zzz Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Burek chodzi po wsi i obiecuje ludziom zasiłki i opał na zimę, "niech pani napisze podanie, ja pani dam zasiłek" to stara wypróbowana metoda przekupywania wyborcówTak jak przez 8 lat nic ludziom nie pomógł to teraz nagle świętym się stanie i da.... Niech się ci biedacy nie zdziwią jak odpowiedź na podanie po wyborach będzie brzmiała - " Gmina jest w trudnej sytuacji finansowej więc proszę tak gospodarować pieniędzmi żeby wam wystarczyło..Powodzenia "Niech burak da ze swoich tym biednym ludziom skoro chce za takiego dobrego człowieka uchodzić. Nie zgadzam się żeby ten padalec za moje podatki kupował sobie głosy.,niech wyłoży prywatne pieniądze!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi
klika Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jeszcze napisz personalnie któż to jest przekrętaczem i złodziejem. Czekam.To ty cymbale nazywasz się inszczaninem i tego nie wiesz? Ale śmierdzi od ciebie kliką.Tfu Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 To ty cymbale nazywasz się inszczaninem i tego nie wiesz? Ale śmierdzi od ciebie kliką.TfuA no nie wiem,kto ma wyrok sądowy za przekręty i złodziejstwo.Wyroki nie były upublicznione.Możesz wymienić te osoby? Odnośnik do odpowiedzi
bip Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 A no nie wiem,kto ma wyrok sądowy za przekręty i złodziejstwo.Wyroki nie były upublicznione.Możesz wymienić te osoby?Były ,były tylko że je ukrywano,spytaj się np:torby zapowietrzonej lub kogoś od koryta. Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Były ,były tylko że je ukrywano,spytaj się np:torby zapowietrzonej lub kogoś od koryta.Jeśli ty tak twierdzisz,to dlaczego mam pytac kogoś innego,który być może o tym nie wie? Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Mam nadzieję, że administrator wykorzysta narzędzia jakie posiada aby autor tego wpisu poniósł zasłużone konsekwencje ! A tak gwoli ścisłości opluwaczu, twój idol pisze na portalu że z nikim się nie dogaduje i samodzielnie jako ten jeździec bez głowy będzie podążał do II tury i dalej rządził z czterema bezjajcami ! Otóż gówno prawda. Dogaduje się nawet z poszczególnymi członkami IFS-u (są nagrania rozmów telefonicznych !!).Z wieżą też paktuje bez skrępowania a z Terebeckim i jego radnymi spotyka się w dzisiaj w godzinach przedpołudniowych (też będą nagrania bo mamy tam kreta !).Tak też myślałem. Jacek nie ma innego wyboru bo jego rządy będą tylko piaskową figurą w gminie. Problem tylko w tym że ma się już z kim dogadywać bo kary rozdane. Nie na dzień dzisiejszy z kim się układać. Tak to chciwość stołkowa zostawiła opozycję na ich stałym miejscu opozycji. Odnośnik do odpowiedzi
lala Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 To się okaże czy opozycja nadal będzie na miejscu opozycji... jeszcze zawarta koalicja może pakować swojego wybranego burmistrza w poniedziałek po wyborach Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 To się okaże czy opozycja nadal będzie na miejscu opozycji... jeszcze zawarta koalicja może pakować swojego wybranego burmistrza w poniedziałek po wyborachA co masz coś na niego? Odnośnik do odpowiedzi
spadaj Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jeśli ty tak twierdzisz,to dlaczego mam pytac kogoś innego,który być może o tym nie wie?Ale jesteś palant i jeszcze do tego cymbał.Głupszych od ciebie i waszej paki nie ma w tej gminie. Odnośnik do odpowiedzi
odzew Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 apelNapisano dziś, 10:36Młodzi nie dajcie się tym oszustom.Przez tyle lat marnowali budżety gminy na swoje pensje i pierdoły. Pospasali się jak torby zapowietrzone. I ciągle chcą żyć za gminne podatki. A gdzie rozwój tej gminy? Dlaczego poza rozwaleniem różnych instytucji nie ma nic dla dobra rozwoju tego miasteczka i wiosek.Drogi i chodniki wyremontowali wokół swoich posesji a reszta niech drepcze po dziurach.Jeszcze ze trzy kadencje i dożyjemy gminnej emerytury. To jest siedlisko komuszego klanu,które na dodatek łączy się z lokalnymi klikami. Młodzi,pogońcie tę mafię. OdpowiedzCytuj #134odzewNapisano dziś, 11:45"Młodzi nie dajcie się tym oszustom",a dokładniej personalnie?"rozwaleniem różnych instytucji"-które to instytucje zostały rozwalone przez te władze?Młodzi,pogońcie tę mafię- kto personalnie należy do tej mafii?Jeśli uzyskam odpowiedzi na swoje pytania,to chetnie przyłączę sie do twojego apelu. OdpowiedzCytuj Odnośnik do odpowiedzi
bida Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Skoro przez 8 lat a wcześniej też przez 8 lat dbano jedynie o swoje wynagrodzenia,to nic dziwnego,że gmina nie wie co to jest program inwestycyjny. Tutaj nie było żadnych inwestycji, tylko przedwyborcze ,doraźne czyny społeczne. Tutaj pieprzniemy trochę chodnika, tam kawałek ulicy,pozamiatamy i cześć. Odnośnik do odpowiedzi
Dajcie czadu Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Po debacie Gronkiewicz z Sasinem można wyciągnąć jeden wniosek odnoszący się do naszego burka.Nikt nie miał tak sprzyjających warunków pracy jak właśnie on, mając radę z atamanem za sobą. Można było przenosić góry, pod warunkiem,że siedzą tam ludzie rozumni, nastawieni na rozwój gminy.A co zrobiono, to nawet nie trzeba mówić.Pozostaje: syf,kiła i mogiła.Czy nie uważacie młodzi ,że 8 lat, to był wystarczający czas na pokazanie,że ma się pod czachą mózg a nie trociny? Jak chcecie kolejnych 4 lat tych samych obiboków, to śmiało do wyrka i spać. Ale jak uważacie,że wystarczy tego psucia gminy, to jazda w niedzielę na wybory.I zabierzcie ze sobą te drugie 50 % ludzi.Wówczas nie pomoże im nawet dogadywanie się w klikach. Odnośnik do odpowiedzi
spina Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Po debacie Gronkiewicz z Sasinem można wyciągnąć jeden wniosek odnoszący się do naszego burka.Nikt nie miał tak sprzyjających warunków pracy jak właśnie on, mając radę z atamanem za sobą. Można było przenosić góry, pod warunkiem,że siedzą tam ludzie rozumni, nastawieni na rozwój gminy.A co zrobiono, to nawet nie trzeba mówić.Pozostaje: syf,kiła i mogiła.Czy nie uważacie młodzi ,że 8 lat, to był wystarczający czas na pokazanie,że ma się pod czachą mózg a nie trociny? Jak chcecie kolejnych 4 lat tych samych obiboków, to śmiało do wyrka i spać. Ale jak uważacie,że wystarczy tego psucia gminy, to jazda w niedzielę na wybory.I zabierzcie ze sobą te drugie 50 % ludzi.Wówczas nie pomoże im nawet dogadywanie się w klikach.Nawet jeżeli masz rację to u nas taka debata jest nie możliwa. Racin nie umie mówić dlatego Jacek nie miałby godnego przeciwnika. Odnośnik do odpowiedzi
cipa Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Słyszałam,że wybory bedą powtórzone,bo nie ma kto wystawić nowym radnym zaświadczeń o wyborach. Wszyscyz Państwowej Komisji Wyborczej podali się do dymisji,a i głosów niekt nie pilnował. Odnośnik do odpowiedzi
na prawo most Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Słyszałam,że wybory bedą powtórzone,bo nie ma kto wystawić nowym radnym zaświadczeń o wyborach. Wszyscyz Państwowej Komisji Wyborczej podali się do dymisji,a i głosów niekt nie pilnował.To nie jest państwo prawa ani demokracji. W utawie nawet nie jest przewidziana forma powtórzenia głosowania.Takie prawo zostawiła nam postkomuna a żaden postsolidarnościowy rząd nie kwapił się do zmiany tych nieprawidłowości.Nadal nami rządzi żydokomuna okrągłego stołu.Tylko ,że tam był TW "Bolek" a tutaj TW'Janek" Odnośnik do odpowiedzi
propaganda sukcesu Napisano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Czy to są twarze ludzi z PKW czy martwe twarze Zombi?Czy tak trudno w sakli kraju podać ilu ludzi głosowało w ogóle? Ile oddano ogółem głosów ważnych a ile nieważnych? Powtarzam ogółem.Czy w tym kraju wszelkie władze uważają Polaków za głupców? A może to te władze są głupcami?To jest rodem wzięta z komuny parodia demokracji. Odnośnik do odpowiedzi
kandydaci Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Czy to są twarze ludzi z PKW czy martwe twarze Zombi?Czy tak trudno w sakli kraju podać ilu ludzi głosowało w ogóle? Ile oddano ogółem głosów ważnych a ile nieważnych? Powtarzam ogółem.Czy w tym kraju wszelkie władze uważają Polaków za głupców? A może to te władze są głupcami?To jest rodem wzięta z komuny parodia demokracji.Przecież lokalni kandydaci nawet nie mają programów tylko jakieś hasła. Coś na wzór reklam z TVN24. Wybierz mydło,dostaniesz powidło. Odnośnik do odpowiedzi
wiem Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Przecież lokalni kandydaci nawet nie mają programów tylko jakieś hasła. Coś na wzór reklam z TVN24. Wybierz mydło,dostaniesz powidło.Program przeważnie jest hasłowy,natomiast realizacja programu musi mieć jego plan realizacji. I tu są szczegóły typu:sposoby realizacji,termin,koszty,osoby odpowiedzialne. Miłego dnia. Odnośnik do odpowiedzi
słoma Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Chcesz powiedzieć że racin ma program? Chyba program jak do emerytury przetrwać nic nie robiąc.Chociaż tak po prawdzie to jacek tym bardziej nic nie zrobi. Jeszcze ci radni taka psl owska słoma. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 O programie nic nie wiem, ale długi ma na pewno Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 O programie nic nie wiem, ale długi ma na pewnoJakie długi kutafonie ? Pokaż mi gminę, powiat , miasto w Polsce, które nie zaciąga kredytów i pożyczek na realizację różnych projektów i zadań dla lokalnych społeczności ! Jest oczywiście taka jedna gmina, która ma kasy jak lodu, ale na swoim terenie ma bodajże kopalnię miedzi lub węgla brunattnego1 Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 chcesz mi powiedzieć, że burek nie zadłużył gminy? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Jakie długi kutafonie ? Pokaż mi gminę, powiat , miasto w Polsce, które nie zaciąga kredytów i pożyczek na realizację różnych projektów i zadań dla lokalnych społeczności ! Jest oczywiście taka jedna gmina, która ma kasy jak lodu, ale na swoim terenie ma bodajże kopalnię miedzi lub węgla brunattnego1Chyba tylko taki kutafon jak ty długi długami spłacahttp://bip.insko.pl/.../pokaz/64.dhtml Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Po co są kredyty i pożyczki ? Po to aby je brać ! Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 chcesz mi powiedzieć, że burek nie zadłużył gminy?Burmistrz ani na złotówkę nie zadłużył budżetu ? Wszystkie uchwały o pożyczkach i kredytach zatwierdzała RM. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi