Skocz do zawartości

Wybory samorządowe 16.11.2014 r.

MichałK

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieję że krysia polegnie w wyborach i znów będzie łapki lizać z pożdałką.

Przecież te wszystkie biedne kobiety uwierzyły że wygrają dzięki Pastule. Przecież wiadomo o co chodzi, miała być odpowiednia pula pań żeby realizować się mogło kilka z układów. Basia i Teresa dobrze to obmyśliły podłapały Krysię i od razu synek będzie miał pracę. Trzeba przyznać sens w tym jest.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Odpowiedzi 1.9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Przecież te wszystkie biedne kobiety uwierzyły że wygrają dzięki Pastule. Przecież wiadomo o co chodzi, miała być odpowiednia pula pań żeby realizować się mogło kilka z układów. Basia i Teresa dobrze to obmyśliły podłapały Krysię i od razu synek będzie miał pracę. Trzeba przyznać sens w tym jest.

Jednak dobrze że można wymieniać poglądy bo zawsze objaśnia się wiele spraw. To co pisze "Olo" i "Gość" ma swoisty wymiar. Mnie się to układa w jedną całość. Szykuje się do władzy jeszcze gorsza banda zostaję przy starej.

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie pracę ma córuchna burka i wszelkie pociotki IFSowe
Odnośnik do odpowiedzi

https://www.facebook.com/kwwinskoxxi

Nie zaskakuje was dlaczego Piotr Sydor popiera przeciwnika swojej matki i wieloletniej koleżanki matki Działoszewskiej??? To dopiero historia popiera wrogów politycznych NIE oni są już dogadani. Wszyscy się zmówili Terebecki, Liwak i Działoszewska że razem się dogadają byle tylko pozbyć się największego rywala jakim jest obecny burek. Ale my to odkryliśmy i wiemy że ugoda między tą trójcą jest. Sydor jak ci nie wstyd! Przecież to jest obciachowe i tendencyjne że hej! Pamiętajcie nie macie szans z nami. Poradzimy sobie z całą trójką a wyborcy, mieszkańcy niech wiedzą w jak szubrawy sposób kosicie konkurencję. Po bydlęcemu!

Ta banda jest już ugadana. Tak czy inaczej do koryta. A synalek chce dorobić obsługą prawną. Poszerza swoje możliwości pisząc te

w dupę włażące teksty.Czy ukraińcy umieją inaczej? Zawsze w stosunku do Polaków byli perfidni.

Odnośnik do odpowiedzi

Ta banda jest już ugadana. Tak czy inaczej do koryta. A synalek chce dorobić obsługą prawną. Poszerza swoje możliwości pisząc te

w dupę włażące teksty.Czy ukraińcy umieją inaczej? Zawsze w stosunku do Polaków byli perfidni.

Jak patrzę na obecnych Ukraińców co są przy korycie to się z tobą zgadzam
Odnośnik do odpowiedzi

Jak patrzę na obecnych Ukraińców co są przy korycie to się z tobą zgadzam

Ależ to oczywiste - ukraińcy u bogdana, działoszewskiej nawet u liwaka. Podzielili łupy między trzech żeby coś im skapnęło. Przebiegły naród.

Odnośnik do odpowiedzi

Ukrainiec, Rumun, Niemiec co za różnica ważne żeby nie był lepszym złodziejem od obecnych złodzieji

To już teraz powiedziałeś co wiedziałeś. Ja wybiorę gorszego złodzieja. Bo jak zdobyte skarby trzeba podzielić na jednego to tyle nie weźmie to ci co muszą się podzielić na troje. Wtedy wyłupią nas razy trzy.

Odnośnik do odpowiedzi

Okradając nas ,to tak jaby okradać każdego z osobna.Kto decyduje o bezmyślnych wydatkach? No chyba nie my,tylko radni i to z jednej opcji ifs.

A z czego można ciebie okraść.. dawn'ie ? Z osranych gaci, które spadają ci z d***. Przecież ty nic nie masz. Wszy ciebie wpierdo.ą żywcem.

A tu zgrywasz za krezusa ! Palant !

Odnośnik do odpowiedzi

To jest ciekawe. Czemu młody sydorek popiera jacka. Jego mama gania po blokach i agituje na ciocię. Zaczynam w tym wszystkim widzieć spisek i układankę. To jest możliwe, że jacek dogadał się z pozostałymi kandydatami przeciw Endriu. Te kartki mi dzisiaj nic nie dają. Mogliście się wytężyć i zrobić to choćby 4 lata temu. To jest brudna gra wyborcza. Trzech kandydatów przeciw jednemu ale zdrajcy! Fuj co za zaraza. To ma spowodować, że nie pójdę głosować na obecnego burmistrza??? Nie udał się wybieg oj nie.

To też jest dla mnie zagadka/ przecież to wykształcony chłop więc jaki ma cel?

Odnośnik do odpowiedzi

https://www.facebook.com/kwwinskoxxi?hc_location=timeline

Nie kręć Jacuś, ze jesteś przeciw żwirowni. Przypominam ci czas jak "giermkowałeś" cioci wieży. Ani razu wtedy nie wypowiedziałeś się przeciw jej planom ! Ani razu. A teraz gorąco nas zapewniasz że żwirownia jest be ! Wiesz komu możesz wciskać taki kit ? Temu co trawę gryzie !!

Wiemy że jest porozumienie "trójcy", już nawet zatraciliście przedwyborczą ostrożność ! Po wyborach jak ktoś z was kreatur, dojdzie do władzy, to SKSM upomną się o swoje suweniry, za które oczywiście wcześniej ponieśli koszty !!

Odnośnik do odpowiedzi

Racinowski ma gotowy plan dla żwirowni schowany w szufladzie, ale gdy zostanie wybrany na 3 kadencję to natychmiast plan wyciągnie i jego rada plan zaklepie, to będzie oznaczało całkowita zagładę i likwidację Ińska. To Racinowski jest największym zagrożeniem i szkodnikiem.

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie że ma i go uchwali jak tylko da mu się na to szansę :)

Zdecyduj się bo twój "rajca" i "radny" przeczą temu. Nie dogadaliście się na Wiosli ?

Racinowski ma gotowy plan dla żwirowni schowany w szufladzie, ale gdy zostanie wybrany na 3 kadencję to natychmiast plan wyciągnie i jego rada plan zaklepie, to będzie oznaczało całkowita zagładę i likwidację Ińska. To Racinowski jest największym zagrożeniem i szkodnikiem.

Tu "Gość" ma rację - żwirownię zaczęła po kryjomu Działoszewska z tym co gryzie zieloną trawkę chociaż tacy jak Jacek też podnosili za tym rękę do góry.

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecyduj się bo twój "rajca" i "radny" przeczą temu. Nie dogadaliście się na Wiosli ?

Tu "Gość" ma rację - żwirownię zaczęła po kryjomu Działoszewska z tym co gryzie zieloną trawkę chociaż tacy jak Jacek też podnosili za tym rękę do góry.

Żwirowni nie będzie, bo nierozwiązywalna jest sprawa transportu i odwozu kruszywa. SKSM nie wykazują dobrej woli aby ten problem rozwiązać i dobrze moim skromnym zdaniem. Jest to powód aby Rada nie podnosiła ręki, po wyłożeniu planu do konsultacji.Tego się trzymajmy przed i po wyborach. Chyba że trzy konkurencyjne do IFS-u komitety mają inne plany do tego tematu i zawiążą koalicję za żwirownią ? Temu nie będzie można zapobiec, jeżeli wprowadzą odpowiednią liczbę radnych do przyszłej RM. Tu na tym forum pojawiła się już teoria o takiej koalicji ??!!

Odnośnik do odpowiedzi

Rajca ja już ci tu kiedyś pisałem, że jeszcze będziesz żałował poparcia racina, przyjdzie czas, że przestaniesz mu być potrzebny i odstawi cię na boczny tor, poświęci cie bez mrugnięcia oka i otworzy żwirownie i będzie się spokojnie patrzył jak twoja nowa buda się rozlatuje. Celowo piszę "buda" bo gdy obok niej zaczną śmigać 45 tonowe żwirki to będzie "buda" a nie nowy, piękny dom! Zapamiętaj moje słowa!

Odnośnik do odpowiedzi

Żwirowni nie będzie, bo nierozwiązywalna jest sprawa transportu i odwozu kruszywa. SKSM nie wykazują dobrej woli aby ten problem rozwiązać i dobrze moim skromnym zdaniem. Jest to powód aby Rada nie podnosiła ręki, po wyłożeniu planu do konsultacji.Tego się trzymajmy przed i po wyborach. Chyba że trzy konkurencyjne do IFS-u komitety mają inne plany do tego tematu i zawiążą koalicję za żwirownią ? Temu nie będzie można zapobiec, jeżeli wprowadzą odpowiednią liczbę radnych do przyszłej RM. Tu na tym forum pojawiła się już teoria o takiej koalicji ??!!

No właśnie dlaczego 15 tępych ludzi ma decydować za wszystkich mieszkańców.Tak właśnie głupi naród jest naciągany na demokrację. Nikt tak naprawdę nie wie ile zła przyniesie ta inwestycja dla gminy.Was można kupić za grosze tylko sposobem. Jesteście głupi i tak postępujecie.Wsadźcie sobie tę demokrację i konsultacje w d*** debile.

Odnośnik do odpowiedzi

Rajca ja już ci tu kiedyś pisałem, że jeszcze będziesz żałował poparcia racina, przyjdzie czas, że przestaniesz mu być potrzebny i odstawi cię na boczny tor, poświęci cie bez mrugnięcia oka i otworzy żwirownie i będzie się spokojnie patrzył jak twoja nowa buda się rozlatuje. Celowo piszę "buda" bo gdy obok niej zaczną śmigać 45 tonowe żwirki to będzie "buda" a nie nowy, piękny dom! Zapamiętaj moje słowa!

I właśnie dlatego nie będzie żwirowni ! Trafnie to wydedukowałeś jeżeli chodzi o mój "interes" !

Odnośnik do odpowiedzi
  • Neko zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...