Ińszczanin Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Stare polskie powiedzenie;w pierwszym dniu hurrrra,a w następnym o kur.a !!! Ciekawe kogo ono dotyczy? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie może być dobrze w tej gminie,skoro wszyscy bez wyjątku wiedzą,że było źle i wiedzą,że nic nowego nie nastąpi.Czyli,że nadal będzie źle. Wszelkie nazwiska nic tutaj nie znaczą,bo ludzie ci są siebie warci. Szkoda , jest mi smutno w tej jak wszyscy mówili , małej,ukochanej ojczyźnie. Ile zła jest w ludziach i ich postawach.A przecież większość deklaruje swoje katolickie podłoże. I jak tu wierzyć w człowieka? W ludzi? W tej gminie nie ma żadnych moralnych autorytetów. Płyta ci się zacięła? Odnośnik do odpowiedzi
barany Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Płyta ci się zacięła?Staram się idiotom uświadomić w jakie gówno teraz wdepnie ta gmina.Banda trojga , to znany historycznie fakt. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Staram się idiotom uświadomić w jakie gówno teraz wdepnie ta gmina.Banda trojga , to znany historycznie fakt.Lepsze to niż "pijacka burda". Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie ufam pijakom. Nie potrafią dochować tajemnicy."Co człowiek na trzeźwo myśli, to po pijaku powie".Pijaństwo to równia pochyła. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dziwię się nauczycielom, którzy startują w wyborach. Przecież to jasne jak słońce, że ludzie z zasady nie lubią nauczycieli. Niech się lepiej zajmą nauczaniem, bo na tym znają się najlepiej, a nie polityką.Ludzie "czapkują" nauczycielom tak długo jak mają dzieci w szkole. Potem, delikatnie mówiąc, stosunki się ochładzają. Sama pracuję w szkole i od dawna obserwuję to zjawisko. Zresztą nie robi to na mnie wrażenia, bo też staram się być supermiła dla nauczycieli moich osobistych dzieci... . Życie! Odnośnik do odpowiedzi
anioł Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dzisiaj widziałem jak podjezdzał tir pod dom J. Liwaka, pewnie z mazakami i blokami, po przegranej jak zostaną na bezrobociu bedzie trzeba sie czyms zająć, powoli mozna dziargac plakaty na nastepne wybory. :lol: Odnośnik do odpowiedzi
anioł Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dzisiaj widziałem jak podjezdzał tir pod dom J. Liwaka, pewnie z mazakami i blokami, po przegranej jak zostaną na bezrobociu bedzie trzeba sie czyms zająć, powoli mozna dziargac plakaty na nastepne wybory. :lol:Haaaa. Będą malować laurki z napisem Ostatnie pożegnanie Odnośnik do odpowiedzi
Ina Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dzięki za propozycję, ale nie skorzystam. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Haaaa. Będą malować laurki z napisem Ostatnie pożegnanieTen się śmieje,kto się śmieje ostatni. Odnośnik do odpowiedzi
uczen Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dziwię się nauczycielom, którzy startują w wyborach. Przecież to jasne jak słońce, że ludzie z zasady nie lubią nauczycieli. Niech się lepiej zajmą nauczaniem, bo na tym znają się najlepiej, a nie polityką.Ludzie "czapkują" nauczycielom tak długo jak mają dzieci w szkole. Potem, delikatnie mówiąc, stosunki się ochładzają. Sama pracuję w szkole i od dawna obserwuję to zjawisko. Zresztą nie robi to na mnie wrażenia, bo też staram się być supermiła dla nauczycieli moich osobistych dzieci... . Życie!To prawda sam byłem uczniem p.Liwaka w podstawówce. Uczył mnie .Beznadziejne były jego lekcje.Apropo teraz jestem dorosły i moge głosowac ale na pewno nie na niego.Źle go wspominam. BLE Odnośnik do odpowiedzi
ktos Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 To prawda sam byłem uczniem p.Liwaka w podstawówce. Uczył mnie .Beznadziejne były jego lekcje.Apropo teraz jestem dorosły i moge głosowac ale na pewno nie na niego.Źle go wspominam. BLEJa też byłem uczniem Jacka Liwaka i mam bardzo dobre wspomnienia co do jego osoby, fakt jest taki że nie lubił tumanów i trzeba było się u niego uczyć aby mieć dobre stopnie - dlatego wielu go nie lubiło... pewnie jak ten powyżej... Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Twój śmieszny głos i tak nic nie da. Odnośnik do odpowiedzi
ktos Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Wniosek taki że ci co go nie lubią z czasów szkolnych to sami idioci i nieuki, więc nic dziwnego że zagłosują na racina.... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ja też byłem uczniem Jacka Liwaka i mam bardzo dobre wspomnienia co do jego osoby, fakt jest taki że nie lubił tumanów i trzeba było się u niego uczyć aby mieć dobre stopnie - dlatego wielu go nie lubiło... pewnie jak ten powyżej...Michał mów za siebie.....Wniosek taki że ci co go nie lubią z czasów szkolnych to sami idioci i nieuki, więc nic dziwnego że zagłosują na racina....Mówisz masz! Ja tam pójdę na racina oddać głos....Dla was burek dla mnie kandydat jak liwak.... tylko z lepszym doświadczeniem....A wy z pustego i tak nie nalejecie....tadammmmm Odnośnik do odpowiedzi
anioł Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ja też byłem uczniem Jacka Liwaka i mam bardzo dobre wspomnienia co do jego osoby, fakt jest taki że nie lubił tumanów i trzeba było się u niego uczyć aby mieć dobre stopnie - dlatego wielu go nie lubiło... pewnie jak ten powyżej...wcale nie byłem tumanem wręcz przeciwnie, tylko nauczyciel był do d***. Myślał, źe w Niemczech liznął trochę języka kładąc płytki a w szkole wielkiego nauczyciela udawał. Liwak do kafelek a nie do polityki Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 A Ci co go lubią to sami kurwiarze i pijacy!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
team Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 wcale nie byłem tumanem wręcz przeciwnie, tylko nauczyciel był do d***. Myślał, źe w Niemczech liznął trochę języka kładąc płytki a w szkole wielkiego nauczyciela udawał. Liwak do kafelek a nie do politykiZa to teraz ma tyle fakultetów że trudno policzyć tylko żadnego menadżerskiego. Jak chce zarządzać gminą z logopedią, politologiem, technikiem górnictwa i podstawówką z Linówka? Ale TEAM. Odnośnik do odpowiedzi
anioł Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Twój śmieszny głos i tak nic nie da.Moj może nie ale mam liczną rodzine i na pewno nie zaglosuja na Liwaka. Nie dadza sie przekupic za kredki Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Moj może nie ale mam liczną rodzine i na pewno nie zaglosuja na Liwaka. Nie dadza sie przekupic za kredkija kredek nie dostałem tak więc na niego tym bardziej nie zagłosuję. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Michał mów za siebie.....Mówisz masz! Ja tam pójdę na racina oddać głos....Dla was burek dla mnie kandydat jak liwak.... tylko z lepszym doświadczeniem....A wy z pustego i tak nie nalejecie....tadammmmmA twój burek z czego naleje??????????????????????????????http://bip.insko.pl/.../pokaz/64.dhtml :D :D :D :DZaje...... doświadczenie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dla mnie ludzie którzy zarzucają obecnej władzy nepotyzm i jednocześnie zapisują się przed wyborami do najbardziej nepotycznej partii jaką jest PSL nie zasługują na żadne zaufanie. Odnośnik do odpowiedzi
abcd Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Racinowski to największa porażka ostatniego dziesięciolecia tej gminy, miał 8 lat żeby się wykazać niestety tego nie zrobił i dlatego mu już dziękujemy - nie nadaje się do tego. Wszystko czego się w życiu chwycił zrujnował - wystarczy przypomnieć jak prowadził biznes na własną rękę, i teraz tak samo beznadziejnie gospodaruje tylko że za nasze pieniądze... Wystarczy... Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Moj może nie ale mam liczną rodzine i na pewno nie zaglosuja na Liwaka. Nie dadza sie przekupic za kredkiNo tak Czerwonki,Furmany itd.itp. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 No tak Czerwonki,Furmany itd.itp.+ 2 głosy od Działoszewskich +2 glosy od Terebeckich Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi