aaa Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 To stare , nauczone oszustw i kombinatorstwa bagno.Młodzi nie dajcie się owinąć wokół tych zdziadziałych klik.To ciągle ta sama banda i te same gęby.Co chcą wyborcy,zarówno ci co głosowali i ponad połowa nie uczestniczących w tej parodii demokracji,to ty ifs-owy gołodupcu nic nie wiesz.Pilnuj żeby twoje komuchy dotrwały do drugiej tury. Młodzi olejcie tych TW"Janków" ciocie wieże i atamana (emeryto-rencistę).Klika to klika.Albo oni nadal albo zmiany.Wybierajcie w tym bagnie.Niestety z młodych, to tylko niedorajdy żyiowe w tym Ińsku zostały, można to zauważyć pod sklepem u Pana E.D Odnośnik do odpowiedzi
nad Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 I dalej jonczycie Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Jeśli Jacek zna niemiecki, to chociaż gmina zaoszczędzi na tłumaczu. Dobre cokolwiek!Gmina za tłumacza nie płaci, ma swojego, Pani Mariola biegle włada niemieckim, wiec Jacuś jest zbędny. Odnośnik do odpowiedzi
radna Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Pamiętaj Jacek,Michal kto pod kim dołki kopie te sam w nie wpada. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Wczoraj w gminie spotkała się stara sitwa, Racinowski, Działoszewska, Terebecki i Pastułowa, przyprowadzili ze sobą swoich radnych w celu zawiązania koalicji przeciwko Liwakowi. Stare układy mobilizują się przeciwko młodym, wykształconym ludziom, którzy mogli by podnieść naszą gminę z upadku. Ale stare komuszki się nie dają, władza ich aż tak podnieca, że zapomnieli o starych kłótniach, przecież wieża o racinem to tak się kiedyś cięli, że krew się lała, do tego przyczyniał się ataman. Oni nadal są razem!Ty wez sie najpierw zorientuj ile tych wykształciuchów w tej radzie u Liwaka jest, i kto tam taki wykształcony? Michałek po tej swojej politologi co roboty znalezc nie może i sadzi sie do tego stołka jak wesz. Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ty wez sie najpierw zorientuj ile tych wykształciuchów w tej radzie u Liwaka jest, i kto tam taki wykształcony? Michałek po tej swojej politologi co roboty znalezc nie może i sadzi sie do tego stołka jak wesz.A Halejcio to chyba ma dr hab, wiesniak nawet sie podpisac dobrze nie potrzafi Odnośnik do odpowiedzi
boboS Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Liwak i tak go wyrucha tyko czekać Odnośnik do odpowiedzi
aaa Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ty wez sie najpierw zorientuj ile tych wykształciuchów w tej radzie u Liwaka jest, i kto tam taki wykształcony? Michałek po tej swojej politologi co roboty znalezc nie może i sadzi sie do tego stołka jak wesz.taki z niego politolog hahaha, jak z koziej d... trąba. Młody chłopak, a pracy nie może znależć i na garnuszku mamusi i tatusia. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dzisiaj od 18-tej na Wisoli baluje koalicja. Opijają stanowiska i wyślizganie Jacusia i pyzatego Michała. ten ostatni podzielił już stanowiska w gminie i kinie a tu taki klops !! Nawet Wojtaszkową zrobili dyrektorką od spraw rozrywkowych ! Czy to nie są jaja jak arbuzy ? Odnośnik do odpowiedzi
obserwator Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Jestem ciekaw, czy administrator tej strony rozmyslał wprowadzenie regulaminu poprawności merytorycznej na niej? M.in. banowanie niecenzuralnych wypowiedzi etc...Jestem ciekaw czy ludzie, którzy to piszą chcieliby być tak samo traktowani?!!!Z pewnością nie;)Skoro to piszą to niech przynajmniej się podpiszą pod swym dziełem. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dzisiaj od 18-tej na Wisoli baluje koalicja. Opijają stanowiska i wyślizganie Jacusia i pyzatego Michała. ten ostatni podzielił już stanowiska w gminie i kinie a tu taki klops !! Nawet Wojtaszkową zrobili dyrektorką od spraw rozrywkowych ! Czy to nie są jaja jak arbuzy ?W tym kinie to tez by sie przydalo zrobic porzadek, sama klika od Michałka, Sowy, Bujne i Macioszki łacznie z Panią Wojtaszkową. Odnośnik do odpowiedzi
olaf Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Michal jest tam na przyśpiegach Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 A Halejcio to chyba ma dr hab, wiesniak nawet sie podpisac dobrze nie potrzafiCzy ty chociaż się słyszysz żal tyłek ci ściska popuść zawory człowieku cóż ci tak szkoda jesteś ponoć szkolony mogłeś startować a nie teraz błyskasz inteligęcją Racin szkolony ja pamiętam jak uczył się jeżdzić traktorem w ściennym to tam nabył umiejętności szabrowania razem z mężem wieży. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dzisiaj od 18-tej na Wisoli baluje koalicja. Opijają stanowiska i wyślizganie Jacusia i pyzatego Michała. ten ostatni podzielił już stanowiska w gminie i kinie a tu taki klops !! Nawet Wojtaszkową zrobili dyrektorką od spraw rozrywkowych ! Czy to nie są jaja jak arbuzy ?Wojtaszkowa ma wyższe wykształcenie i predyspozycje do tego a tobie jak żal to wyucz się i startuj na to stanowisko. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Tereb powinien od dziś mieć ksywe "KARAMBA" bo szpieg z krainy deszczowców kiedyś głosowałam na niego i wstydzę się dziś kurcze nawet jawnie bym się nie przyznała. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Jestem ciekaw, czy administrator tej strony rozmyslał wprowadzenie regulaminu poprawności merytorycznej na niej?M.in. banowanie niecenzuralnych wypowiedzi etc...Jestem ciekaw czy ludzie, którzy to piszą chcieliby być tak samo traktowani?!!!Z pewnością nie;)Skoro to piszą to niech przynajmniej się podpiszą pod swym dziełem.Odczep się. to jest forum na którym trwa dyskusja. Są wybory jest gorąca linia. Poczytaj inne fora to nie będziesz się tu wciskał. Tak ma wyglądać forum nic ci do tego won vcity. Odnośnik do odpowiedzi
tep Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Tereb powinien od dziś mieć ksywe "KARAMBA" bo szpieg z krainy deszczowców kiedyś głosowałam na niego i wstydzę się dziś kurcze nawet jawnie bym się nie przyznała.Dlatego piszesz tu anonimowo. Teraz nie musisz na niego głosować bo masz Racina i jacka do wyboru co ma do tego Terebecki? Nie przeszedł jako radny ale jest szefem swojego komitetu. To chyba zdrowe że walczy o władzę dla swojego ugrupowania. Taki z ciebie dupek opozycyjny. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Jestem ciekaw, czy administrator tej strony rozmyslał wprowadzenie regulaminu poprawności merytorycznej na niej?M.in. banowanie niecenzuralnych wypowiedzi etc...Jestem ciekaw czy ludzie, którzy to piszą chcieliby być tak samo traktowani?!!!Z pewnością nie;)Skoro to piszą to niech przynajmniej się podpiszą pod swym dziełem.Dziwię się że sam się nie podpisałeś a jak cię ciekawi co myśli administrator to go zapytaj możesz też posłuchać radia ojca dyrektora tam może znajdziesz odpowiedz.administrato Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dlatego piszesz tu anonimowo. Teraz nie musisz na niego głosować bo masz Racina i jacka do wyboru co ma do tego Terebecki? Nie przeszedł jako radny ale jest szefem swojego komitetu. To chyba zdrowe że walczy o władzę dla swojego ugrupowania. Taki z ciebie dupek opozycyjny.Dupkiem to może sam jesteś a te wasze koalicje komitety ugrupowania to rozbić o kant d*** oszukał mnie i tyle zdrajca a tak słodził Judasz. Odnośnik do odpowiedzi
x Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 taki z niego politolog hahaha, jak z koziej d... trąba. Młody chłopak, a pracy nie może znależć i na garnuszku mamusi i tatusia.To kłamstwo, Michał pracuje i jest z pracy zadowolony. Odnośnik do odpowiedzi
x Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 A Halejcio to chyba ma dr hab, wiesniak nawet sie podpisac dobrze nie potrzafiNatomiast p. Halejcio od wielu lat prowadzi własną firmę i z tego co wiem świetnie sobie radzi. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Dupkiem to może sam jesteś a te wasze koalicje komitety ugrupowania to rozbić o kant d*** oszukał mnie i tyle zdrajca a tak słodził Judasz.Widzisz Michał on słodził Włodkowi. A ten baran mu wierzył. Słyszał to co chciał słyszeć. Nie macie większości nie dajecie stabilności idziecie w idziecie w odstawkę. Taka polityka. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Natomiast p. Halejcio od wielu lat prowadzi własną firmę i z tego co wiem świetnie sobie radzi.jakie wykształcenie ma Szafran? Jacek nie podał żadnej informacji na teamt swoich radnych ludzie nic o nich nie wiedzieli. Gdzie jest kto ma jakie wykształcenie? Może byli młodzi ale nic o nich nie wiedzieliśmy a Jacek się też nie postarał żeby ich lepiej poznać. Miał stronę i mógł więcej na niej napisać bo to byli nowi ludzie. do kogo teraz te żale. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Wczoraj w gminie spotkała się stara sitwa, Racinowski, Działoszewska, Terebecki i Pastułowa, przyprowadzili ze sobą swoich radnych w celu zawiązania koalicji przeciwko Liwakowi. Stare układy mobilizują się przeciwko młodym, wykształconym ludziom, którzy mogli by podnieść naszą gminę z upadku. Ale stare komuszki się nie dają, władza ich aż tak podnieca, że zapomnieli o starych kłótniach, przecież wieża o racinem to tak się kiedyś cięli, że krew się lała, do tego przyczyniał się ataman. Oni nadal są razem!Ciekawe po co tam poleciała Pastułowa? Co ona taka ważna? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ciekawe po co tam poleciała Pastułowa? Co ona taka ważna?Prowadziła kampanię komitetu "rzeczpospolita Babska" to jak najbardziej ma prawo być przy rozmowach. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi