Kamil Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Czy to coś nadaje się na radnego? Cyba raczej na pieska. Zresztą jak całe ifs.Ta menda jak zbierała podpisy na kandydata to mówiła, że jest z komitetu Liwaka. Dopiero po ogłoszeniu list okazało się, że jest od Janka.Kłamca, menda i oszust. Jak ktoś taki ma coś zmienić w gminie??? Odnośnik do odpowiedzi
Kamil Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Btw. on wygląda jak porucznik Borewicz :P :D Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jeżeli to prawda z tymi podpisami to sprawę trzeba zgłosić odpowiednim organom.Jest to przestępstwo karane z urzędu zdaje się do 3 lat więzienia. Odnośnik do odpowiedzi
fan Liwaka Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jeżeli to prawda z tymi podpisami to sprawę trzeba zgłosić odpowiednim organom.Jest to przestępstwo karane z urzędu zdaje się do 3 lat więzienia.Czym sie przejmujecie!!! Liwak i tak ma wygrane na 100%!!! Odnośnik do odpowiedzi
bABKA Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 MICHAŁ BEDZIE WICE Odnośnik do odpowiedzi
BABKA Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 KAMIL BREDZISZ JAK POŁAMANIEC Odnośnik do odpowiedzi
Jaronim Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Liwaka ludzie robią i mówią niestworzone rzeczy.jakby mogli toby wszystkich calowali w dupe nie umytą a żeby tylko na to parszywą swołocz zagółosować .A my z naszej partii mówimy nie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Liwaka ludzie robią i mówią niestworzone rzeczy.jakby mogli toby wszystkich calowali w dupe nie umytą a żeby tylko na to parszywą swołocz zagółosować .A my z naszej partii mówimy nie.nieprawda, Jacek w kinie dołożył burmistrzowi do pieca a i tak burmistrz stwierdził że nie może powiedzieć że Jacek klamie Odnośnik do odpowiedzi
kryska Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 baju baju byłam inie oszukuj ludzi Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 baju baju byłam inie oszukuj ludzito ty kłamiesz, gdyby Jacek cokolwiek skłamał to racin od razu by go podał do sadu Odnośnik do odpowiedzi
BABKA Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 bredzisz byłam i słyszałam Odnośnik do odpowiedzi
BABKA Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 bredzisz byłam i słyszałam Odnośnik do odpowiedzi
Kamil Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 KAMIL BREDZISZ JAK POŁAMANIECCo masz na myśli? Proszę, wytłumacz mi. Ja nie kłamię. Mówię tylko o sytuacji, jaka miała miejsce. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 bredzisz byłam i słyszałamto podaj go do sądu Odnośnik do odpowiedzi
dobra rada Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 TY Michał jeszcze ten Liwak ciebie zrobie w bambuko , że nie będziesz wiedział jak się nazywasz.Ja tobie radzę trzymaj się z daleka o niego, bo nie bawem ten tekst sobie przypomnisz. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Ty uważaj na burka, on już niejednego wystawił do wiatru Odnośnik do odpowiedzi
dziadek Napisano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Czy przez te lata ten dziadek zgłosił chociaż jedną initiatywę uchwałodawczą?Czy tylko popierał wiernie,jak wszystkie pieski ifs swojego burka? Odnośnik do odpowiedzi
hau,hau ! Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Czy przez te lata ten dziadek zgłosił chociaż jedną initiatywę uchwałodawczą?Czy tylko popierał wiernie,jak wszystkie pieski ifs swojego burka?Zapamiętaj głupku, że wszystkie uchwały przegłosowane na sesjach mijającej kadencji, były inicjowane przez członków IFS-u !! To jest do sprawdzenia...zapraszam ! Jak chcesz "zabłysnąć" to najpierw sprawdź, bo się ośmieszyłeś ! Odnośnik do odpowiedzi
naćpany? Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Piłeś całą noc,czy jesteś tak beznadziejny jak to ugrupowanie. Ta banda poza zyskami dla siebie nic nie inicjuje od 8 lat.Siedzą i żrą ciasteczka. Odnośnik do odpowiedzi
specjaliści Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Same młode,wykwalifikowane kadry.Wybierajcie te autorytety ,może doczekacie się przebłysku olśnienia.Ich wiedza to szczyt możliwości burka i torby zapowietrzonej. Oni wiedzą dlaczego biorą "swoich"specjalistów. Młodzi jesteście w tej gminie jeszcze? Odnośnik do odpowiedzi
wandzia Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Mi się oni podobają i nie wiem do czego pijesz Odnośnik do odpowiedzi
debata Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Same młode,wykwalifikowane kadry.Wybierajcie te autorytety ,może doczekacie się przebłysku olśnienia.Ich wiedza to szczyt możliwości burka i torby zapowietrzonej. Oni wiedzą dlaczego biorą "swoich"specjalistów. Młodzi jesteście w tej gminie jeszcze?Kurde cudotwórcy Racinowskiego hihihihi. Takie same są orły Działoszewskiej - wyretuszowane stare purchawy hahhahahahahah. Oni maja zmienić Ińsko pytam na co??? Na katastrofę???? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 http://inskoxxi.wix.com/inskoxxi#!rada/ctvqa przyjrzyj się jeden z drugim niejakiemu przyszłemu radnemu Konopce ! I co widzisz ? Pewnie że to rasowy samorządowiec ! Tak trzymać - ekipo zdatna do rządzenia.....śmiech na sali kinowej 13 listopada... Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 http://inskoxxi.wix....oxxi#!rada/ctvqa przyjrzyj się jeden z drugim niejakiemu przyszłemu radnemu Konopce ! I co widzisz ? Pewnie że to rasowy samorządowiec ! Tak trzymać - ekipo zdatna do rządzenia.....śmiech na sali kinowej 13 listopada...No to może akurat mają to jedno "nieszczęście" ale u was i u cioci to dopiero skansen ;) Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A pan Halejcio, też rasowy radny in spe. Będzie reprezentowany na sesjach przez pełnomocniczkę-kaszalota...??? Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi