J23 Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 masz taki chamski język, że tylko pasać świnie się nadajeszJedną podtuczam na tym forum ??!! Odnośnik do odpowiedzi
SPOKUJ Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ale GOŚĆ 10 pażdziernika 2014 się napracował po wszystkim przydała by się jakaś nagroda bo to też aktywność polityczna a polityka to dla niektórych finanse POZDRAWIAM Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 ale GOŚĆ 10 pażdziernika 2014 się napracował po wszystkim przydała by się jakaś nagroda bo to też aktywność polityczna a polityka to dla niektórych finanse POZDRAWIAMCo ty tu nabazgrałeś ? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Co ty tu nabazgrałeś ?Co chcesz od tego "Gościa" może to ty pisałeś. chłopie jest 25 listopada 2014 jesteśmy po pierwszej turze wyborów za kilka dni druga tura. Napisz o co ci chodzi do jasnej ciasne. Chyba oiszesz te posty "pod wpływem" procentów. Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 No i proszę. PROMENADA nabiera kształtów.A tyle było" pod górkę" dzieki radnemu Michałowi.Inwestycja ta miała nie udać się,a jednak zakres prac jest ewidentnie widoczny.Z pewnością będzie to bezpieczne miejsce do spacerów Ińszczan i przyjezdnych gości,z którego my wszyscy,łącznie z radnym Michałem będziemy dumni. Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Uciekł mi wyraz wykonanych,a zatem -zakres wykonanych prac jest ewidentnie widoczny.Przepraszam. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Fajnie wygląda, ale jak zawsze wszystko w terminie! NIE BĘDZIE! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Fajnie wygląda, ale jak zawsze wszystko w terminie! NIE BĘDZIE!Zrobią przed następnymi wyborami za cztery lata.Zawsze tak robią,rozbebłają i ciągną latami.Tak było w Linówku,Ciemniku a teraz w Ińsku i to w kilku miejscach.To jest metoda na trwanie.Wieża też na łapu capu robiła kiedyś molo ,bo kumple załatwili dotację w ostatniej chwil.Więc odwalono lipę,byle było.Teraz jest to samo w działaniach burka.Jednym słowem ta trójca ma już swoją metodę działania,taką samą od lat.Wybierz mnie,krzyczy z plakatów Racinowski,będę ciebie reprezentował. I tak od wielu,wielu lat. A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem. Odnośnik do odpowiedzi
tylko Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 A TY SIĘ BOISZ O SWOJA DUPĘ Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Zrobią przed następnymi wyborami za cztery lata.Zawsze tak robią,rozbebłają i ciągną latami.Tak było w Linówku,Ciemniku a teraz w Ińsku i to w kilku miejscach.To jest metoda na trwanie.Wieża też na łapu capu robiła kiedyś molo ,bo kumple załatwili dotację w ostatniej chwil.Więc odwalono lipę,byle było.Teraz jest to samo w działaniach burka.Jednym słowem ta trójca ma już swoją metodę działania,taką samą od lat.Wybierz mnie,krzyczy z plakatów Racinowski,będę ciebie reprezentował. I tak od wielu,wielu lat. A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem.I tak starają się zakłócać obiektywność tego co widzimy na co dzień. To są świadome działania ,zmierzające go zamydlenia oczu. Tak jest od lat. Odnośnik do odpowiedzi
Observatore Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Zrobią przed następnymi wyborami za cztery lata.Zawsze tak robią,rozbebłają i ciągną latami.Tak było w Linówku,Ciemniku a teraz w Ińsku i to w kilku miejscach.To jest metoda na trwanie.Wieża też na łapu capu robiła kiedyś molo ,bo kumple załatwili dotację w ostatniej chwil.Więc odwalono lipę,byle było.Teraz jest to samo w działaniach burka.Jednym słowem ta trójca ma już swoją metodę działania,taką samą od lat.Wybierz mnie,krzyczy z plakatów Racinowski,będę ciebie reprezentował. I tak od wielu,wielu lat. A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem.Każde słowo jest tu prawdziwe, nie widzę żadnej różnicy pomiędzy Działoszewską a Racinowskim, te dwie osoby mają te same metody działania, ten sam styl, ten sam sposób, sojusz miedzy nimi w ogóle mnie nie zdziwił. Terebecki jest im potrzebny do uzyskania większości w radzie, i tyle na ten temat. Odnośnik do odpowiedzi
A! Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Każde słowo jest tu prawdziwe, nie widzę żadnej różnicy pomiędzy Działoszewską a Racinowskim, te dwie osoby mają te same metody działania, ten sam styl, ten sam sposób, sojusz miedzy nimi w ogóle mnie nie zdziwił. Terebecki jest im potrzebny do uzyskania większości w radzie, i tyle na ten temat.A co ma peirnik do wiatraka.. To WY MACIE ROZUM..Zrobią przed następnymi wyborami za cztery lata.Zawsze tak robią,rozbebłają i ciągną latami.Tak było w Linówku,Ciemniku a teraz w Ińsku i to w kilku miejscach.To jest metoda na trwanie.Wieża też na łapu capu robiła kiedyś molo ,bo kumple załatwili dotację w ostatniej chwil.Więc odwalono lipę,byle było.Teraz jest to samo w działaniach burka.Jednym słowem ta trójca ma już swoją metodę działania,taką samą od lat.Wybierz mnie,krzyczy z plakatów Racinowski,będę ciebie reprezentował. I tak od wielu,wielu lat. A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem. Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem. To co było niesione echem...to to że chacharyżyją 9 wódeczkę piją tak słyszało miasto IŃsko a potem studnica i kino Ińskie i miałkie coś co trzeba polubić i jeszcze i jeszcze i jeszcze coś co WY znacie to jeszcze przed WAMI....podpisał ? Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem. To co było niesione echem...to to że chacharyżyją 9 wódeczkę piją tak słyszało miasto IŃsko a potem studnica i kino Ińskie i miałkie coś co trzeba polubić i jeszcze i jeszcze i jeszcze coś co WY znacie to jeszcze przed WAMI....podpisał ? Odnośnik do odpowiedzi
ja Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 No i proszę. PROMENADA nabiera kształtów.A tyle było" pod górkę" dzieki radnemu Michałowi.Inwestycja ta miała nie udać się,a jednak zakres prac jest ewidentnie widoczny.Z pewnością będzie to bezpieczne miejsce do spacerów Ińszczan i przyjezdnych gości,z którego my wszyscy,łącznie z radnym Michałem będziemy dumni.radny michal niech weźmie mikrofon i wyje swoje karaoke Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 A swoją drogą jaką metodę przyjęły baby? Milczeć i ganiać po podwórkach z propagandą,może się trochę głupców nazbiera przed drugą turą. Wieży nie pozostało już nic innego jak tylko sojusz robotniczo-chłopski z burkiem i atamanem. To co było niesione echem...to to że chacharyżyją 9 wódeczkę piją tak słyszało miasto IŃsko a potem studnica i kino Ińskie i miałkie coś co trzeba polubić i jeszcze i jeszcze i jeszcze coś co WY znacie to jeszcze przed WAMI....podpisał ?Lol ktoś tak się trudzi a wychodzą tttaaaaakkkiiiieeeee głupoty i co mam się z tego może śmiać "i" ??? to ja mniemam jakiś ćpun! Odnośnik do odpowiedzi
mm Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Jak się dwoje łajdaków dogaduje, to wcześniej czy później złapią się za łby! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Jak się dwoje łajdaków dogaduje, to wcześniej czy później złapią się za łby!Tak też można postrzegać wieżę, bogdana i racina...... po co nam ludzie tacy... po co nam ludzie którzy niczym się nie wykazali.....po co przeszłość bez przyszłości.... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Tak też można postrzegać wieżę, bogdana i racina...... po co nam ludzie tacy... po co nam ludzie którzy niczym się nie wykazali.....po co przeszłość bez przyszłości.... Znając naszego burmistrza to ja tej koalicji długiego życia nie wróżę, rozleci się w try miga! Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Przejrzałam to forum i zagłosuję na Liwaka. Niech się wykazuje! Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Ja chyba też zdecyduję się na niego, ale jeszcze się waham... Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Ja chyba też zdecyduję się na niego, ale jeszcze się waham...Ja też się decyduję na P.Racinowskiego. To doświadczony samorządowiec a nie nauczyciel i radny, który nie uczestniczył i skutecznie nie ustanawiał prawa miejscowego. Jest duże prawdopodobieństwo, że jako burmistrz będzie olewał swoje obowiązki na rzecz nieustatkowanego życia osobistego lub co gorsza może uczestniczyć w posiedzeniach ale w ogródku Deca !! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Ja też się decyduję na P.Racinowskiego. To doświadczony samorządowiec a nie nauczyciel i radny, który nie uczestniczył i skutecznie nie ustanawiał prawa miejscowego. Jest duże prawdopodobieństwo, że jako burmistrz będzie olewał swoje obowiązki na rzecz nieustatkowanego życia osobistego lub co gorsza może uczestniczyć w posiedzeniach ale w ogródku Deca !! Krzysiek uspokój się, wypij drinka i idź spać bo jutro musisz lepić plakaty i drukować paszkwile Odnośnik do odpowiedzi
! Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Krzysiek uspokój się, wypij drinka i idź spać bo jutro musisz lepić plakaty i drukować paszkwileZgadzam się z tobą. Niech ta dziadyga znów zacznie dojeżdżać do pracy to może zrozumie ile zaniedbań przez te dwie kadencje zrobił ten nadmuchany balon i leń co tylko w gminnym komputerze siedzi. A pensja z dwóch etatów leci. Przecież jest sekretarzem i zastępcą w jednym. Teraz będzie musiał się podzielić po koalicji terebecki i racin. Co za cyrk. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Nie łapię. Ta dziadyga to kto? Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi