Skocz do zawartości

Wybory samorządowe 16.11.2014 r.

MichałK

Rekomendowane odpowiedzi

Jacek jak wygra to pewnie wciagnie cała rodzine Deca do gminy i tych pijusów co tam siedzą razem z nim w tej decowskiej melinie i syfie ! Jeszcze by tego brakowało !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty nie myl Kazia Deca z Edkiem Decem, ten drugi to przepasci i melina

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 1.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Jakimi stanowiskami kupczą i z kim ? Pisz no tu zaraz !!

Spadaj burkowy palancie, tobie łopata do głupiego łba trzy razy na dzień nakładać to jeszcze będzie mało, kupczyliście cały czas, a teraz dalej robicie to z atamanem
Odnośnik do odpowiedzi

pewnie ze chodzi o Edka Deca dno inska on i jego cały sklep melina smród i bród a Liwak tam razem z nimi!!!!!!

to prawda, sama nie raz widziałam i słyszałam nawalonego Liwaka jak "umoralniał" w sensie "przekonywał do swoich racji"pijaczków no było to żenujące.

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no propaganda tak niskich lotów że od razu czuć ludzi racina. Ten czlowiek teraz będzie w najgorszy sposób opluwał swojego konkurenta ponieważ to stary komuch i ostatnia szuja, nie cofnie się przed niczym aby dosiedzieć do emerytury na burmistrzowym stołku... Nie zapominajcie że najgorszym wrogiem tej gminy nie jest jacek a andrzej wlaśnie. Pierwsza tura dobitnie pokazała że ludzie go nie chcą, że zagłosują na każdego innego kandudata byle nie na racina, nawet skompromitowana i nienawidzona dzialoszewska zebrała sporo głosów, więc ludzie są zdeterminowani żeby odsunąć racina od fotela.

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe że teraz nagle Liwak to pijak.... jakoś do wyborów nikt tak o nim nie mówił ? Przypadek ?? nie sądzę... Andrzej pogódź się z przegraną, ludzie cię nie chcą na tym stanowisku. Jak by Ci naprawdę zależało na dobru tej gminy to byś zrezygnował z drugiej tury... ale przecież ty Ińsko masz w d**** najważniejsze żeby emeryturka była syta...

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe że teraz nagle Liwak to pijak.... jakoś do wyborów nikt tak o nim nie mówił ? Przypadek ?? nie sądzę... Andrzej pogódź się z przegraną, ludzie cię nie chcą na tym stanowisku. Jak by Ci naprawdę zależało na dobru tej gminy to byś zrezygnował z drugiej tury... ale przecież ty Ińsko masz w d**** najważniejsze żeby emeryturka była syta...

Świeta prawda! Tak samo powinien pogodzić się z porażką ataman, Bogdan przegrałeś, ludzie cie nie chcą to sobie odpuść i zajmij sie swoimi truskawkami a nie manipulujesz ludźmi choć nie masz do tego moralnego prawa
Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek, mężczyzna który nie może poradzić sobie z najmniejszą komórką życia społecznego jaką jest jego własna rodzina, nie ma tym bardziej kwalifikacji do kierowania tak złożonym organizmem jakim jest Gmina. To jest najprostsza teza, która praktycznie w 100% jest regułą.

Trzecia partnerka życiowa, problemy z dziećmi, rodzeństwem a do tego problem alkoholowy, który nie umknął wielu mieszkańcom Ińska także przekreśla tego kandydata.

Wyniki I tury wyborów świadczą tylko o tym, że zręczna manipulacja informacjami a także nieprawdziwe twierdzenia, które dotarły do mieszkańców Gminy w ostatnim tygodniu kampanii, można zneutralizować takim samym lub bardzo podobnym manewrem medialnym !

Bo to jak widać i słychać, niestety w naszej Gminie, działa !

Odnośnik do odpowiedzi

Widać,słychać i czuć.Andrzej ja Ci bede płacił miesięczne wynagrodzenie do końca twojego życia,tylko opamietaj sie i zrezygnuj juz z tych wyborow.Nie rob posmiewiska.Ludzie placami Cie wytykaja na ulicy.Maasz honor?

Dobrze to biorę tą propozycję ! Podaj namiary ?

Odnośnik do odpowiedzi

Widać,słychać i czuć.Andrzej ja Ci bede płacił miesięczne wynagrodzenie do końca twojego życia,tylko opamietaj sie i zrezygnuj juz z tych wyborow.Nie rob posmiewiska.Ludzie placami Cie wytykaja na ulicy.Maasz honor?

Michał,ty już swoją dietę przekazałeś. Będziesz miał coś jeszcze?Wątpię.

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek, mężczyzna który nie może poradzić sobie z najmniejszą komórką życia społecznego jaką jest jego własna rodzina, nie ma tym bardziej kwalifikacji do kierowania tak złożonym organizmem jakim jest Gmina. To jest najprostsza teza, która praktycznie w 100% jest regułą.

Trzecia partnerka życiowa, problemy z dziećmi, rodzeństwem a do tego problem alkoholowy, który nie umknął wielu mieszkańcom Ińska także przekreśla tego kandydata.

Wyniki I tury wyborów świadczą tylko o tym, że zręczna manipulacja informacjami a także nieprawdziwe twierdzenia, które dotarły do mieszkańców Gminy w ostatnim tygodniu kampanii, można zneutralizować takim samym lub bardzo podobnym manewrem medialnym !

Bo to jak widać i słychać, niestety w naszej Gminie, działa !

Ciekawe stwierdzenie- czyli sugerujesz że Jacek w kampanii nie mówił prawdy a zarazem sam twierdzisz że kłamiecie i manipulujecie aby tylko Jacek nie wygrał... On w kampani mówił tylko prawdę, nie jego wina , że jesteście tak żałosną ekipą i każde podsumowanie waszej pracy brzmi jak oszczerstwa- taka jest smutna prawda.

Racin pomimo promowania się na takiego męża stanu , katolika , ojca itd okazuje się chyba najgorszym burmistrzem w historii Ińska, więc nie wiem co to ma do rzeczy jak mu się w rodzinie układa- to jak widać o niczym nie świadczy.

Odnośnik do odpowiedzi
wbijcie sobie młotkiem
Cytat

Nie skupiajcie się na Kaziu.To taki nikt,któremu łatwo i wygodnie udało się zaliczyć życie.Była radnym i za komuny i teraz, robił jak zwykle mądre miny,przewracał oczyma .Takich jest większość byłych,aktualnych i kandydatów na radnych.Po prostu rwą się do koryta. Z drugiej strony wszyscy święci ,wszystkich partii mówią aby wybierać tych,co tworzyli miejsca pracy,budowali ulice i chodniki, mieszkania i infrastrukturę. Nie lubię ich,bo to też przekręciarze ale musi być jakieś kryterium oceny dokonać burmistrzów i radnych. Nasi siedzieli na d**** i przyklepywali to, co im przygotował a torba zapowietrzona ( dla nie wtajemniczonych Paluch) zapewne w uzgodnieniu z ifs i burkiem.Przedtem robiła to wieża ze swoimi apostołami z rady.T tak dalej, i tym podobnie. Skupcie się na wyszukaniu takich inwestycji i działań po 8 latach,które z ponad 100 mln budżetu,chociaż z 5 mln prze 8 lat przeznaczyli na jeden NIEPODWAŻALNY z punktu gospodarczego projekt rozwojowy. Wszyscy deklarują miłość do swojej "małej" ojczyzny ale w czym to się przejawiło ,jeżeli chodzi o gospodarkę tej gminy. Jeżeli tego nie rozumiecie, to idźcie i wybierajcie "swojego" kacyka, bo tylko on zapewni wam dobrobyt w układzie jego kliki. Zacznijcie myśleć strategicznie, jeżeli w ogóle jest to możliwe.Przecież funkcjonowanie z podatków bez żadnego przyciągnięcia w ostatnim 12 leciu ,jakiegokolwiek autentycznego inwestora, któremu trzeba zaoferować na wstępie odpowiedni o uzbrojone tereny jest podstawą trwania tej gminy.Jej młodych mieszkańców. A nie was w tych babskich czy ifs-owskich układach. Rzecz w tym,że tutaj nie ma zbyt wielkiego wyboru. Poza sprytnymi Ukraińcami reszta się błąka pomiędzy bezprogramowymi hasłami i wciskaniem kitu. Pamiętajcie,że czas leci szybko i już za rok będzie widać skutki waszego wyboru.Będziecie mieli pretensje ,że nazywa się wyborców idiotami? Przecież sami do tego chcecie doprowadzić. Wybory samorządowe to nie wielka polityka tylko własne podwórko a w sytuacji tej gminy to małe podwórko.Tutaj ani SLD-wcy, ani PO-wcy, ani PiS-wcy nic nie znaczą. Jeżeli będziecie baranami to tylko wy poprzez wasze bezmyślne poddanie się strachowi lub namowom tych bezprogramowych picerów i wodolejów obojga płci.

W Polsce rządzi żydokomuna okrągłego stołu i nazywa ten system DEMOKRACJA.

Najwięksi złodzieje skupieni wokół partii , twierdzą że reprezentują naród! W skali kraju tych partyjnych oszustów jest może we wszystkich partiach(czytaj: bandach) z 1,5 mln.Wypowiadają się w imieniu narodu liczącego nawet po wyjazdach więcej niż 36 mln. ludzi. Gdzie wy tutaj widzicie demokrację? Afera goni aferę.

To cały czas jest aktualne i oddaje ińską rzeczywistość.

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe stwierdzenie- czyli sugerujesz że Jacek w kampanii nie mówił prawdy a zarazem sam twierdzisz że kłamiecie i manipulujecie aby tylko Jacek nie wygrał... On w kampani mówił tylko prawdę, nie jego wina , że jesteście tak żałosną ekipą i każde podsumowanie waszej pracy brzmi jak oszczerstwa- taka jest smutna prawda.

Racin pomimo promowania się na takiego męża stanu , katolika , ojca itd okazuje się chyba najgorszym burmistrzem w historii Ińska, więc nie wiem co to ma do rzeczy jak mu się w rodzinie układa- to jak widać o niczym nie świadczy.

Ciebie nie obchodzi jak mąż, partner a być może przyszły burmistrz, obchodzi się z partnerką, dziećmi. Czy ich bije i czy pije? Ale mnie to obchodzi i nie życzę sobie tzw. patologii jako włodarza nawet tak małej Gminy jak nasza. Człowiek na takim urzędzie musi świecić przykładem,mieć nieskazitelną opinię, tak aby można było go przyszłym pokoleniom stawiać za przykład godny naśladowania. Czy ja swoim dorastającym dzieciom, mam pokazywać za przykład człowieka z kółkiem w uchu, który ma już trzecią partnerkę życiową i jest rozchwiany emocjonalnie ? To jest dobry przykład ? A może najlepiej powiedzieć,że ten pan jest nikt, nie ma rodziny, domu ? Albo może milczeć ?

Odnośnik do odpowiedzi

Ale właśnie o to chodzi, że Andrzejowi się w rodzinie NIE układa!! Niech najpierw sam w rodzinie zrobi porządek (czytaj, sam ze sobą) a dopiero później niech się czepia kogoś innego!!
Odnośnik do odpowiedzi

Ciebie nie obchodzi jak mąż, partner a być może przyszły burmistrz, obchodzi się z partnerką, dziećmi. Czy ich bije i czy pije? Ale mnie to obchodzi i nie życzę sobie tzw. patologii jako włodarza nawet tak małej Gminy jak nasza. Człowiek na takim urzędzie musi świecić przykładem,mieć nieskazitelną opinię, tak aby można było go przyszłym pokoleniom stawiać za przykład godny naśladowania. Czy ja swoim dorastającym dzieciom, mam pokazywać za przykład człowieka z kółkiem w uchu, który ma już trzecią partnerkę życiową i jest rozchwiany emocjonalnie ? To jest dobry przykład ? A może najlepiej powiedzieć,że ten pan jest nikt, nie ma rodziny, domu ? Albo może milczeć ?

Wypisz wymaluj pasuje jak ulał do Andrzeja, despota i ordynus w domu, a kochanka poza domem! pasuje ci to?
Odnośnik do odpowiedzi

snapback.pngUżytkownik katolik dnia 18 listopad 2014 - 18:11 napisał

Wypisz wymaluj pasuje jak ulał do Andrzeja, despota i ordynus w domu, a kochanka poza domem! pasuje ci to?

Idź się pomódl dewoto,może ci ześlą trochę miazgi mózgowej.

Odnośnik do odpowiedzi

tak aby można było go przyszłym pokoleniom stawiać za przykład godny naśladowania. Czy ja swoim dorastającym dzieciom, mam pokazywać za przykład człowieka z kółkiem w uchu, który ma już trzecią partnerkę życiową i jest rozchwiany emocjonalnie ?

Hmm za to za wzór cnót wszelakich postawisz kapusia który donosił na swoich współpracowników w imię własnych korzyści ?? Człowieka którego żona nie może się odezwać w domu bo sie boi że ją uderzy ? Człowieka który poustawiał rodzinę i znajomych po stanowiskach korzystając z tego że był burmistrzem ? Człowieka który nie chce rozmawiać ze zwykłymi ludźmi bo czuje się kimś lepszym od nich? To ten twój wzór ? to ze racin co tydzień lata do kościoła nie czyni go dobrym człowiekiem ani wzorem do naśladowania...

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm za to za wzór cnót wszelakich postawisz kapusia który donosił na swoich współpracowników w imię własnych korzyści ?? Człowieka którego żona nie może się odezwać w domu bo sie boi że ją uderzy ? Człowieka który poustawiał rodzinę i znajomych po stanowiskach korzystając z tego że był burmistrzem ? Człowieka który nie chce rozmawiać ze zwykłymi ludźmi bo czuje się kimś lepszym od nich? To ten twój wzór ? to ze racin co tydzień lata do kościoła nie czyni go dobrym człowiekiem ani wzorem do naśladowania...

Co wy z tą rodziną wyjeżdżacie. Nikt z was nie ma jej poukładanej. Co ma piernik do wiatraka. Michał nawet rodziny nie założył. Może i dobrze bo kupczyńskich w Insku już i tak nadmiar tak jak jamrożych i liwaków . Mam dość plucia jadem jak sami święci nie jesteście. Jacek i Włodek nie mają moralnego prawa pisać o moralności nie dość że sami rozwodnicy to żyją na kocią łapę. Michał nic o zyciu nie wie. Nikt z was nie siedzi w domu burka żeby wiedzieć jak żonę traktuje. Durnie to nie zmieni waszej pozycji bo za plecami do układanki macie tereskę inaczej polegniecie w dogrywce.

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy z tą rodziną wyjeżdżacie. Nikt z was nie ma jej poukładanej. Co ma piernik do wiatraka. Michał nawet rodziny nie założył. Może i dobrze bo kupczyńskich w Insku już i tak nadmiar tak jak jamrożych i liwaków . Mam dość plucia jadem jak sami święci nie jesteście. Jacek i Włodek nie mają moralnego prawa pisać o moralności nie dość że sami rozwodnicy to żyją na kocią łapę. Michał nic o zyciu nie wie. Nikt z was nie siedzi w domu burka żeby wiedzieć jak żonę traktuje. Durnie to nie zmieni waszej pozycji bo za plecami do układanki macie tereskę inaczej polegniecie w dogrywce.

Za plecami już nie mają nikogo.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...