metodami, szpieguje i donosi gdzie się tylko da! Tfu! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Czyli TW 'Janek" działa starymi wypróbowanymi metodami, szpieguje i donosi gdzie się tylko da! Tfu!I dlatego trzeba z tym skończyć Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Burek chodzi po wsi i obiecuje ludziom zasiłki i opał na zimę, "niech pani napisze podanie, ja pani dam zasiłek" to stara wypróbowana metoda przekupywania wyborców Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Burek chodzi po wsi i obiecuje ludziom zasiłki i opał na zimę, "niech pani napisze podanie, ja pani dam zasiłek" to stara wypróbowana metoda przekupywania wyborcówNie sraj po gaciach kmiocie z oślej górki. Jak ty łaziłeś po wsi i pieprzyłeś głupoty nie do spełnienia to ok. A kuźwa paszkwil, który podałeś ludziom na 3 dni przed wyborami to co ? Trzeciej tury jak wiesz nie będzie i nie będziesz mógł na nic odpowiedzieć palancie. A będziecie mieli na co odpowiadać !!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Burek chodzi po wsi i obiecuje ludziom zasiłki i opał na zimę, "niech pani napisze podanie, ja pani dam zasiłek" to stara wypróbowana metoda przekupywania wyborcówAle jak skuteczna........... Odnośnik do odpowiedzi
AR Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 NIe oceniaj mnie! znasz moije imie ale nie moja historie Odnośnik do odpowiedzi
ICEK Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 http://szafran-admin...icom&Itemid=468Tak jesteś wierny jak swoim żonom ? Odnośnik do odpowiedzi
banda trojga Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Mam nadzieję, że administrator wykorzysta narzędzia jakie posiada aby autor tego wpisu poniósł zasłużone konsekwencje ! A tak gwoli ścisłości opluwaczu, twój idol pisze na portalu że z nikim się nie dogaduje i samodzielnie jako ten jeździec bez głowy będzie podążał do II tury i dalej rządził z czterema bezjajcami ! Otóż gówno prawda. Dogaduje się nawet z poszczególnymi członkami IFS-u (są nagrania rozmów telefonicznych !!).Z wieżą też paktuje bez skrępowania a z Terebeckim i jego radnymi spotyka się w dzisiaj w godzinach przedpołudniowych (też będą nagrania bo mamy tam kreta !).Nic wam to nie da bando trojga,można już na was tak mówić,skoro dalej stosujecie te komusze metody donoszenia.Nie macie żadnego honoru,aby po tylu latach ograbiania tej gminy znowu pchać się do koryta.Mam nadzieję,że teraz oprócz młodych pójdą do głosowani ci,co do tej pory mieli was w d****. Wówczas okaże się jaką jesteście komuszą i klikową (IFS) bandą. Wam pluć w oczy,to powiecie,że deszcz pada złodzieje. Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Nic wam to nie da bando trojga,można już na was tak mówić,skoro dalej stosujecie te komusze metody donoszenia.Nie macie żadnego honoru,aby po tylu latach ograbiania tej gminy znowu pchać się do koryta.Mam nadzieję,że teraz oprócz młodych pójdą do głosowani ci,co do tej pory mieli was w d****. Wówczas okaże się jaką jesteście komuszą i klikową (IFS) bandą. Wam pluć w oczy,to powiecie,że deszcz pada złodzieje.Pomówienie że ktoś jest złodziejem to tak bezkarnie nie przejdzie,jak i zmontowana fotkka sugerująca,że Racinowski molestuje małe dzieci. To przecież nie zwolennicy Racinowskiego tak działają.Nazywamy to "brudną kampanią wyborczą",jednak sposoby tej kampanii kwalifikuja się do tego,by powiadomić o tym odpowiednie organa.Powiadomienie o przestępstwie nie jest donoszeniem,lecz walką o dobre imię. Odnośnik do odpowiedzi
banda Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Nic wam to nie da bando trojga,można już na was tak mówić,skoro dalej stosujecie te komusze metody donoszenia.Nie macie żadnego honoru,aby po tylu latach ograbiania tej gminy znowu pchać się do koryta.Mam nadzieję,że teraz oprócz młodych pójdą do głosowani ci,co do tej pory mieli was w d****. Wówczas okaże się jaką jesteście komuszą i klikową (IFS) bandą. Wam pluć w oczy,to powiecie,że deszcz pada złodzieje.Uderz w stół a nożyce się odezwą. Tfu na was bando złodziei i przekręciarzy. Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Uderz w stół a nożyce się odezwą. Tfu na was bando złodziei i przekręciarzy.Jeszcze napisz personalnie któż to jest przekrętaczem i złodziejem. Czekam. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jeszcze napisz personalnie któż to jest przekrętaczem i złodziejem. Czekam.Twoja stara Odnośnik do odpowiedzi
zzz Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Burek chodzi po wsi i obiecuje ludziom zasiłki i opał na zimę, "niech pani napisze podanie, ja pani dam zasiłek" to stara wypróbowana metoda przekupywania wyborcówTak jak przez 8 lat nic ludziom nie pomógł to teraz nagle świętym się stanie i da.... Niech się ci biedacy nie zdziwią jak odpowiedź na podanie po wyborach będzie brzmiała - " Gmina jest w trudnej sytuacji finansowej więc proszę tak gospodarować pieniędzmi żeby wam wystarczyło..Powodzenia "Niech burak da ze swoich tym biednym ludziom skoro chce za takiego dobrego człowieka uchodzić. Nie zgadzam się żeby ten padalec za moje podatki kupował sobie głosy.,niech wyłoży prywatne pieniądze!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi