Olo Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 https://www.facebook.com/kwwinskoxxiNie zaskakuje was dlaczego Piotr Sydor popiera przeciwnika swojej matki i wieloletniej koleżanki matki Działoszewskiej??? To dopiero historia popiera wrogów politycznych NIE oni są już dogadani. Wszyscy się zmówili Terebecki, Liwak i Działoszewska że razem się dogadają byle tylko pozbyć się największego rywala jakim jest Pan Burmistrz. Ale my to odkryliśmy i wiemy że ugoda między tą trójcą jest. Sydor jak ci nie wstyd! Przecież to jest obciachowe i tendencyjne że hej! Pamiętajcie nie macie szans z nami. Poradzimy sobie z całą trójką a wyborcy, mieszkańcy niech wiedzą w jak szubrawy sposób kosicie konkurencję. Po bydlęcemu!To jest ciekawe. Czemu młody sydorek popiera jacka. Jego mama gania po blokach i agituje na ciocię. Zaczynam w tym wszystkim widzieć spisek i układankę. To jest możliwe, że jacek dogadał się z pozostałymi kandydatami przeciw Endriu. Te kartki mi dzisiaj nic nie dają. Mogliście się wytężyć i zrobić to choćby 4 lata temu. To jest brudna gra wyborcza. Trzech kandydatów przeciw jednemu ale zdrajcy! Fuj co za zaraza. To ma spowodować, że nie pójdę głosować na obecnego burmistrza??? Nie udał się wybieg oj nie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 To jest ciekawe. Czemu młody sydorek popiera jacka. Jego mama gania po blokach i agituje na ciocię. Zaczynam w tym wszystkim widzieć spisek i układankę. To jest możliwe, że jacek dogadał się z pozostałymi kandydatami przeciw Endriu. Te kartki mi dzisiaj nic nie dają. Mogliście się wytężyć i zrobić to choćby 4 lata temu. To jest brudna gra wyborcza. Trzech kandydatów przeciw jednemu ale zdrajcy! Fuj co za zaraza. To ma spowodować, że nie pójdę głosować na obecnego burmistrza??? Nie udał się wybieg oj nie.olo im bliżej wyborów tym jesteś coraz głupszy, normalnie brzydzę się ciebie czytać, jak nie wiesz czemu młody sydorek popiera jacka to go po prostu zapytaj, napisz mu na fejsie i będziesz wszystko wiedział, a nie wypisujesz tu swoje dyrdymały o spisku którego nie ma. popraw się olo bo schodzisz na psy! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Cholera nie wierzyłem :blink: To jednak prawda :wacko: To nie jest normalne :( Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 olo im bliżej wyborów tym jesteś coraz głupszy, normalnie brzydzę się ciebie czytać, jak nie wiesz czemu młody sydorek popiera jacka to go po prostu zapytaj, napisz mu na fejsie i będziesz wszystko wiedział, a nie wypisujesz tu swoje dyrdymały o spisku którego nie ma. popraw się olo bo schodzisz na psy!No ja bym nie był taki pewny czy "Olo" nie ma racji. Po tym co zobaczyłem na fejsie mam was w d**** i nie zagłosuję na "trójprzymierze". To wy próbujecie wydymać mieszkańców. Popraw się durniu jeden z drugim. NIE DLA WIEŻY < LENI> UKRAINY. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Niech mi ktoś powie, czy syn MUSI mieć takie same poglądy jak mamusia? Czy syn MUSI głosować jak mamusia? Czy syn nie może mieć własnego zdania?????? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Według mnie nie ma żadnych dowodów na jakieś porozumienie, ale były dowody na dogadywanie sie burka i wieży, widziano ich przecież w samochodzie rozmawiających w cztery oczy! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Niech mi ktoś powie, czy syn MUSI mieć takie same poglądy jak mamusia? Czy syn MUSI głosować jak mamusia? Czy syn nie może mieć własnego zdania??????Owszem może ale jak syn za rządów działoszewskiej dawał obsługę prawną to chyba można mieć podejrzenia do istniejącego "układu wyborczego. Może szykuje się znów prawiczek na obsługę. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Najważniejszy dowód jest powyżej, reszta dla mnie to pestka. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dla mnie sprawa jest jasna, jutro jacek ma w kinie spotkanie wyborcze, wystarczy pójść i zapytać, czy zawarł jakieś przymierze. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Według mnie nie ma żadnych dowodów na jakieś porozumienie, ale były dowody na dogadywanie sie burka i wieży, widziano ich przecież w samochodzie rozmawiających w cztery oczy!Ty górnicza gnido. Wieżę w to że do rady już nie wejdzie. Jesteś największą zakałą i wszystkich sobie podporządkowałeś. Oni głupcy ci wieżą i wyjdą na tym jak zabłocki.....Twoje porozumienie z dnia sąsiada i potajemnych spotkań z terebeckim nie ukryłeś. Ludzie to widzieli i ci pokażą w wyborach gdzie twoje miejsce. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Owszem może ale jak syn za rządów działoszewskiej dawał obsługę prawną to chyba można mieć podejrzenia do istniejącego "układu wyborczego. Może szykuje się znów prawiczek na obsługę.To mnie bardziej interesuje niż....Dla mnie sprawa jest jasna, jutro jacek ma w kinie spotkanie wyborcze, wystarczy pójść i zapytać, czy zawarł jakieś przymierze.głupoty liwaka Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Ty górnicza gnido. Wieżę w to że do rady już nie wejdzie. Jesteś największą zakałą i wszystkich sobie podporządkowałeś. Oni głupcy ci wieżą i wyjdą na tym jak zabłocki.....Twoje porozumienie z dnia sąsiada i potajemnych spotkań z terebeckim nie ukryłeś. Ludzie to widzieli i ci pokażą w wyborach gdzie twoje miejsce.Tak! To jest największe nieszczęście Ińska ostatnich czterech lat :( Odnośnik do odpowiedzi
IFS Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 olo im bliżej wyborów tym jesteś coraz głupszy, normalnie brzydzę się ciebie czytać, jak nie wiesz czemu młody sydorek popiera jacka to go po prostu zapytaj, napisz mu na fejsie i będziesz wszystko wiedział, a nie wypisujesz tu swoje dyrdymały o spisku którego nie ma. popraw się olo bo schodzisz na psy!Właśnie że wypowiedzi Olo są emanacją tego co widzą inni i coraz liczniejsi wyborcy naszej Gminy ! Totalne, bezmyślne obrzydzanie wszystkich i wszystkiego co nie jest identyfikowane z Liwakiem czy Działoszewską, właśnie doprowadza do takich opinii ! Tak trzymajcie, Racina obrzydzajcie a tacy zagorzali jego krytycy jak nasz Olo, "obyma ręcyma" na nas zagłosują. Inteligentny wyborca (a Olo nim niewątpliwie jest !), widzi jak na patelni, że zawiązała się koalicja trzech przeciw jednemu. To jest widać od początku kampanii a nawet i wcześniej. Szfran i Kupczyński na "partach" u wieży, ataman żłopie gorzałę w Ściennem na oślej górce u Szafrana, dogadanie się całej trójcy z SKSM w sprawie żwirowni i do tego żarliwe zapewnienia Kieliszkowskiego na ostatniej sesji RM,że nikogo nie finansują w wyścigu do fotela burmistrza - to tylko utwierdza nas w tym co widzi Olo i wielu wielu innych wyborców.Reasumując - koalicja Liwak, Terebecki, Działoszewska przeciw Racinowskiemu, jest faktem. I co najważniejsze - żwirownia i jej otwarcie jest celem nadrzędnym tego paktu, bo kasa otwiera wszystkie drzwi ! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dla mnie sprawa jest jasna, jutro jacek ma w kinie spotkanie wyborcze, wystarczy pójść i zapytać, czy zawarł jakieś przymierze.Popieram, kto pyta nie błądzi Odnośnik do odpowiedzi
saw Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Właśnie że wypowiedzi Olo są emanacją tego co widzą inni i coraz liczniejsi wyborcy naszej Gminy ! Totalne, bezmyślne obrzydzanie wszystkich i wszystkiego co nie jest identyfikowane z Liwakiem czy Działoszewską, właśnie doprowadza do takich opinii ! Tak trzymajcie, Racina obrzydzajcie a tacy zagorzali jego krytycy jak nasz Olo, "obyma ręcyma" na nas zagłosują. Inteligentny wyborca (a Olo nim niewątpliwie jest !), widzi jak na patelni, że zawiązała się koalicja trzech przeciw jednemu. To jest widać od początku kampanii a nawet i wcześniej. Szfran i Kupczyński na "partach" u wieży, ataman żłopie gorzałę w Ściennem na oślej górce u Szafrana, dogadanie się całej trójcy z SKSM w sprawie żwirowni i do tego żarliwe zapewnienia Kieliszkowskiego na ostatniej sesji RM,że nikogo nie finansują w wyścigu do fotela burmistrza - to tylko utwierdza nas w tym co widzi Olo i wielu wielu innych wyborców.Reasumując - koalicja Liwak, Terebecki, Działoszewska przeciw Racinowskiemu, jest faktem. I co najważniejsze - żwirownia i jej otwarcie jest celem nadrzędnym tego paktu, bo kasa otwiera wszystkie drzwi !Srali muszki będzie wiosna, żwirownie otworzą Racinowski, Działoszewska i Terebecki, jedynie Liwak jest PRZECIW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twoja koalicja jeszcze się nie zawiązała a już się rozpadła! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Właśnie że wypowiedzi Olo są emanacją tego co widzą inni i coraz liczniejsi wyborcy naszej Gminy ! Totalne, bezmyślne obrzydzanie wszystkich i wszystkiego co nie jest identyfikowane z Liwakiem czy Działoszewską, właśnie doprowadza do takich opinii ! Tak trzymajcie, Racina obrzydzajcie a tacy zagorzali jego krytycy jak nasz Olo, "obyma ręcyma" na nas zagłosują. Inteligentny wyborca (a Olo nim niewątpliwie jest !), widzi jak na patelni, że zawiązała się koalicja trzech przeciw jednemu. To jest widać od początku kampanii a nawet i wcześniej. Szfran i Kupczyński na "partach" u wieży, ataman żłopie gorzałę w Ściennem na oślej górce u Szafrana, dogadanie się całej trójcy z SKSM w sprawie żwirowni i do tego żarliwe zapewnienia Kieliszkowskiego na ostatniej sesji RM,że nikogo nie finansują w wyścigu do fotela burmistrza - to tylko utwierdza nas w tym co widzi Olo i wielu wielu innych wyborców.Reasumując - koalicja Liwak, Terebecki, Działoszewska przeciw Racinowskiemu, jest faktem. I co najważniejsze - żwirownia i jej otwarcie jest celem nadrzędnym tego paktu, bo kasa otwiera wszystkie drzwi !Wreszcie jakieś mądre słowa. Tak jest tak to widzą wyborcy i mieszkańcy. Koalicja jest od dawna już kilka miesięcy. Szafran i kupczyński ostatnich sesji nie wklejali bo wyborcy widzieliby co on wyrabia i że Burmistrz go ośmiesza na każdym kroku. Fajna nazwa:ośla górka" hahahahaha Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dla mnie najważniejsze są te 3 kartki, kapus do końca życia będzie kapusiem! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Dla mnie najważniejsze są te 3 kartki, kapus do końca życia będzie kapusiem!Jeśli ci tak dużo daja to powiedz nam wszystkim CO CI DAJĄ?????Że bezmyślnie możesz to wklejać wklejać i wklejać a i tak wyborów nie wygrasz hłe hłe hłe..... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 mam dowód że kapował, a za kapowanie awansował na kierownika i w sciennym kręcił lody na pgr. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Cholera nie wierzyłem :blink: To jednak prawda :wacko: To nie jest normalne :(CZY WAM TO WSZYSTKO PRZYGOTOWYWAŁ PRAWNIK Z KOZIEJ WÓLKI? JAK TEJ SYDORCE NIE WSTYD. JEDNĄ LAPĄ TU JEDNĄ TAM. ALE DZIADOSTWO. Odnośnik do odpowiedzi
i co Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 mam dowód że kapował, a za kapowanie awansował na kierownika i w sciennym kręcił lody na pgr.Idiota jakiś! PGR nie istniej dwadzieścia kilka lat a on dalej swoje. Powiedz jeszcze co z tego że masz dowód i co teraz dalej? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 CZY WAM TO WSZYSTKO PRZYGOTOWYWAŁ PRAWNIK Z KOZIEJ WÓLKI? JAK TEJ SYDORCE NIE WSTYD. JEDNĄ LAPĄ TU JEDNĄ TAM. ALE DZIADOSTWO.Tak pod osłoną mamy i ukrainy. Prawnik się zbłaźnił tyle w temacie. Współczuję klientom. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Tak pod osłoną mamy i ukrainy. Prawnik się zbłaźnił tyle w temacie. Współczuję klientom.Mam nadzieję że krysia polegnie w wyborach i znów będzie łapki lizać z pożdałką. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 komunista, kapuś, likwidator, oszust, krętacz i złodziej. Alleluja! Odnośnik do odpowiedzi
pipa Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Właśnie że wypowiedzi Olo są emanacją tego co widzą inni i coraz liczniejsi wyborcy naszej Gminy ! Totalne, bezmyślne obrzydzanie wszystkich i wszystkiego co nie jest identyfikowane z Liwakiem czy Działoszewską, właśnie doprowadza do takich opinii ! Tak trzymajcie, Racina obrzydzajcie a tacy zagorzali jego krytycy jak nasz Olo, "obyma ręcyma" na nas zagłosują. Inteligentny wyborca (a Olo nim niewątpliwie jest !), widzi jak na patelni, że zawiązała się koalicja trzech przeciw jednemu. To jest widać od początku kampanii a nawet i wcześniej. Szfran i Kupczyński na "partach" u wieży, ataman żłopie gorzałę w Ściennem na oślej górce u Szafrana, dogadanie się całej trójcy z SKSM w sprawie żwirowni i do tego żarliwe zapewnienia Kieliszkowskiego na ostatniej sesji RM,że nikogo nie finansują w wyścigu do fotela burmistrza - to tylko utwierdza nas w tym co widzi Olo i wielu wielu innych wyborców.Reasumując - koalicja Liwak, Terebecki, Działoszewska przeciw Racinowskiemu, jest faktem. I co najważniejsze - żwirownia i jej otwarcie jest celem nadrzędnym tego paktu, bo kasa otwiera wszystkie drzwi !Bardzo trafna wypowiedź. Ja też od dawna obserwowałam tą trójcę i mam te same wnioski !!! Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi