Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Racina trzeba posłać na szczaw bo zarznie gminę do konca Odnośnik do odpowiedzi
głos Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Racina trzeba posłać na szczaw bo zarznie gminę do koncaJeśli jesteś taki zdolny,to go poślij. 1 głos !!! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Jeśli jesteś taki zdolny,to go poślij. 1 głos !!!4 bo mam żonę i 2 dorosłe dzieci Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 4 bo mam żonę i 2 dorosłe dzieciTo ty głosujesz za żonę i dorosłe dzieci ? Może oni mają inny wybór niż t ?y Odnośnik do odpowiedzi
stare trepy wynocha Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Kurde cudotwórcy Racinowskiego hihihihi. Takie same są orły Działoszewskiej - wyretuszowane stare purchawy hahhahahahahah. Oni maja zmienić Ińsko pytam na co??? Na katastrofę????Niestety stare ,niedouczone ale za to posłuszne dla przywódców tych klik osoby stanowią najpewniejszy posłuszny zarówno elektorat jak i bezradnych.Takich to można utopić w łyżce wody. Odnośnik do odpowiedzi
obłuda i zakłamanie Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Coraz mniej czasu do wyborów.Wszędzie cztery gęby ze sloganami. Potencjalni radni podobnie, nie istotne od kogo,same slogany.Kilka dni do wyborów ale nigdzie nie pojawił się w domu kandydat na burmistrza ze swoim programem dla tej gminy,żaden kandydat na radnego nie zapukał , aby pochwalić się celem jaki zamierza osiągnąć, podobno reprezentując mnie.W czym mogą takie osoby reprezentować moje potrzeby?Jak to jest możliwe,że robią sobie zdjęcia a nie rozliczają się z tego ci bezproduktywnie stracili przez lata nieudolnego reprezentowania nas. Pomijam istniejące kliki i niby kluby ich reprezentujące.Gdzie wasza odwaga, aby przedstawić co rzeczywiście chcecie zrobić dla społeczeństwa,nie grup patologicznych czy też innych czekających na zbożne wsparcie tak jak sławni bezrobotni z miotłami. Jak was wybierać skoro nic merytorycznego nie proponujecie.Hasła zostawcie dla swoich lokalnych działaczy. Co mają myśleć o takich kandydatach ludzie nie będący w tych klikach i klubach wzajemnej adoracji? Nie macie odwagi spojrzeć w oczy i powiedzieć ile miejsc pracy postaracie się uruchomić? Kiedy będą chodniki i proste ulice bez dziur? Jakie podatki obniżycie ,aby ulżyć swoim mieszkańcom?Taka postawa świadczy,że liczycie na swoje kliki i wpuszczonych w maliny po raz kolejny mieszkańców,nieświadomych stosowanych przez was obłudnych haseł i tricków.Czasu coraz mniej,nie udało się znaleźć żadnej namiastki programu,tzw.rzeczpospolitej babskiej. Ta zbieranina na czele z wodolejką szefową,która jak się okazuje jest sposobem na życie. To star komusza klika ,trochę przebarwiona dla niepoznaki.Myślcie ludzie,bo czas płynie szybko a śmieci i haseł dostajecie coraz więcej. Dla wieży nie jest potrzebny żaden program tylko posada na 4 lata. Nic ludziska nie pamiętają,a ona pokazała już na co ją stać przez te właściwie kilkadziesiąt lat pierdzenia w różne stołki. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Najjaśniejszą gwiazdą jest jednak Barbara Pastuła - przybłęda która chce się razem z koleżanką wieżą dostać do koryta. Ta jaśnie pani pewnie obejmie fotel przewodniczącego. Razem obie panie wchodzą na siłę do mieszkań i obiecują nawet nie gruszki ale wręcz cuda na wierzbie. Te panie powinny ponieść totalną klęskę w wyborach bo żadna z nich nie myśli o mieszkańcach. Motto ich to "WŁADZA" przez duże W ale ludzie przyjezdni się na to nie nabiorą. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A ty na co się nabierzesz na buraczane łęty?????????? Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Cioci brakuje jedna kadencja do emerytury, ma kobieta o co walczyć Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A ty na co się nabierzesz na buraczane łęty??????????Dlaczego na łęty? Zagłosuję na młodość i świeżość. Nie na zgrzybiałych dziadów z komuszą przeszłością łasych na dotrwanie do emerytury. Tego potrzeba wieży, racinowi i bogdanowi. Odnośnik do odpowiedzi
kalka Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 http://wybory2014.pk...24/0/RDA/321405Jak już mówimy o wieku to proszę jakie śliczne są nasze kandydatki z babskiego miotu. W ulotce wieku jak to kobiety nie podały ale tu możecie sobie poczytać. To samo co u Racina. Pani Pastuła też już powinna kapciuszki nakładać bo na zdjęciu można coś ukryć ale w rzeczywistości jest tak jak jest. Każdej z kandydatek czegoś brakuje jednak wszystkim na sto procent piątej klepki. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Dla racina te wybory to walka o przeżycie, jak przegra to pójdzie na bezrobocie a jeśli wygra to wysoka emerytura pewna Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Dla racina te wybory to walka o przeżycie, jak przegra to pójdzie na bezrobocie a jeśli wygra to wysoka emerytura pewnaDla Działoszewskiej to nie??? Dla niej jeszcze bardziej d*** się smaży na ruszcie. Adamus już jej nie chce nawet palcem dotykać. Obie s tą Postułą zrobiły komitet wyborczy żeby załapać się na stanowiska. Cicho ,ciepło, praca na miejscu, kasa jak się patrzy czego więcej chcieć? Nie widziałem ich programu do dzisiaj nie wiem czego chcą i co zamierzają robić. Takiego badziewia jeszcze nie widziałem. To komitet widmo pusto w głowie i pusto w sercu. Za to przyszłość dla wielu dewotek które na niczym się nie znają. Kto to jest ta Postuła bo na pewno nie jest z Ińska. Ja jej nie znam i nigdy nie widziałem co ona takiego dla mieszkańców zrobiła żeby zasłużyć na wybranie ją na radną. Ja tych argumentów nie znam. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A racin ma jeden program otworzyć żwirownie i przekopac całe Insko Odnośnik do odpowiedzi
J23 Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 A racin ma jeden program otworzyć żwirownie i przekopac całe InskoJuż otworzył. Dzisiaj cały dzień kopał i taczkami woził ! Odnośnik do odpowiedzi
werwa Napisano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Dla Działoszewskiej to nie??? Dla niej jeszcze bardziej d*** się smaży na ruszcie. Adamus już jej nie chce nawet palcem dotykać. Obie s tą Postułą zrobiły komitet wyborczy żeby załapać się na stanowiska. Cicho ,ciepło, praca na miejscu, kasa jak się patrzy czego więcej chcieć? Nie widziałem ich programu do dzisiaj nie wiem czego chcą i co zamierzają robić. Takiego badziewia jeszcze nie widziałem. To komitet widmo pusto w głowie i pusto w sercu. Za to przyszłość dla wielu dewotek które na niczym się nie znają. Kto to jest ta Postuła bo na pewno nie jest z Ińska. Ja jej nie znam i nigdy nie widziałem co ona takiego dla mieszkańców zrobiła żeby zasłużyć na wybranie ją na radną. Ja tych argumentów nie znam.Sprawdźcie jaką ważną specjalizację ma Pastułowa,przekręci wszystkie baby a potem weźmie się za chłopów. Odnośnik do odpowiedzi
luśka Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Tak ta baba nie powinna się tutaj pokazywać to wstrętne babsko Odnośnik do odpowiedzi
WOJCIECH Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Aja byłem na występie w tutejszym kinie.BYŁA TO FANSTASTYCZNIEzorganizowany pokaz .Ale ten hór to porażka co oni sobą reprezentują,kto to dopóścił na deski.Przecież to coś nie potrafi śpiewać to baby stara i chrypjące,czyba każda jest chora.A ta dyrygetka ma słuch .Tonie powinno stać na scenie ,tylko się modlić o zdrowie .ŚMIECH NA SALI. Odnośnik do odpowiedzi
szefowa Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Tak ta baba nie powinna się tutaj pokazywać to wstrętne babskoTo kolejna naciągaczka , z tego żyje.A ludzie łatwo dają się wykiwać.Jej powołaniem jest otumanianie ludzi,klientów. Odnośnik do odpowiedzi
jojo Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 A co dotyczy pani Pastuly' pana Szafrana,i jeszcze kilku innych ,to mamy szczescie ze ludzie z zewnatrz chca nam pomoc wymieszac krew.Wystarczy przejsc przez Insko lub okoliczne wioski i spojrzec w te twarze pozbawione intelektu, prawie kazda z noch wola o pomste do nieba za to ze nie bierzemy pod uwage praw natury(zachowanie gatunku zdrowych osobnikow)i zaprzestaniemy kazirodztwa.Dajmy nareszcie szanse innym,dla naszego wlasnego rozwoju. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 A co dotyczy pani Pastuly' pana Szafrana,i jeszcze kilku innych ,to mamy szczescie ze ludzie z zewnatrz chca nam pomoc wymieszac krew.Wystarczy przejsc przez Insko lub okoliczne wioski i spojrzec w te twarze pozbawione intelektu, prawie kazda z noch wola o pomste do nieba za to ze nie bierzemy pod uwage praw natury(zachowanie gatunku zdrowych osobnikow)i zaprzestaniemy kazirodztwa.Dajmy nareszcie szanse innym,dla naszego wlasnego rozwoju.Szafran sprzedał się do wieży teraz mu Pastuła nie przeszkadza a nawet z nią będzie współpracował. Tylko że Pastuła nie wygra i Szafran też będzie wtedy normalna pracująca władza. Mam taką nadzieję. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Szafran sprzedał się do wieży teraz mu Pastuła nie przeszkadza a nawet z nią będzie współpracował. Tylko że Pastuła nie wygra i Szafran też będzie wtedy normalna pracująca władza. Mam taką nadzieję.Olo skąd wiesz, że Szafran sprzedał się do wieży? Skąd ty to wiesz, bo ja wiem, że to absolutne kłamstwo! Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Olo skąd wiesz, że Szafran sprzedał się do wieży? Skąd ty to wiesz, bo ja wiem, że to absolutne kłamstwo!Wiem że był na spotkaniu sąsiada. Więcej mi nic nie trzeba. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Wiem że był na spotkaniu sąsiada. Więcej mi nic nie trzeba.Olo ma w 100% rację ! Ta menda ze wszystkimi paktuje i merda ogonem. Z atamanem Terebeckim z jednej michy jedzą do wieży się przymila ,i ogonem merda. Do IFS-u też się łasi i podgaduje, tak przynajmniej mówią ludzie ! Odnośnik do odpowiedzi
pewnie Napisano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Olo ma w 100% rację ! Ta menda ze wszystkimi paktuje i merda ogonem. Z atamanem Terebeckim z jednej michy jedzą do wieży się przymila ,i ogonem merda. Do IFS-u też się łasi i podgaduje, tak przynajmniej mówią ludzie !Masz rację ja też o tym słyszałem. Był już naszczekał w radzie i niech już odejdzie. Młodzi za niego robotę zrobią. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi