Skocz do zawartości

Wybory samorządowe 16.11.2014 r.

MichałK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Nie może być dobrze w tej gminie,skoro wszyscy bez wyjątku wiedzą,że było źle i wiedzą,że nic nowego nie nastąpi.Czyli,że nadal będzie źle. Wszelkie nazwiska nic tutaj nie znaczą,bo ludzie ci są siebie warci. Szkoda , jest mi smutno w tej jak wszyscy mówili , małej,ukochanej ojczyźnie. Ile zła jest w ludziach i ich postawach.A przecież większość deklaruje swoje katolickie podłoże. I jak tu wierzyć w człowieka? W ludzi? W tej gminie nie ma żadnych moralnych autorytetów.

Płyta ci się zacięła?

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwię się nauczycielom, którzy startują w wyborach. Przecież to jasne jak słońce, że ludzie z zasady nie lubią nauczycieli. Niech się lepiej zajmą nauczaniem, bo na tym znają się najlepiej, a nie polityką.

Ludzie "czapkują" nauczycielom tak długo jak mają dzieci w szkole. Potem, delikatnie mówiąc, stosunki się ochładzają. Sama pracuję w szkole i od dawna obserwuję to zjawisko. Zresztą nie robi to na mnie wrażenia, bo też staram się być supermiła dla nauczycieli moich osobistych dzieci... . Życie!

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj widziałem jak podjezdzał tir pod dom J. Liwaka, pewnie z mazakami i blokami, po przegranej jak zostaną na bezrobociu bedzie trzeba sie czyms zająć, powoli mozna dziargac plakaty na nastepne wybory. :lol:

Haaaa. Będą malować laurki z napisem Ostatnie pożegnanie

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwię się nauczycielom, którzy startują w wyborach. Przecież to jasne jak słońce, że ludzie z zasady nie lubią nauczycieli. Niech się lepiej zajmą nauczaniem, bo na tym znają się najlepiej, a nie polityką.

Ludzie "czapkują" nauczycielom tak długo jak mają dzieci w szkole. Potem, delikatnie mówiąc, stosunki się ochładzają. Sama pracuję w szkole i od dawna obserwuję to zjawisko. Zresztą nie robi to na mnie wrażenia, bo też staram się być supermiła dla nauczycieli moich osobistych dzieci... . Życie!

To prawda sam byłem uczniem p.Liwaka w podstawówce. Uczył mnie .Beznadziejne były jego lekcje.Apropo teraz jestem dorosły i moge głosowac ale na pewno nie na niego.Źle go wspominam. BLE

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda sam byłem uczniem p.Liwaka w podstawówce. Uczył mnie .Beznadziejne były jego lekcje.Apropo teraz jestem dorosły i moge głosowac ale na pewno nie na niego.Źle go wspominam. BLE

Ja też byłem uczniem Jacka Liwaka i mam bardzo dobre wspomnienia co do jego osoby, fakt jest taki że nie lubił tumanów i trzeba było się u niego uczyć aby mieć dobre stopnie - dlatego wielu go nie lubiło... pewnie jak ten powyżej...

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też byłem uczniem Jacka Liwaka i mam bardzo dobre wspomnienia co do jego osoby, fakt jest taki że nie lubił tumanów i trzeba było się u niego uczyć aby mieć dobre stopnie - dlatego wielu go nie lubiło... pewnie jak ten powyżej...

Michał mów za siebie.....

Wniosek taki że ci co go nie lubią z czasów szkolnych to sami idioci i nieuki, więc nic dziwnego że zagłosują na racina....

Mówisz masz! Ja tam pójdę na racina oddać głos....

Dla was burek dla mnie kandydat jak liwak.... tylko z lepszym doświadczeniem....

A wy z pustego i tak nie nalejecie....tadammmmm

Odnośnik do odpowiedzi

wcale nie byłem tumanem wręcz przeciwnie, tylko nauczyciel był do d***. Myślał, źe w Niemczech liznął trochę języka kładąc płytki a w szkole wielkiego nauczyciela udawał. Liwak do kafelek a nie do polityki

Odnośnik do odpowiedzi

wcale nie byłem tumanem wręcz przeciwnie, tylko nauczyciel był do d***. Myślał, źe w Niemczech liznął trochę języka kładąc płytki a w szkole wielkiego nauczyciela udawał. Liwak do kafelek a nie do polityki

Za to teraz ma tyle fakultetów że trudno policzyć tylko żadnego menadżerskiego. Jak chce zarządzać gminą z logopedią, politologiem, technikiem górnictwa i podstawówką z Linówka? Ale TEAM.

Odnośnik do odpowiedzi

Racinowski to największa porażka ostatniego dziesięciolecia tej gminy, miał 8 lat żeby się wykazać niestety tego nie zrobił i dlatego mu już dziękujemy - nie nadaje się do tego. Wszystko czego się w życiu chwycił zrujnował - wystarczy przypomnieć jak prowadził biznes na własną rękę, i teraz tak samo beznadziejnie gospodaruje tylko że za nasze pieniądze... Wystarczy...

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...