Ina Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ale pojechałaś po bandzie! Odnośnik do odpowiedzi
kropka Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Chyba jesteś ślepa na to swoje oko hahahahahah z Jacka jest ciacho..... HAHAHAHA no chyba że lubisz facetów którzy biorą i wyrzucają na śmietnik..... Może mu się i czwarty raz trafi... ale niech już intercyzę spisze......to kobitka od razu wie na czym stoi....myślicz Jackowi jeszcze kućka stoi.......Czemu po bandzie raczej po prawdzie! Odnośnik do odpowiedzi
terefere Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie no za to andrzej to wygląda jak grecki bóg z tą swoją czerwoną kartoflaną mordą... Odnośnik do odpowiedzi
Ina Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Aż tak dobrze nie jestem poinformowana. Odnośnik do odpowiedzi
Ina Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 A tak dla rozładowania atmosfery przytoczę dowcip: Bóg dał mężczyźnie dwa narządy do rządzenia światem, ale ukrwienia tylko tyle, że starcza na jeden.Dziewczyny, nie ma się co zacietrzewiać! Odnośnik do odpowiedzi
ile wart jest honor? Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dzisiaj o 16 zostanie potajemnie w gminie zawarta koalicja Radzinowski-Działoszewska (bez p. Sydor która odmówiła udziału w tym potworku)-Terebecki. W ramach umowy koalicyjnej Działoszewska zostanie przewodniczącą rady. Jak widac koalicja pod auspicjami SKSM to nie była bujda. Okazuje się przy tym że w polityce nie ma żadnych zasad i żadnych wrogów. Myślę jednak że to nie wpłynie w żadnej mierze na wynik II tury którą bezwzględnie wygra Liwak głosami koalicji sprzeciwu przeciwko Racinowskiemu. Drodzy wyborcy Działoszewska i Terebecki Was oszukali!O takiej żwirowej koalicji pisałem tu już wcześniej ale nikt mi nie wierzył, tak naprawdę chodzi o żwir! Inną sprawą są członkowie koalicji, którzy do tej pory byli śmiertelnymi wrogami (mowa o przywódcach), którzy występowali w wyborach przeciw sobie i w zasadzie przeciw polityce Racinowskiego. Najbardziej poszkodowani jednak są radni i ich wyborcy. Kochani radni tej niebywałej koalicji, zastanówcie się jak wy jutro pójdziecie do ludzi i co im powiecie? Że z dnia na dzień z przeciwników Racinowskiego nagle staliście się jego poplecznikami? Pomyślcie jak wy spojrzycie ludziom w oczy? Skalkulujcie ile jest wart wasz honor i wasza godność i czy warto je poświęcić dla człowieka, który tyle złego dla Ińska uczynił? A my jutro będziemy wiedzieli któremu z Was można z uśmiechem podać rękę. Odnośnik do odpowiedzi
bagno Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie może być dobrze w tej gminie,skoro wszyscy bez wyjątku wiedzą,że było źle i wiedzą,że nic nowego nie nastąpi.Czyli,że nadal będzie źle. Wszelkie nazwiska nic tutaj nie znaczą,bo ludzie ci są siebie warci. Szkoda , jest mi smutno w tej jak wszyscy mówili , małej,ukochanej ojczyźnie. Ile zła jest w ludziach i ich postawach.A przecież większość deklaruje swoje katolickie podłoże. I jak tu wierzyć w człowieka? W ludzi? W tej gminie nie ma żadnych moralnych autorytetów.Idealnie pasuje do tej gminy. Jednak najbardziej będą pokrzywdzeni mieszkańcy.Zarówno ci samodzielnie myślący jak i ci z układów tych partyjnych fircyków.Nic dobrego nie będzie się działo przy takim dogadywaniu się wśród największych błaznów tej gminy. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 O takiej żwirowej koalicji pisałem tu już wcześniej ale nikt mi nie wierzył, tak naprawdę chodzi o żwir! Inną sprawą są członkowie koalicji, którzy do tej pory byli śmiertelnymi wrogami (mowa o przywódcach), którzy występowali w wyborach przeciw sobie i w zasadzie przeciw polityce Racinowskiego. Najbardziej poszkodowani jednak są radni i ich wyborcy. Kochani radni tej niebywałej koalicji, zastanówcie się jak wy jutro pójdziecie do ludzi i co im powiecie? Że z dnia na dzień z przeciwników Racinowskiego nagle staliście się jego poplecznikami? Pomyślcie jak wy spojrzycie ludziom w oczy? Skalkulujcie ile jest wart wasz honor i wasza godność i czy warto je poświęcić dla człowieka, który tyle złego dla Ińska uczynił? A my jutro będziemy wiedzieli któremu z Was można z uśmiechem podać rękę.Nie wjeżdżaj tu nikomu na honor. Polityka i twarda matematyka m tu największe znaczenie. Z kim Jacek chce rządzić. Nie ma za grosz smaku politycznego. Obstawił stołki swoimi i uważa że to wszystko. Potem zrobi czystki w reszcie osrodków i to wielkie rządzenie. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie wjeżdżaj tu nikomu na honor. Polityka i twarda matematyka m tu największe znaczenie. Z kim Jacek chce rządzić. Nie ma za grosz smaku politycznego. Obstawił stołki swoimi i uważa że to wszystko. Potem zrobi czystki w reszcie osrodków i to wielkie rządzenie.Co ty p********* błaźnie? Kto obstawił stołki swoimi? Toż to racin tak zrobił ! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie wjeżdżaj tu nikomu na honor. Polityka i twarda matematyka m tu największe znaczenie. Z kim Jacek chce rządzić. Nie ma za grosz smaku politycznego. Obstawił stołki swoimi i uważa że to wszystko. Potem zrobi czystki w reszcie osrodków i to wielkie rządzenie.A gdzie u niego honor ? Obiecał racinowi merytoryczną kampanię. I co zrobił ? Na spędach w kinie kłamał jak z nut,posiłkował się skompromitowanym radnym powiatowym rucińskim, który też łgał jak bura suka. A na koniec kampanii rozkolportował paszkwila w którym wykazał kwintesencję honoru: nauczyciela, męża i ojca dzieciom. Taki to jest honorny kandydat. Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 A gdzie u niego honor ? Obiecał racinowi merytoryczną kampanię. I co zrobił ? Na spędach w kinie kłamał jak z nut,posiłkował się skompromitowanym radnym powiatowym rucińskim, który też łgał jak bura suka. A na koniec kampanii rozkolportował paszkwila w którym wykazał kwintesencję honoru: nauczyciela, męża i ojca dzieciom. Taki to jest honorny kandydat.Kuźwa to jest honor menela z decowego ogródka piwnego !!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Olo ma rację. Jacuś pyszczy od miesiąca,że kasa pusta, więc jego obietnice są nie do spełnienia. Dlatego nie będą rządzić. IFS zdejmie z niego ten przykry obowiązek zarządzania gminą przy pustym trzosie ?! Rada jest już podzielona ! Na pierwszej sesji będą tylko klepnięcia !!Baranie jeden czy zdrowo myślący ludzie spłacają długi długami ,kto pyszczy? to są fakty, gmina stoi na granicy bankructwahttp://bip.insko.pl/.../pokaz/64.dhtml Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Chyba jesteś ślepa na to swoje oko hahahahahah z Jacka jest ciacho..... HAHAHAHA no chyba że lubisz facetów którzy biorą i wyrzucają na śmietnik..... Może mu się i czwarty raz trafi... ale niech już intercyzę spisze......to kobitka od razu wie na czym stoi....myślicz Jackowi jeszcze kućka stoi.......Ina jak tak Ci sie podoba to bierz sie za Liwaka, po co ma sponsorować stara dupe z Wegorzyna, bedzie miał na miejscu. Widać, duzych wymagan nie masz, pewnie jestes tak samo mądra i ładna jak i on :lol: Powodzenia życzę. Odnośnik do odpowiedzi
nieprzekupna jak zawsze Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 ZLODZIEJE I KANCIARZE JAK JEDEN/NA! Zaorac ten padol! Odnośnik do odpowiedzi
kaska Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jeżeli gmina stoi na granicy bankructwa to LIWAK JĄ UZDROWI,Chyba ze ma ciocię bogaczkę. Odnośnik do odpowiedzi
ktoś Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Liwak rada nic na siłe Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Najpierw niech sam sie zacznie leczyc i ta bande spod Deca. Odnośnik do odpowiedzi
do lokalnych baranów Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie może być dobrze w tej gminie,skoro wszyscy bez wyjątku wiedzą,że było źle i wiedzą,że nic nowego nie nastąpi.Czyli,że nadal będzie źle. Wszelkie nazwiska nic tutaj nie znaczą,bo ludzie ci są siebie warci. Szkoda , jest mi smutno w tej jak wszyscy mówili , małej,ukochanej ojczyźnie. Ile zła jest w ludziach i ich postawach.A przecież większość deklaruje swoje katolickie podłoże. I jak tu wierzyć w człowieka? W ludzi? W tej gminie nie ma żadnych moralnych autorytetów. Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Tu w Ińsku ludzie mają swoją godność. A za tych" lokalnych baranów" odgryzą się podczas najbliższych wyborów. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Tu w Ińsku ludzie mają swoją godność. A za tych" lokalnych baranów" odgryzą się podczas najbliższych wyborów.I na kogo wg ciebie zagłosują bo piszesz zbyt ogólnikowo. Odnośnik do odpowiedzi
Uprzejmy Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Zrozum, ze Ci sami radni, którzy byli przeciwnikami Racinowskiego, byli również Twoimi (Jacka) przeciwnikami, ponieważ oddali swoje głosy na Teresę i Bogdana a nie na Ciebie. Teraz mają prawo wyboru. I lepiej będzie jak pogodzisz się z porazka! Odnośnik do odpowiedzi
kandydat Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Zrozum, ze Ci sami radni, którzy byli przeciwnikami Racinowskiego, byli również Twoimi (Jacka) przeciwnikami, ponieważ oddali swoje głosy na Teresę i Bogdana a nie na Ciebie. Teraz mają prawo wyboru. I lepiej będzie jak pogodzisz się z porazka!Dla mnie to oczywiste. Dlaczego ludzie z opozycji tego nie rozumieją - nie wiem. Odnośnik do odpowiedzi
GoSC Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dla mnie to oczywiste. Dlaczego ludzie z opozycji tego nie rozumieją - nie wiem.Dzisiaj widziałem jak podjezdzał tir pod dom J. Liwaka, pewnie z mazakami i blokami, po przegranej jak zostaną na bezrobociu bedzie trzeba sie czyms zająć, powoli mozna dziargac plakaty na nastepne wybory. :lol: Odnośnik do odpowiedzi
GoŚĆ Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Hahahahahaha!!! Dobre!!!! To chyba chwyt marketingowy na II turę!!! Odnośnik do odpowiedzi
czytajcie barany Napisano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Nie może być dobrze w tej gminie,skoro wszyscy bez wyjątku wiedzą,że było źle i wiedzą,że nic nowego nie nastąpi.Czyli,że nadal będzie źle. Wszelkie nazwiska nic tutaj nie znaczą,bo ludzie ci są siebie warci. Szkoda , jest mi smutno w tej jak wszyscy mówili , małej,ukochanej ojczyźnie. Ile zła jest w ludziach i ich postawach.A przecież większość deklaruje swoje katolickie podłoże. I jak tu wierzyć w człowieka? W ludzi? W tej gminie nie ma żadnych moralnych autorytetów. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi