Skocz do zawartości

Wybory samorządowe 16.11.2014 r.

MichałK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

snapback.pngUżytkownik Gość dnia 19 listopad 2014 - 18:49 napisał

burek+wieża+ataman=żwirownia=zagłada Ińska

Jacek+ Michał+ Włodek + Halejcio = zagłada Ińska

Czy wy,mieszkańcy tej gminy macie Altzhaimera? Przecież pisałem ,żądajcie programów na tę kadencję.Tam musi być zapisane do czego dążą ci przedstawiciele lokalnego narodu. Chyba nauczyli was czytać w tej wspaniałej szkole i wiecie ,kto jest za tą żwirownią , a kto udaje. Tracę dla was cierpliwość bezmózgi. Może trzeba was jednak zbadać pod kątem umiejętności czytania? Oczywiście na początku.

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie. Większość nowej rady też jest przeciw,więc nie będzie zgody.

Gówno prawda, wieża, ataman i burek już dawno się dogadali, wszystko było ukartowane tak, aby zmarginalizować przeciwników żwirowni, czyli Liwaka i jego radnych.
Odnośnik do odpowiedzi

Gówno prawda, wieża, ataman i burek już dawno się dogadali, wszystko było ukartowane tak, aby zmarginalizować przeciwników żwirowni, czyli Liwaka i jego radnych.

I to by potwierdzało brak pwyrazistego programu działania.Po co pisać kłamstwa jak zrobił TW"Janek" a potem łamać własne słowo. Lepiej liczyć na głupich wyborców. A że mają coś nie tak pod sufitem świadczą wyniki , tutaj tylko majdan by rozwiązał problem kochania tej lokalnej ojczyzny.

Odnośnik do odpowiedzi

I to by potwierdzało brak pwyrazistego programu działania.Po co pisać kłamstwa jak zrobił TW"Janek" a potem łamać własne słowo. Lepiej liczyć na głupich wyborców. A że mają coś nie tak pod sufitem świadczą wyniki , tutaj tylko majdan by rozwiązał problem kochania tej lokalnej ojczyzny.

No właśnie chodzi o ściemnianie, burek nie robił spotkań w kinie, ataman też, wieża wcale nie miała programu, tych troje maja jeden program otworzyć żwirownie i wokół żwirowni kręci się ich działanie
Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie chodzi o ściemnianie, burek nie robił spotkań w kinie, ataman też, wieża wcale nie miała programu, tych troje maja jeden program otworzyć żwirownie i wokół żwirowni kręci się ich działanie

Mnie zapewnienia IFS że żwirowni nie będzie. Widzę że opozycja zrobiła sobie "akt Wyborczy" z tego faktu. Na tym oparli cały swój program to bogata propozycja. Głupcy myślą że naród to łyknie. Po co mi durnie u władzy jak wiem że Racin żwirowni nie zrobi.

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie zapewnienia IFS że żwirowni nie będzie. Widzę że opozycja zrobiła sobie "akt Wyborczy" z tego faktu. Na tym oparli cały swój program to bogata propozycja. Głupcy myślą że naród to łyknie. Po co mi durnie u władzy jak wiem że Racin żwirowni nie zrobi.

olo jestes glupi jak but
Odnośnik do odpowiedzi
radni - kłamcy
Spokojnie. Większość nowej rady też jest przeciw,więc nie będzie zgody.

Bzdura,np: Krystyna Sydor jeszcze za czasów wieży była za powstaniem żwirowni i głośno o tym mówiła. Co jej, syn prysnął do Szczecina a ona już za stara,żeby myśleć co będzie za 10-20 lat, kiedy zabraknie wody pitnej a jeziora zamienią się do reszty w sadzawki. Przecież oni nie znają skutków,tylko szukają groszy na swoje posady.

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka pani to stara lumpa która cwaniaczy niezależnie od opcji. Zresztą zawsze była za żwirownią to już jest rąbnięta.

Podaj namiary cwaniaczku na siebie. Załatwimy to inaczej jak taki mądry jesteś.Dawno ryja Ci nikt porzadnie nie obił.

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj namiary cwaniaczku na siebie. Załatwimy to inaczej jak taki mądry jesteś.Dawno ryja Ci nikt porzadnie nie obił.

PODAJ NAMIARY, EJ NO PODAJ NAMIARY, NAMIARY. GODZINA I MIEJSCE!

debil skończony... Idź do piaskownicy porobić babeczki trepie z prowincji.

Odnośnik do odpowiedzi

A co synuś pomoże? To nie gmina tylko wolny rynek palancie.

Żaden synuś. Mam ochote nabić i napluć Wam w morde Czerwonki, Furmany i wszystkie Janusze razem wzięte. Powiesz to mi w twarz prosto?Cwaniaki jesteście poprzez Internet. Szkoda,że na forum i prosto w oczy udajecie normalnych.

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden synuś. Mam ochote nabić i napluć Wam w morde Czerwonki, Furmany i wszystkie Janusze razem wzięte. Powiesz to mi w twarz prosto?Cwaniaki jesteście poprzez Internet. Szkoda,że na forum i prosto w oczy udajecie normalnych.

pff co ja mowie na forum kozaki,a w oczy normalni

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba było się do polityki nie pchać prostaku.

Odnośnik do odpowiedzi

A z tego widać że jesteś taki sam
Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu chciałbym,aby ten kto pisze tak na Panią Sydor jeżeli ma czelność to niech to jej powie prosto w twarz. Polityka?Jak widać Panowie i Panie nie trzeba być wielkim "mówcą" i dużo się angażować żeby zostać co najmniej burmistrzem. Pozdrawiam normalnych

Odnośnik do odpowiedzi

Po prostu chciałbym,aby ten kto pisze tak na Panią Sydor jeżeli ma czelność to niech to jej powie prosto w twarz. Polityka?Jak widać Panowie i Panie nie trzeba być wielkim "mówcą" i dużo się angażować żeby zostać co najmniej burmistrzem. Pozdrawiam normalnych

A kto wg,ciebie jest normalny wśród kandydatów na burmistrza?

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...